Yalnızlık, yılgınlık, üzgünlük, gamsızlık, mutsuzluk, umutsuzluk, kimsesizlik, sevgisizlik, ilgisizlik, çaresizlik, işsizlik, eşsizlik, vefasızlık, vs vs.
Ruhunu kafeslere hapseden hangi duygudur?

Yalnızlık, yılgınlık, üzgünlük, gamsızlık, mutsuzluk, umutsuzluk, kimsesizlik, sevgisizlik, ilgisizlik, çaresizlik, işsizlik, eşsizlik, vefasızlık, vs vs.
Ruhunu kafeslere hapseden hangi duygudur?

Yalnız değilim evren benimle. Dostum sandığımın ihaneti beni mahveder. Onun ihaneti değil beni yaralayan, ona bir daha güvenemeyecek olmam beni kahreder.
Durumdan duruma değişkenlik gösteren bir soru. Örneğin, bu hafta işten çıkartılsam ruhumu kafeslere hapseden tek şey işsizlik olur. Yanında yaşadığım insanlar yarın olmasa yalnızlık ve kimsesizlik olurdu.
Şu anda ruhumu kafeslere hapseden tek şey kaygı.
Hayal kırıklığı, çaresizlik ve kırılmak bu durumları yaşadığımda boğuluyormuş gibi oluyorum nefesim kesiliyor resmen bedenim ruhuma dar geliyor
Cevap
2Cevap
Yaşayan bir duygum var mı o bile meçhul
Yalnızlık duygusu
Yetersizlik. Yetersiz ve bir şeyleri hak etmediğim hissi hep benimle. Bir gün bir gün bundan kurtulabileceğim gün gelecek mi merak ediyorum.
İnsanlara güvensizlik.
Kendime uyguladığım ya da zaman zaman başkalarının bana uyguladığı nankörlüktür.
Çaresizlik ve umutsuzluk
Özgür olmamak
Çaresizlik. En berbat duygu.
Kafes 💚
Güven
Yanlızlık, umutsuzluk
Sevgisizlik
caresizlik.
Hayal kırıklığı
Kaygı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?