İnsanlar hep beceriksizmişim gibi davranıyor daha doğrusu ailem böyle davranıyor sadece. Sürekli bir şeyleri yapamayacakmisim gibi hissediyorum. Sanki basaramayacagim ve elime yüzüme bulastiracakmisim gibi. Beceriksiz miyim nasıl öğreneceğim ben? Bunu bilmeliyiz çünkü bir his beni yapmak istediğim şeylerden vaz geçiriyor. Ugrassam da olmayacakmış gibi hissediyorum.
Özelliklerim: burçlara, fala vs inanmam, burada insanların profil fotoğraflarından kişiliğini tahmin etmiştim ve neredeyse hepsini doğru bildim yani 18/20 yaptım. Eskiden çok iyi resim cizerdim, Van Gogh yıldızlı gece tablosunun replikasini yapmıştım. Ama kafamdan hayal edip çözemiyordum. Çok iyi olduğunu düşündüğüm bir laf dalasi yeteneğim var, güzel gurisimcilik fikirlerin var. Şarkı ritimlerine arkadan ben de ritim ekleyebilirim drill gibi yani. Falan filan işte.
Özelliklerim: burçlara, fala vs inanmam, burada insanların profil fotoğraflarından kişiliğini tahmin etmiştim ve neredeyse hepsini doğru bildim yani 18/20 yaptım. Eskiden çok iyi resim cizerdim, Van Gogh yıldızlı gece tablosunun replikasini yapmıştım. Ama kafamdan hayal edip çözemiyordum. Çok iyi olduğunu düşündüğüm bir laf dalasi yeteneğim var, güzel gurisimcilik fikirlerin var. Şarkı ritimlerine arkadan ben de ritim ekleyebilirim drill gibi yani. Falan filan işte.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer