Özel hayatınızda biri olduğunda; ailenize, arkadaşlarınıza veya kendinize gerektiği kadar vakit ayırabilir misiniz?
Yoksa sevdiğiniz insan, vaktinizin çoğu haline mi gelir?
Dengeniz nasıl olur? 💜

Özel hayatınızda biri olduğunda; ailenize, arkadaşlarınıza veya kendinize gerektiği kadar vakit ayırabilir misiniz?
Yoksa sevdiğiniz insan, vaktinizin çoğu haline mi gelir?
Dengeniz nasıl olur? 💜

Bu dengeyi kurmayı geç de olsa öğrendim diyebilirim. Eskiden olsa çok fedakârlıklar yapardım, kendimi unutacak kadar. Ancak bunun bana hiçbir getirisinin olmadığını hatta zararının oldukça fazla olduğunu anladım, o nedenle o dengeyi kurmam şart oldu.
Evet bu konuda oldukça iyi bir denge kurabildiğimi düşünüyorum. Burada asıl ona şeylerden birisi de bana bu konuda yardımcı olabilecek karşı cins olması. Sürekli ilginin kendisinde toplanmasını isterse ve bu konuda beni rahatsız ederse işte o zaman işin rengi değişebilir negatif yönde.
Evet, dengemi bozuyor sevdiğim kadın. Onunla konuşurken gözüm hiçbir şeyi görmüyor ❤
İşim dışında vaktimin neredeyse tamamını ona ayırıyorum. Hatta bazen ailene de vakit ayır diyerekten kızıyor bana 😅
Dengem O. Dengesizliğim o’nsuzluk.
Teşekkür ederim güzellik 🌷
Cevap
9Cevap
Evet sağlıyorum
Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor..
Oluyorsa bir tuhaflık var demektir..
Tüm odağını tek bir kişiye çevirirsen sonunda ya zehirlenirsin ya da zehirlersin.. insan sosyal bir varlık ve kendisini ancak değişen ortamlarla yenilebilir. İki taraf içinde nefes alanı yaratılmalı diğer türlüsü toksik bir hal alıyor zamanla.
Sevgiliye bir tık daha ilgili oluyorsun :D ama olabildiğince, sevdiklerime vakit ayırırım. Yaşamımı da etkilemez, sevgileri beni huzurlu hissettirir.
Bir denge oluşturuyoruz tabi
Kendi özel alanlarimiz olmali
Sürekli birlikte vakit gecirmek yerine
Başka imsanlara ve kendimize de vakit ayiriyoruz
Sağlayamıyorum. Denendi onaylandı. Hayatıma biri girince tüm ilgim ona aktarılıyor ve aylarca arkadaşlara yazmadığım zamanlar oluyor🤦
Sevdiğim insana zamanımı harcıyorum diğer şeyleri erteliyorum o açıdan dengem yok pek.
Herkese gerektiği kadar zaman ve ilgi ayırırım her şey dozunda güzel
Sevdiğim kişiye biraz daha fazla ilgi gösteriyorum aileme ayırdığım zamanı ona harcıyorum
Ona zaman ayırmaktan kendime zamanm kalmıyor olablr
Ben açıkçası kendime ve ilişkime daha çok zaman ayırırım 😅
Herkes terazinin kefesinde eşit olmali yoksa sorunlar kacinilmaz olur.
Coğu vakti onla geçiririm.. sonunda oda ya bunalır ya şımarır gider.. buyüzden artık kontrollü gidiyorum
Yok maalesef …bu konuda çok başarısızım resmen hayatım alt üst oluyor.
Kimseye ilişmiyorum bu yüzden.
Yaşantımın dengesi bozulmaz sanırım.
Ayırırım tabiki kendi alanımı korurum, hayatım sevgilimden ibaret değil
Dengesizlik pek olmuyor ama birebir eskisi gibi dr olmuyor sonuçta yeni bir insan hayatınızda vakit ayırmak gerek. Duygusal bir ilişki ise de bazen biraz fazla vakit ayırdığım oluyor.
Hayır aklıma bile girse ister istemez değişiyor hayatıma girse neler çekerim bilmiyorum
Hayir saglayamiyorum.
Bence bu dengeyi saglamak icin belli bir yas olgunluk sart.
Vaktimin çoğu o oluyor. iyi ki oluyorr😇
Evett ailenin yerii ayrii hobilerimin onuun dengede tutmaya çalışıyorum
evet sağlayabiliyorum.
Elimden geldiğince sağlıyorum.
Alt üst oluyo.. Ne dengesi tepe taklak oluyo...
ben sevgilime daha çok vakit ayırırım
Gibi gibi
Kamikaze taktiğini uyguluyorum
her zaman sağladım..
Hayır
Sağlarım dengeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?