Diğer Rastgele 4 rakam söyleyin size Falım notu söyleyeyim? lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Eğer bulamazsam içimden geleni söyleyeceğim🧘🏻♀️ Güncellemeler1 yıl Şarjım bitiyor, devam edeceğim hemen Güncellemeler1 yıl Bunlar ironi hee gülün diye Rastgele 4 rakam söyleyin size Falım notu söyleyeyim? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,5b cevap paylaştı. 0 0 0 0 bunlar olsun sdfsdf 1 5 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Harika ksjsjs u Barış_LonelyForever 1 yıl yaa tabe sdfsdfsd lanetlivisneliilips 1 yıl "Arkandan koşmuş yetişememişBağırmış sesi kesilmişDuy artık şu biçareyiAşkın onu derbeder etmiş" u Barış_LonelyForever 1 yıl biçare kim sdfsdf lanetlivisneliilips 1 yıl Vardır sana vurulan biri, iyi düşün kwkkeks
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. Tamam, söylüyorum o vakit. 9,6,8,11 dedim, hadi bakalım 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sabrın sonu selametBu işte var kerametHemen pes etmezsenKuracaksınız muhabbet 1İnciTanesi 1 yıl Hadi bakalım :D
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. 7509 hadi bakalım 😂 1 7 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl "İnadını kır bu seferGel bir şans daha verDostluktan öte sevgisiBir kez denemeye değer" Yorumla MrConfused 1 yıl Ben aşka kapalıyım 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Susssss falıma karşı çıkma aşık olursun görürsün dkjdjd Yorumla MrConfused 1 yıl Kim o beni aşık edebilecek afrodit 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Söylemem gizli bilgi sjsjwj Yorumla MrConfused 1 yıl FBI yla geleyim 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl FBI benim dkjend Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 1 yıl 3169 hadi bakalım 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl öğrencileri mini minio bir türkçe öğretmenibir veli toplantısındagörmüş beğenmiş seni' Yorumla
Cileklitartt Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl 6,5,3,7 2 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Zenginliği dededenGelir soylu ailedenGüzelsin, görgülüsünBeğendi seni o yüzden Yorumla Cileklitartt 1 yıl Vay vay vay 😂😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl 5 3 9 4 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl ister ask cesarete biraz da ciddiyetgoster ona sevgini ama gul de lazim bir demet Yorumla
nergisdsf Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl 4821 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl aşkın etmiş onu şairher gün yazar bir şiirsensin ilham perisitüm satırlar sana dair Yorumla
idrex Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl 2612 1 2 Yorumla idrex 1 yıl Şarjın dolmadı mı hala? 😅 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Gözler derya denizResmen ruhlarınız ikizHele bi yan yana gelseniz Sosyal medyayı sallayacak selfieniz Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 5,8,10,17 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl çıktığı yer anayolelinde bütün kontrolhızla geliyor sanaçarpılmaya hazır ol Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl 7140 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl eski yare takılıp kalmagönlünü başkasına kapamakötü düşünceler düşünme sakın habulacaksın sende birini yarına Yorumla ebraristeben 1 yıl oha Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Oba Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,7b cevap paylaştı. 7 16 50 69 1 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Dökülürken yapraklarİçini hüzün kaplarYârim yok diye üzülmeBekle geliyor bu bahar Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Ooo Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 😎 Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Yeni mi gördü Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Evet Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Hmm Yorumla
pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl 5 3 2 8 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl gideni hatırlama sakınyok yere için sıkılmasınfalda bir ela gözlü varmutluluk sana çok yakın Yorumla pamukrella 1 yıl Evet var bir ela gözlü 🤗 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Biliyorum ben😌 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 3,17,25,66. 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl aşkını kalbine gömmüşher gece görür bir düşiçinde sen varsındüğününüz bir cümbüş Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 7224 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl nazar boncuğu gözlerigirecek kalbinden içeriyanakların kızaracakolacak elma şekeri Yorumla düşşperisi 1 yıl 😄 tesekkurler🌸 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. 3, 8, 2, 6 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl "Karşılaşacaksınız tesadüfenDiyecek sana lütfen Hadi naz yapmaAt ona istek birden" Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 6182 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Vereceğim sana bir öneriGöstermelisin özveriİki kişiliktir aşk amaDeğildir sahnede gösteri Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl gösteri lazım bana Yorumla
__Vanessa__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 4 12 3 1 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bir uzun yolculuktur yaşamBazen yas olur bazen bayramGüzel günler çok yakındaKederlere dalma her akşam Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 4-8-15-16 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Dalgalı saçları boyalı Olacak senle sıkı fıkıGelip sana sığınacakPeşinde var bir belalı Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl 7,9,12,10 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Aç gözünü baharaGüneşli açık havayaSalmış aşk kokusunuYaşa soluya soluya Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. 4 (Dört) 1 7 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 4 rakam dedim dkxjnd Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Uğurlu rakamım 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tamam Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Acaba bu bir sihir miNe dört ne beş ne yirmiSık sık karşılaşıyorsunuzBu tesadüf olabilir mi? Yorumla Aristokratımsı 1 yıl 4 diyorum Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Anlamadım Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Dört dört Yorumla
Sakizseda Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 9 olsun 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 4 rakam Yorumla Sakizseda 1 yıl 9-4-5-3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Fazla şey beklemez sendenİster hayatında çekidüzenEvliliktir bunun sonuSeversen onu gönülden Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 552 cevap paylaştı. Fal yalan ala al 1 2 3 4 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Saat geciyor tiktakVaktini harcama oturarak Çok konuşma keserlerSevdiğin kıza git sarılarak Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 7482 hadi bakalım 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Onun yüreği şimdi bir kuşSanırsın bir hazine bulmuşO bakarken gülümsemişsinDünyalar hemen onun olmuş Yorumla
Bay_Gentleman Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 638 cevap paylaştı. 1075 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Alacaksın bir mektup Pek romantik konuşu Aşkını ilan edecek Olacaksın pek mahcup Yorumla
guzeltatlikiz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl 5,9,7,11,15 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 4 rakam ejjsje Yorumla guzeltatlikiz 1 yıl 15 olmasın o zaman Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Atmışsın ona bir bakış Gözlerine tutulmuş kalmış Kendini bulmuş o andaAşkın ona pek yaramış Yorumla
irem278382 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl 2222 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl en önemli vasfı sabırdur durak bilmeden çalışırbir ikinci lig kulübündefutbol oynuyor beş yıldır Yorumla
ruhumcokyaslandi Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl 7481 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl aklın kaldı tv’deneler olacak bu bölümdekaçırdım diye üzülmetekrarı var yarın gece Yorumla
istanbulmilföyü Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl 3,4,7,9 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl sevgisi değil geçicisadece biraz acelecibir hata yaptı affetsebepleri hafifletici Yorumla istanbulmilföyü 1 yıl Hahahaha çok tatlı beğendim Yorumla
Mεrνεψ55 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl 5780 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Akrep” hep yaz olsun isterOna göre değil gam-kederBir sürpriz yapmak istersenOna bir müzik kutusu ver Yorumla
BüyükNickli Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl ³ ⁷ ⁹ 1 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 4 rakam Yorumla BüyükNickli 1 yıl ²²... Yorumla BüyükNickli 1 yıl 3 mu koymuşum la ben 😅pardon peri Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Evet Yorumla BüyükNickli 1 yıl Falıma bak gı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl İster büyü de ister gizNe olacak biz bilemeyizAma sen yaşayacaksınDoğum gününden çifte sürpriz Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl 9496 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Şiir yazar bıkmadan Sair oldu aşkındanRahat etmezSeni kendine almadan Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl 1263 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Komşular bakıyor meraklı Bir gelin var telli duvaklı Bu falda görünen varBir s harfinde saklı Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl 8,6,2,4 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Aç gözünü baharaGüneşli açık havayaSalmış aşk kokusunuYaşa soluya soluya _Güneş____00 1 yıl 😂😂
ahu_dudu Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 8,7,0,3 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl yildizlar yaninda sonukaski kalbi kadar buyukbir gun kapini calacakelinde tek tas yuzuk Yorumla
nehirolabilir Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl 6677 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl kalbi saf altın değerindeiyi ki o var kaderindederin derin sevgiyle bak kihuzur bulasın gözlerinde. Yorumla nehirolabilir 1 yıl Ayyy :)) Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. 3 1 4 2 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl "bir uzun yolculuktur yaşambazen yas olur bazen bayramgüzel günler çok yakındakederlere dalma her akşam" Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl 1 1 1 1 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Suya muhtaçtır her yoncaAnlarsın yalnız kalıncaTatsızlıklar atlatılırBir taraf alttan alınca Yorumla Eskizci 1 yıl Sağolasın karınca, incitme belini, erken yat hava kararınca, sevdirtme Montenellayı... Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl 9,2,8,4 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Duy şu çarpan kalbin sesiniSanki söyle hep isminiO hep böyle çarpacakSürecek aşkı ebedî Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl 6 7 5 4 0 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sevdiği yerler bodrum kaş Tuttuğu takım Beşiktaş Halden anlar birisidir Hem eş olur hem arkadaş Yorumla EngEteM 1 yıl 😂😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Gülme jejsje Yorumla EngEteM 1 yıl Doğru çıktılar ondan Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yav ben biliyorum bu işte master yaptım aferin bana skdjjs Yorumla EngEteM 1 yıl Gerçekten aferin sana 😂😂 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl 3849 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Siz tanışalı üç gün olmuşKalbine bir sıcaklık dolmuşTekrar görüşür müyüz diyeZavallım sararıp solmuş Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Solsun kanka boş ver kdkdmdkd Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Dimi kejdnejd Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2015 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 4,8,3,18 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Dinliyor kalbinin sesiniKapatıp güzel gözlerini Düşünüyo saatlerceSensin en büyük hayali Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 6- 7- 8 -12 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bilmece bildirmeceSeni düşünür gündüz gece Bil bakalım kim buİsminde var iki hece Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 2384 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hayatta tek eksiğin sevgiliSanıyorsun ki çıkmayacak birisi Evrene kötü enerji yollamaElini sallasan ellisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oha nereden bildin ki😂😂 Yorumla
GozlerınEladırYar Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl 7251 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Biri var size gelecek Bu uzun boylu bir erkek Falda iki sey görünür Biri çikolata biri çiçek Yorumla
sedaatbulut Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl 1 4 0 5 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Cesaretin yoksa şayetHoşlandığını belli etOnun sana tavırlarıBence açık bir davet Yorumla
Sextingbenimişim Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl 1,3,5,7 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl sanma hep sen haklı o haksızhiç kimse değil günahsızözür bekler şimdi sendenbatır kendine de çuvaldız Yorumla Sextingbenimişim 1 yıl güzelmiş :=) Yorumla
Doktorcıvanıım Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl boş işler bunlar 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bye bye o zaman Yorumla Doktorcıvanıım 1 yıl bi yere gittiğim yok burdayım ben :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
0 0 0 0 bunlar olsun sdfsdf
Harika ksjsjs
yaa tabe sdfsdfsd
"Arkandan koşmuş yetişememiş
Bağırmış sesi kesilmiş
Duy artık şu biçareyi
Aşkın onu derbeder etmiş"
biçare kim sdfsdf
Vardır sana vurulan biri, iyi düşün kwkkeks