Hayal kurmak başarmak için yeterli midir? Siz hayalini kurduğunuz şeylerin ne kadarını başarabildiniz?

Hayal kurmak başarmak için yeterli midir? Siz hayalini kurduğunuz şeylerin ne kadarını başarabildiniz?
Bir evin hayelini çok kurdum hep bir ev almak istemişimdir geçen hafta bir daire aldım çok şükür Rabbime artik bir dairem var rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Cevap
13Cevap
Bir çocuğunu gerçekleştirdim. Gerçekleştirmek istediklerim de sırada bekliyor..
Başaramadım henüz
Askerden geldıgım zaman yalnız yasama hayalım vardı 23 yasında yalnız yasamaya başladım.
Motosiklet hayalım vardı onu gerçekleştirdim.
3 arkadas yunanıstan’a motosıkletle gıtme hayali kurduk , onu gerçekleştirdik.
Y. lisans, motor sahibi olmak, kurumsal bi işyeri küçüklüğümden gelen bi hayal evanescence konseri bunlari gerçekleştirdim:) adım adım büyüğe giriyorum.
Mısır pramitleri ve orta amerikadaki aztec maya pramitlerini görmek şu an ki hayalim ileride gidebilirim umarım.
İstediğim bölümü okudum, arabam oldu ancak gerçekleştiremediğim hayaller çok inşallah onları da gerçekleştireceğim
3 dil öğrendim 4 yakın sertfikam var ve istediğim bölümü okuyorum yani yaklaşık%30 nu başardım diyebilirm
Çoğunu başardım. Yolun sonu ve önümde geleceğime, yani cennetime açılan yeni bir kapı var. Hepsi bu🥳
İstediğim ve planladığım her şey şu an benim. Ütopik hayaller peşinde koşmadım, huzurlu bi hayat verdi bana bu.
Ben hayatın akışına bıraktım her şeyi beni mutlu edecek şeyler sunuyor zaten
kendi evim olsun..
kendi arabam olsun..
kendi işyerlerim olsun..
huzurlu bir hayat..
Erkek arkadaşıma aşkımı itiraf ettim ve istediğim şeyi aldım ♥️♥️
Hayal kurmuyorum başarı oranı %0
Boş boş hayallerim var başarmasam da olur shshsh
Bagimsiz bi kadin olma yalniz yasama araba sosyallesme isimde basari bunlar tamam
Dünya da forbeste ilk 200 de olan şirkette çalışmaya başladım, hedefimdi başardım
hiçbir şey. Dünyaya kaybetmeye geldik hep 😏
gökhan sakinin maçlarını izlerdim hep çocukken şimdi profesyonel seviyede bir dövüşçüyüm ama mesleğim bu değil
Üniversite hayali kuruyorum
19 yaşımdan kendi ayaklarım üstünde durmak...
Hayal kurmadım
Başarmak üzereyim reis
Araba hayalimdiyve gerçekleşti 👍
Henüz hiçbir şey ama yakında başarıcam.
Hicbiseyi
Hayalini kurduğum herseyi basardım.
Hiçbirini başaramadım
Evlilik, anne olmak
Henüz başaramadım...
Karı hayali kurdum olmadı
Hiçbir şeyi🙂
Her şeyi