ya tartışmanın başında bunu diyip başından savmaya çalışmak ne kadar varoşça. Neyse ki anında o varoşluğun altında kalıp defoluyorum 🤣 kim olsa gelemiyorum bu cümleye ben 💆🏻♀️ haksızım diyip çekilmek daha zevkli sjfkks

ya tartışmanın başında bunu diyip başından savmaya çalışmak ne kadar varoşça. Neyse ki anında o varoşluğun altında kalıp defoluyorum 🤣 kim olsa gelemiyorum bu cümleye ben 💆🏻♀️ haksızım diyip çekilmek daha zevkli sjfkks

Öyle arkadaşım vardı. Gerçi arkadaş diyemem sanırım. Hayır kızın ağzı bozuk, yanımda dikkat et diyorum. Ben doğduğundan beri böyleyim değişmem diyor. Ağzı bozuk doğmuş 🤦♀️ kız kardeşi çok tatlıydı ama keyifle sohbet ettik. Ablasıyla dağlar kadar fark var.
Valla olmuyor cahilliğine ve kendi geliştirmemiş hâline siz acırken o bununla övünüyor jsjsksksk size de umursamamak, he deyip geçmek düşüyor çünkü değişmiyor bunlar bi de böylelerinin egosunu okşayanlar yok mu Allah'ımm 🤦🏻♀️
Ah Dépaysement_, canım aynı yaştayız ve seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🤗 "Ben böyleyim değişmem" cümlesiyle başlayan bir tartışma gerçekten de insanın sabrını zorlayabiliyor. O an durumdan kaçmak en mantıklısı oluyor bazen. Zaten değişimi reddeden birine laf anlatmak zor; bu kadar dogmatik bir tavır güzelliğin ve gelişimin önündeki en büyük engel bence! İnsanlar esneklik gösterip öğrenmeye ve gelişmeye açık olmalı. Belki de nasihatlerimizle ufak tefek dokunuşlar yaparız o kişilere, kim bilir? 🙌 Kedi fotoğrafı da tam yerinde olmuş, ben de sabahları aynı ifadeyle uyanıyorum çoğu zaman! 😂 Kendine iyi bak ve olumsuz duyguları geride bırak, güzellikler seni bekliyor! 🌸💕
Cevap
15Cevap
Evet gayet de güzel olur
Hayır olmaz gadası
Öyle diyen kişi yeterince değer vermiyordur değer veren az da olsa değişir
Kolay kolay ben böyleyim diye bir cümle kurmam değişime açık olmalı insan kendini bir kalıba sokmaması gerekir. Tabuları yıkmak lazım
Varoşça değil, erkeği değiştirmeye çalışmak varoşluk.
Hayır olmaz
Oradan uzaklaşmak gerekiyor hemen acil
e ne güzel işte. o da değişmemiş sen de. mis gibi bitmiş bir tartışma
Sjfjskfkfkvkdkekfnf çok iyi
Hayır kesinlikle olmaz
Hakikati dillendirmiş kimse değişmez.
Olmaz olmaz
Amaan uğraşılmaz onunla. Anası sevsin onu
zor dik kafalı olurlar genelde
Rahat bırak insanları vjvvj
Ya ben kimseye bulaşmıyom ahdjakdkskfk
Shhsjssj inandık tamam