Kişilik & Karakter En son ne zaman hayatınızdaki fazlalıklardan kurtuldunuz? Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bünyenize yük ise atın kurtulun o kadar zamanınız belki yoktur En son ne zaman hayatınızdaki fazlalıklardan kurtuldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Her gün kurtuluyorum 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Traş oldum, sakallarımdan kurtuldum en son.. 😅 2 2 Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Gitti güzelim sakallar 😀 geçmiş olsun çok üzüldüm Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sıcakta kaşınıyor.. Kökü bende ne de olsa..😄 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kullanmadığım eşyaları elimde hiç tutmam. Her zaman fazlalıklardan kurtulmaya çalışırım. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hergün... fazlalık tutmam hic bir zaman telefon daki mesajları resimleri sildim az önce 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Tam bir sene önce 1 2 Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Ustasın bu konuda 😀 Yorumla umt_şşş +1 yıl ✌️😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her gün kurtuluyorum
Traş oldum, sakallarımdan kurtuldum en son.. 😅
Gitti güzelim sakallar 😀 geçmiş olsun çok üzüldüm
Sıcakta kaşınıyor..
Kökü bende ne de olsa..😄
Kullanmadığım eşyaları elimde hiç tutmam. Her zaman fazlalıklardan kurtulmaya çalışırım.
Hergün... fazlalık tutmam hic bir zaman telefon daki mesajları resimleri sildim az önce
Tam bir sene önce
Ustasın bu konuda 😀
✌️😅😅