Insanın hangi üniversiteyi okuduğunu sorması garip birsey mi? Ne anlam yukluyorlar sizce 🤣 allahim ya

Insanın hangi üniversiteyi okuduğunu sorması garip birsey mi? Ne anlam yukluyorlar sizce 🤣 allahim ya

Hangi üniversiteyi bitirdiği gereksiz bir detay. Söylenebilirdi ama tanımadığı bir insana kendimle ilgili neden detaylar vereyim demiştir. Herkesin bakış açısı farklı işte.
Saçma sapan triplere girmiş, ister söylersin ister söylemezsin saygı durup susacak sanki bilince ne oluyorsa.. Ben bana hangi üniversitede okuduğumu soranlara bölümü de üniyi de yalan söylerdim :D
Cevap
9Cevap
Ya söyleyeceği üniversite aslında yoksa? Sende ne kurcalıyorsun insanların hayatını, Allah Allah ya
Hıı kurcalamak tabii 🙄
Gotünden bir üni sallasa neyi değiştirecek ki hayatında? Gereksiz bir tepki vermişsin. Burası tanışma platformu değil zaten herkes her sorulanı cevaplamak bilgi vermek zorunda değil
Nezaketen sormuşsun kibarlığın elinde patlamış . dd
olur mu öyle şey ya okuduğu üniversiteye gidip kızı bulursan nolucak 😂😂
Çok ince düşünür bizim kızlar
Sana öyle der çıkar bi tane p*ç bir günde ziyan eder basar tekmeyi bunlara
Öyle deme sana böyle namus bekçiliği yapanı başkası ile böyle ziyan olduğunu görünce ister istemez insanın zoruna gidiyor
Valla kanka ben şahsen hoşuma gitmeyen kimse ile böyle bir iletişime geçmem hoşuma gidiyorsa da bunu duyunca istemeden üzülüyorum
Orası bende kalsından :) sonra okumadım sorry.
Söylemek zorunda mı? söylemek istememiş ne var bunda sende napim demişsin ama bayağı bi dert edinmişsin 😂
Kız kısa cevaplar vermiş sen bayağı takılmışsın üniversite olayına görünen bu.
Hayır değilim. Müneccim de değilim sorduğun sorunun görünen kısmına görüşümü yaptım sadece.
Tamam sen haklısın 😂😂😂
Burada sorunlu insan çok bence de ama kıza da ayıp etmişsin. Hem mesajlaşmada hem de bu doruyu sorarak.
Sen de kesinlikle normal değilsin. Akıl hastanesine gitme de raporu eline vermesinler.
Cevap vermek zorunda değil. Ben olsam bende sıradan birisine detay vermem, vermiyorum.
Güvensizlikten kaynaklı. Onu bulmandan çekinmiştir
Belki sen gitmezsin ama bunu yapacak psikopatlar çıkıyor bazen. Seni biraz tanıyıp güvenseydi söylerdi zaten
Tek tuhaf olan sensin
soylemek zorunda değil kanks
Burdaki hatunlardan uzak durucan 😂😂
Ne sıkıcı insanlar var..
Ay Allah'ım ergenlikten çıkamayan insanlar
uzak durmak lazım böyle modellerden..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?