Duruma ve insanlara göre değişiyor. Bazı konulara üstünkörü ve yüzeysel bakabiliyorum. Fakat konu benim için önemli bir insandan geliyorsa daha derinlemesine ve detaycı bir şekilde yaklaşmama sebep oluyor. Onun dışında detaylara çok fazla önem veren bir insan değilim. Eğer her şeyin detayına uzun uzun takılacak olsaydık hayatı kaçırdık.
Detaylara çok fazla takılıyorum, detaylar da boğuluyorum. Faydasını gördüğüm de oluyor zararını gördüğüm de. Zarar derken kendi başımı ağrıtmak gibi. 🙄 Detaycı olmayan, yüzeysel ve hiç takılmayan biri olmak isterdim. Çok fazla yoruluyorum ve istemsiz oluyor maalesef. 🤷🏻 Detaylara takılmayan insanlar daha mutlu ve şanslı olmalı... Güzel beyinlerini yormuyorlar. 🙅
Değişiyor bazen detaylara çok fazla takılıyorum. Mesela işimle ilgili bir işlem yaparken en ince detayına kadar takılırım. Ancak bazı olaylarda da hiç takmıyorum, yüzeysel bakmak bile çok kalır yani... Tamamen olaya bağlı bu durum.
Detaylara boş yere takılmamam. Aslında daha çok işimle ilgili konularda detaycı yönüm ortaya çıkıyor. Yani durduk yere takıntılı gibi gün yüzüne çıkmaz. Bana kazancı her zaman olmuştur. Şikâyetçi hiç değilim.
Burcum gereği detaycı bir insanımdır evet fakat çok detay da bir raddeden sonra insanı boğuyor içinden çıkılmaz bir hale sokuyor. Fazla detaycılık insanı hem fiziksel hem de mental açıdan yoruyor. O nedenle ne kadar detaycı olsam da bu özelliğimi en aza indirgemeye çabalıyorum...
Detaylara önem veririm, takılır hatta çoğu zaman detaylarda boğulurum. Bunu okadar sık ve bilinçsizce yaparım ki.. irdelediğim konularda bile yeterince detaya inmemişim gibi hissederim. İnsanların önemsemediği mevzularda bile ilginç bir detay bulmak ve bunu ortaya koymak büyük keyif verici bence ☺️ insanın hem burcu hem yükseleni başak olunca bu özellik kaçınılmaz oluyor 😎
Her zaman değil. Bazen aşırı takarken bazen de hiç umrumda olmaz, dikkat etmem. Eskiden bu konuda çok dikkatsizdim. Ama annem detaylar takılan biridir. Son zamanlarda bir tık takılıyor olabilirim. Aynı evde dura dura anneme benzedim dfldmsk
Galiba arkadaşım. Dikkatimi çeken şeyleri en ince ayrıntısına kadar izlerim. İnsanlarda dahil. Eşimin kardeşi tiye alır beni."Kadını saç diplerine kadar incelemişsindir" falan diye😄😄
Bonsoir! Kaybolanım ben. Takılmak az kalıyor. Sırf o yüzden çok kez yanlış anlaşılıyorum yani anlamsız şeyler düşünüyorum ve karşıya aktarımım kötü anlaşılıyor. Dümdüz olmak isterdim bazen. <3