Merhabalar Herkese🌸

Ben ne yaptığı belli olmayan insanlara "tekinsiz" diyorum...
Merhabalar Herkese🌸

Ben ne yaptığı belli olmayan insanlara "tekinsiz" diyorum...
Öncelikle fikre ve Zikri başka olması gerekiyor vana göre. Gizemli adam ya da kadın ayaklarını bir tarafa bırakıp söyledikleri ile yaptıkları birbiriyle çelişiyorsa o insandan kesinlikle uzak durmak gerekiyor.
Merhaba, evet ne yaptığı belli olmayan veya söylediğiyle yaptığı birbirini tutmayan, insana hiçbir şekilde güven vermeyen ve hayatı, kafası dağınık, ne istediğini bilmeyen insanlar için ben "tekinsiz" tabirini çok rahatlıkla kullanabiliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sinirlenince sağı solu belli olmayan yaptıklarını yapacaklarını kestirememek, benim yanımda başka konuşup diğer ortamlarda başka konuşması sen böyle söylemiştin diyince yanlış hatırlıyorsun demesi yalancı çıkarmalar.
Sosyal medyada silah bıçak resimleri paylaşıp keko yazılar beğeniyorsa namus kavramı onun için çok önemliyse agresif ve bencilse tekinsizdir
Ay koşarak kaçarım
Cevap
6Cevap
Güven vermeyen, ne yapacağı önceden kestirilemeyen insanlara denir.
Çok fazla sırrı olan az konuşan kişiler
Kötü düşünceleri olan
Sağ gösterip sol vuranlar. Kulaktan dolma tek bir lafa dağ bayır yıkanlar
öncelikle merhaba sorunuz çok güzel çok düşündürücü bi soru cevabınız da gayet ideal ama bana göre tekinsiz insanlar benim görüşüm madde kullanan ve baskıcı aileden gelen suskun çocuklar iyi akşamlarrr :)
Teşekkür ederim, tekinsiz izlenimi verebiliyorlar evet
Tutarsız diyeceğim de linç yer miyiz?😂
Yok yahu neden linçlesinler😂
Demek sen de öylesin der çıkarız işin içinden ajxjsjd
Her zaman:d
Söyledikleri ve davranışları tutarsız olması
10 dk önce başkasına farklı 10 dk sonra bana farklı konuşursa ona tekinsiz derim
sapık hareketler
Bende sana katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?