AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
999 olsun
591 ortaokul numaram 😄
(benim de 595'di lisede yaklaştık. 🤡)
Senin için hayat, ancak onu neşelendirebilip sanatlaştırabilirsek güzel.
Mesela bir şeyler yaparken bazıları sessiz ve yavaş yapar.
Sen onu sanatlaştırarak yapmalısın. Bir pasta mı hazırlanacak? Daha güzel görünmeli senin için.
Ama tamamen maddiyatta değilsin. Özünde gözlerin, o sanata baktığında onun ardındaki fikirle ilgileniyor daha çok. Bazen bir ağaca, bazen bir karıncaya, bazen çiçeğin üzerindeki bir güneşin parıltısına bile hayran kalabilirsin. 🤡
100 olsun.
999 olsun
153 olsun
243.
Aksine sınırlarımın oldukça kapsamlı olduğunu düşünürdüm. Basit bir anahtarla açılan kapım yok benim. Yıkılmayacak duvarlar inşa ettim çevreme.
Soyut ne demek biliyorum efenim. Yalnız kapı da benim anahtar da. Başka kimsede yedeği yok anahtarın. Hala o kapının açılabileceğini düşünüyor musunuz?
Demek elinizi kolunuzu sallayarak girdiniz. Çok fazla rahat konuşuyorsunuz. Kapı açık değildi.
Neyden bahsediyorsunuz?
Seninle olan konuşmalarımızdaki benim yazılarımı kim sildi?
Bilemiyorum, yoktum uzun zamandır
333 olsun bakalım
Senin için simgelerin önemi büyük.
Yetiştiğin çevre bakımından seni anlayan insanlar yok. Sen ile çevren arasındaki devasa uçurum, sen ile kendinin, başbaşa kaldığındaki değiştirdiğin kişi belirliyor seni. Simgelerin önemi büyük dedim, senin için bazen bir resim, bazen bir sokak bazen bir koku veya bir reklam, oradaki mesajı anında alabiliyorsun. Dahası arıyorsun. Meraklı birisin, ve hiçbir şekilde, temin ederim ki, yüksek surlarla çevirmemişsin etrafını. Zaten kaybedecek bir şeyin yok. Dipdiri ve soğuk bir ten bu. Birisinin senin canını acıtabileceğinden endişe etmezsin, kararlı olman gerektiğinde esnek davranabilirsin, senin için önemli olan ilk bakış. Orada bir şeyler uyanırsa yüreğinde tamam, yoksa? olmaz.
Cerberus'un ısırıklarıyla kal. 🤡
Yeni bir Falaaddin mi doğuyor? Güzeldi beğendim. Teşekkür ederim : )
296 diyorum
Geçmişin üzerinden bir kez geçersen, o gözler bir daha asla geriye gitmez 🤡
Bir defa unuttuğun bir insanı bir defa daha anı defterinde yaşatmazsın.
Bir kez sildin mi, artık gider o.
İnsanlara olman gerektiği gibi davranıyor veya görüyorsun.
Genelgeçer ahlak kuralların veya ideallerin yok. O gün ruhun hangi kimliği bürünmek istiyorsan, o'sundur. Bu yüzden insanlar çok kolay canını acıtamaz, zaten onlar için üzülecek kolay kırılan bir kalp de yok ki sen de, katı birine de dönüşebilirsin zamanla. 🤡
Ama bir kez, sadece bir kez. Bazıları severken korkak olur. Sen 1 kez olsun hayalimin adamı, dersen, onun için ölüm de dahil her şeyi göze alabilecek cesarete de sahipsin, yeter ki buna değsin. 🤡
Harfine kadar dogru🥴🧐😲😲😲😲😲
853...
Fazla yükseliyorsun. Bazen bir insanı, bir hayvanı, bir çiçeği ya da beklenmesi gereken bir şeyi kendi standartların ölçütünde o kadar yükseltiyorsun ki, karşına geldiğinde ' bu muydu?' diye iç geçirip hayalkırıklığına uğruyorsun. Bir şey seni bekletiyorsa, buna değecek bir şey olmalı. Sınırların var, çizgilerin var, yemek senin için önemli bir konu, mideni bulandıracak en ufak bir harekete tahamül edemezsin, bazı insanlar için bu böyle değildir sineye çekilebilir ama sende değil. Dolu dolu bir ağza bile katlanamazsın içinde yemeklerle.
Yalnızlık hiçbir zaman seni korkutan bir şey değil. Bu sitede dahil, yaşamında dahil, seni korkutan en önemli şeylerden birisi, hatırlanmamak, unutulmak, veya bu hayattan şöylece geçivermek. Burada kalıcı şeyler yapmak istiyorsun. Normalde hiçbir şey için risk almazsın. Ama içinde, yüreğinde öyle bir yer var ki, sadece tutuşturulmayı beklenen bir yangın bu. Eğer güvenirse, severse, anarşinin hiçbir suçundan kaçmayabilecek birisi var.
Beni anlatmışsın 🙄 Ben şok.
128 😬
Senin için gerçeğin bir önemi yok. Matrix'deki kurşun sahnesi gibi. Hayatın tatsız olayları üzerine geldiğinde, zamanı durdurup o kötü olayları başından atabiliyorsun. -dışarıdan en azından böyle- oluyor. Ama için öyle değil. Kimselerin bilmediği bazı şeyler var. Rutin, sıradan geçen yaşamında bir anda kimsenin beklemediği ansızın vites arttırabiliyorsun. Farklı yerlere gitmek daha önce hiç denemediğin bir şeyi yapmak gibi. Her ne kadar sosyal yaşantıda böyle olsa da, konu eğer duygusal konulara gelince kalıpların var. Karşı tarafa kolayca kendini vermezsin, ama 1 kez ruhunu bıraktıktan sonra da ona, artık savunmasız kalacağını düşünmeden bağlı kalırsın. 🤡
969 uygun mu
An'da kalabilen birisin. Birisi ansızın hadi şuraya gidelim dediğinde bazılarının içinde bir kuruntu olur, mızmızlanır, sen hemen ayak uydurabilen birisin ortamlara. Bazen bu kadar ortamlara ayak uydurduktan sonra biraz düşüyor gibi oluyorsun. İyi güzel, her konuda aşağı yukarı bir ortalaman var, ama duygusal yönden bazen yanlız hissediyorsun ve tam düşecekken hemen yine ayağa kalkacak bir neşeli aktivite buluyorsun. 🤡
Bildin dostum teşekkür ederim sağlıcakla kal.
666.
593.