"Eskisi gibi değilsin, çok değiştin!"Nasıl kötü bir niyeti gizler?

Şahsıma söylendiği zaman karşidakine uzun uzun manasız bir şekilde bakmama sebep olan, antik yunandan mı, newton fiziğinden mi yoksa kuantumdan mı açıklamaya girişiyim diye beni duşüncelere surükleyen, sonrasında "salla.. anlayacak olsa zaten bu cümleyi kurmaz" dedirten ruh hastası ifade beyanı..

değişime ve gelişime kapalı olan insanların kurduğu cümledir. gün içerisinde çok fazla olayla, durumla karşılaşırız, hayatımıza uzun süreli ya da kısa süreli tanıştığımız insanlar çıkar. hepsi bize bir şeyler gösterir. karşındaki kişi bunlardan kendini geliştirirken sen orada aynı yerde düşüncede kalırsan arada uçurumlar oluşur. sonra da eskisi gibi olacağını beklersin diye düşünüyorum.

Eskisi gibi değilsin, çok değiştin!Nasıl kötü bir niyeti gizler?

Eskisi gibi değilsin. çok rüzgarlar esti saçlarının arasından çok yağmurlar. dedim ya eskisi gibi değilsin gözyaşınla yıkadın yüzünü. çocuksu gülen gözlerinde büyümüşlüğün izleri oluştu: güvensizlik, kırgınlıklar, umursamazlıklar. yeni güne umutla bakan hayaller kuran heyecanlı kız çocuğu nerede o sarsak adımların? şimdilerde eskisi gibi değilsin hiçbir şeyden mutlu olamıyorsun nedenini sen bile bilmiyorsun. küçük kız çocuğu ne zaman büyüdün sen?

"Eskisi gibi değilsin, çok değiştin!"Nasıl kötü bir niyeti gizler?