Detaylar hayatınızda ne noktada? Detaycı mısınız yoksa daha mı yüzeysel bakarsınız? 🍒

Detaylar hayatınızda ne noktada? Detaycı mısınız yoksa daha mı yüzeysel bakarsınız? 🍒

Evet, bu insanlarla olan ilişkimde yaşadığım bir şey ama karşı tarafa belli etmiyorum herkes benim kadar duyarlı değil ve bilmeseler de olur. Gülşen'in dediği gibi, Detaylarla deliren kalbim bire bin katıyor yine...
Detaylarda boğulup kaybetmem kendimi fakat detaylara, ayrıntılara oldukça önem veririm. Salt büyük resme bakmam, bazen güzellikler ayrıntılarda gizlidir.
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim 🌸
Detaylar benim için Hansel ve Gretelin yollarını bulma umuduyla saçtığı ekmek kırıntıları gibidir. Severim detayları, detaylardan bir sonuca ulaşmayı.
Sizi nerde görsem hansel gratel örneği veriyorsunuz 🤣
Haklısınız, yaklaşık 1800 görüşümde bunlar var. Napalım artık başka çocuk klasiklerinden örnekler verelim mi? Emin değilim ama sizinle daha önce tartıştık diye hatırlıyorum.
Seni tanımıyorum. Hansel gratelden başka bir şey biliyor musun merak ettim yalnız.
Bunları düşünüp fazla merak içine girmeyiniz, tükenirsiniz. Biliyorum ya da bilmiyorum bu benim kendi sorunum.
Sizin tukenmisliginiz yanında bizim ki ne ki.
Devrik cümlelerimi, masumluğun simgesi olan beyaz kağıtlardan soyutladığım an kabul ederim tükenmişliği..
Yani hayatımda her şey altüst olduğu vakit.. Ben kaçar. Geceniz güzel olsun..
Evet, beynim detayları otomatikmen düşünüp onlara takılıyor 😅
Detay senin göbek adın 😂
Gerçek adım bile olabilir, şüpheliyim 😂😂😂
Cevap
21Cevap
Detaycı biri değilim, çok çok nadirdir bir şeyleri en ince ayrıntısına kadar kurcaladığım, takıldığım. Daha yüzeysel bakmayı tercih ediyorum
Detaylara değil sonuca odaklanıyorum
Detaylara önem veririm. Özellikle ciddi meselelerde. Detay diyip geçtiğimiz şeylerdir asıl bize ipucu veren.
Detaydan bütüne gider benim yolum.. İnce ince, kıyım kıyım kıyarım.. :))
Ah bu güzel dataya takılmamak elde değil 😋😍 o saçları varya öper öper severim 🤭
Hem de nasıl sevilir...😍
Detaycıyım ama kontrol edebiliyorum. Ayrıntıları, olasılıkları ölçüp biçmekten zevk alıyorum. Hayatımın her alanında, detayları göz önünde bulunduran bir insan oldum. Detaylarda boğulma noktasına gelmediği takdirde bir sorun yaşanmaz.
Hayat detaylarda gizli.
Iskalamak insana mahsus.
Canı isterse görür , istemezse görmezlikten gelir.
Evet, detaycı biriyim.. İşimde bu özelliğim çok işime yarıyor ama özel hayatımda tam tersi, beni fazlasıyla yoruyor..
- Hayır, değilim: İnceyi görürüm - Ayrıntıya takılmam.
- Olması gerektiği noktada: Kenar Süsü
- Detayciyim: Ayrıntı atlamam - Ayrıntıya saplı da kalmam. Büyük resmi tüm fırça darbeleriyle görmeye çalışırım.
Benim için önemli bir konuysa en ince ayrıntısına kadar düşünürüm.
Önemli ise takılırım bazen hersey detayda gizlidir
Maalesef evet. Bu huyumdan çok çektim. Bazı yerler de işime yaramıyor değil ama. Mükemmelliyetçi kısmımdan kaynaklı olarak aldığım bir sorumluluğu layıkıyla yerine getirmemi sağlıyor.
Olabilecek her detaya dikkat ederim. Özellikle de bir insanı tanıma ve anlama konusunda detaylar bize yol gösteriyor.
Çok detaycı olduğum söylenemez
Detaylara takılmam. Gayet relax yaşarım hayatımı
Evet fazla detaycı biriyim..
Bunu hep yüzüme vuruyorlar 🥺kötü mü kiiii 😔
Detaycıyım maalesef...
Detaycıyımm yaaa..
Çoğu zaman rahat ama bazı konularda takarım
Çok çok fazla takılırım detaylara
Bazen
Hayır takılmam
Hiç takılmam sonuç odaklıyım
Evet ama seviyorum bu özelliğimi
Fazlasıyla detaycı birisiyim.
Evet öyleyim… detaylar önemli benim için…
evet ya takılmasam her şey yoluna girecek.
Şeytan detaylarda saklıdır
Detayın dinini yaşıyorum
*dibini
Detaylar hiç benlik değil 😅
Bazı şeyler detaylarda saklıdır 🧐
detaylar benim için çok önemli oje sürüp sonra dik dik bakarım 1 mil hatalı olsun siler baştan yaparım böyle böyle 1 elde 3 oje bitirmişliğim var simetri hastası mıyım acaba
Hemde nasıl çünkü şeytan detaylarda gizlidir
Yerine göre detaycıyım
duruma göre...
Ewettt dmkfkffkf
Ben çok takılırım ıncığını gıncığına kadar hesap sorarım
Eskiden evet şimdi hayır direk siliyorum
Bazen detayci oluyorum 😹
Detaycıyım ya bu huyumu da çok sevmiyorum
evet jfdjfnf
Takılırım.
Takıntılı bir psikopatım
Hayır drğilim