26 yaşında bi kadınım 58 kg 61 boyunda kumral beyaz tenli güzel biriyim. bu arada boşanmış 2 cocukluyum Çıktığım erkekler hep zayıf sin memen küçük der yani getci sosyal medya da sevgili oldum hep. 85 sutyen takiyorum. Fiziğim kum saati dir. Özellikle kafinlar in sürekli bana zayıf demelerinden de bijtim. En son erkek arkadaşım ile meme konusunda kavga ettim ve terk ettim önü. Sürekli yüzüme vuruyudu çünkü. Bu işi hep stres yaptım. Kendime ozguvem azaldı. Siz olsanız napardiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Başkalarının ne düşündüğü senin umrunda olmamalı, kendi dışındaki dünyayı böyle konular da bir kenara bırakmalısın. Kusurlarını veya böyle abartılmayacak şeyleri sana karşı söz edenlerden uzak kalmak senin kendine doğru bakabilmen için daha önemli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadının göğüslerine çok önem vermem. Boyun kilon gayet iyi yani, senin hayatına girenler bence çok gereksiz takıntı yapmışlar demekki. Yoksa hiç bir kötü yan bunda ve sürekli bedenin ile uğraşan kimse varsa o seni kıskanıyordur ya da çekemiyordur yani. Kadınlardan bunu umursama, erkeklerde ise varsa böyle durumlar, seni her halinle sevebilecek kimseler olsun hayatında
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim akıllı birine benziyor sun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Sende öylesindir eminim. Olması gereken bu değil mi zaten, bu arada boyuna göre kilon zayıf falan değil yani. Gayet iyi, o yüzden böyle şeyleri kafana takmayı bırak, tadını çıkar hayatının sana değecek kişiler olsun hayatında da
Soran+1 yılCok teşekkür ederim adam gibi bi sen ciktin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek her zaman. Önce insan olmak gerekiyor gerisi sonraki olay. Konuşmak anlatmak istersen de hep dinlerim
Soran+1 yılOzele beklerim
Cevap sahibi+1 yılYazarsan eğer ki ben de beklerim
Soran+1 yıl🤣
+1 yılZayıf mısın? 😂Sen zayıfsan ben yokum. 😂Boyum ve kilom arasında 17 kilo fark var. Onlar abartmış. Bendr kilon normal. İdeal kilo bence boyunla kilon arasında 10 kilo fark olunca oluyor. Ayrıca 85 beden de normal. Hatta büyük sayılır. Dersin 70 beden sutyen kullanıyorsun. Bence çevren seni çekemiyor. Ondan moralini bozmak için öyle yorumlar yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılKilonuz çok normal sizi fiziki özellikleriniz ile eleştiren insanlardan uzak durmanız gerekiyor bence. Kendinizi sevin ki sevmemeniz icin hiçbir neden yok. Herkesin beğeneceği bir fizik ve yüz yok çünkü zevkler farklıdır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
106Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlarda yakışıklı erkek seviyor. gerçekten aşkı bilen kişi seni sen olduğu için sever. öz güvenini düşürme her zaman iyi düşün.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk memen küçük dediğinde begenmiyorsan başka kapıya diye kov hepsini
Hangisi denk gelirse acıma
Yaratılış mevzu senle alakalı bişe degilki
Sana öyle diyen de hemen pipisine baksın sanki 30 cm ve kalın kendiside kaslı yakışıklı vs vs bütün fiziki özellikleri mevcut
Sizin fiziki ozelliklerinizden dolayı üst sıralara alan arkadaşları mümkün olduğunca son sıralara alın ki mutlu olasınız
Kadınların hele birbirine bu tarz yaklaşımları çok garip sanki dünyanın en güzel kadını kendisi
boş ver sen onları hayatına bak
24 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
+1 yılBiraz özgüvenli olun yahu. Yabancı kadınlar o kadar yağ tutmuş göbeklerine, doğum çatlaklarına aldırmıyorlar gayet kendileri ile barışık ve özgüvenli şekilde istedikleri herşeyi de giyiyorlar. Bizim Türk kadınları aşırı özgüvensiz. Sanki podyuma çıkacak gibi kusursuz olmayı falan istiyorlar. Memem küçük diye beni eleştirecek cibiliyetsizle sevgili olmayı bırak çevremde barındırmam. Önemli olan karşılıklı uyumdur, içtenliktir. Bunlar olduğu zaman her halimle beni seven sevecektir zaten. Beni birinin sevmesi kusursuz fiziğime bağlı olacaksa öyle sevgiye sevgi denmez. Kaldı ki erkekler de kusursuz değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun kiz
kimin ne dediğini umursadığın sürece özgüven eksikliği yaşarsın. Erkek memeni beğenmedi diye bunu aklına takıyorsan vay haline.. erkek kim ki ya :dd eli sikinde olan mahlukatlar benim mememi beğenmese ne olacak acaba? kadınlara gelince kendileri mükemmelmiş gibi karşısındakini eleştirmeleri aşağılık kompleksidir bunu söyleyebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ediyorum
Sakın ha özgüvenini kaybetme lütfen onu diyenler halt etmiş kilon boyun gayet yerinde hiçbirini umursama bu tiplerle arkadaşsan aranı soğut... kadın kadının düşmanı bu bir kez daha ayrıca ortaya çıktı yani ama dediğim gibi en kıymetli sensin kıymetini bilen buyursun gelsin...
11 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ediyorum 🥰
+1 yılTatlım gerçeklerle yüzleş artık. Çirkin olduğun için değil, bir erkeğin seni aşağılamasına tahammül ettiğin için özgüvensizsin. Estetik yapsan da bir şey değişmez. Ne zaman şu a*tallıktan kurtulur, kendine değer verirsen o zaman özgüvenli ve mutlu olursun. Sorun zihninin içinde, göğüs kafesinin üstünde değil. Özgüvensiz bir annenin özgüvenli çocuk yetiştirebileceğini sanmıyorum. Yakınlarımda gördüm bunu. Rica ediyorum profesyonel destek al çocukların için.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni görünümüne göre sevecek biri için hiç üzülme ve bunu takıntı yapma, ne kadar ayıp ve bayağı bir davranış memen küçük muhabbeti. Seni kişiliğin karakterin için seveceklerle birliktelik yaşamaya çalış, çocuklarını da Allah bağışlasın. Ha birde sakın ola sırf çocuklarına seni kabul edecek diye seni hak etmeyen birini kabul etme gerekirse çalış çocuklarını kendi başına büyüt. Bekar ve çocuksuz olsa yanında olmayacak adamlar sırf çocuklarına sahip çıkıyor diye birlikte olanlar görüyorum aynı hatayı yapma bence.
20 Yorumla
+1 yılYa bacak aradı ile düsünen bacak arasındaki topların yönettigi erkekler fiziğe takılır , bir kadının ruhu varken bedenine bakıp fanteziler kurarlar cinsel aclık ve aç gözlülüktür bunun asıl adı ve aslında bir şeyi de becermezler , bence sen takılma hayatını yaşamaya bak bedenini değil gerçekten seni seven sana asık olan değer veren biri illaki bir gün karsına çıkar iyilere denk gelmen dileğiyle... 🥂
20 YorumlaSonra bize derler kadınları anlamak çok zor asıl erkekleri anlamak çok zor kilolu olursa camış derler zayıf olursak kürdan derler erkeklerin ne istediğini anlamak çok zor erkekler tam bir ikizler burcu kategorisinden kararsız ve Ne istediklerini bilmeyenlerden.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSize net bir şey söyleyeyim...
Bu çıkık kalça, büyük meme, ne bileyim süper fizik vs... bunların hepsi çoğunlukla efsane ve masaldan ibaret.
Yani evet, ön planda lafa gelince bunlar olsun denir ama aslolan karşındaki kişiyle uyumdur. Yoksa diyelim ki kusur olarak gördükleri kısımlar da kusur olmaktan çıksın, biteceği varsa gene biter çünkü arada frekans uyumu yok.
Yani, Arayışa devam :)
cut.10 Yorumla Fiziksel özelliklerinden dolayı sizi beğenmeyen ve yargılayan insanlardan uzak durun. Ama siz kendiniz bir uzvunuzdan memnun değilseniz estetiğe başvurabilirsiniz. Ama birisini memnun etmek için böyle biş şeyi asla yapmayın. Size değer veren insanlarla olun
10 YorumlaOlçülerin ideal onlara bir şey, bahane bulanlar kriteri sana uygun olmadığından kaçmış, sen kapalisın adamlar seni kapalı gördüğünden vazgeçmiş olabilir. Sen kendine alo deyince gelecek sohbet ve ilişkiden sonra gidecek birimi istiyorsun onuda bildirirsen millet ona göre uygunsa arar , ozeldende söyleyebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşına doğru düzgün karakterli Adam olan bir erkek çıkana kadar , hayatına erkek alma uzak dur.
Kendi bedeninle barışık ol kendini olduğun gibi sev.
Memelerin küçük diye üzülme aksine iyi ki küçüksünüz sizi seviyorum de.
Şu vasat erkekler küçük meme sevmiyor diye , kendini onların istediği gibi değiştirmek ve memelerini de büyütmek zorunda değilsin. Fizik takıntısı olan def olsun gitsin yabancı kızlarla çıksın10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin kadınlar kadar bir takıntısı yok. kilo alıp verilebilir bir şey. fizik biraz sporla düzene girebilir. kıyafet ve makyaj çok büyük değişimler yaratır.
ama kadınların beklentisinde böyle bir şey yok. boy kriteri mesela. ne yaparsan yap 1 cm bile uzatamassın boyunu. şeyinin boyunuda. boy olmadıktan sonra güzel kıyafet giysen bile çocuk gibi gelirsin kadınlara.
10 Yorumla
+1 yılSaka mısın 85 beden memenin neresi kucuk fiziki yapın da söylediğine göre hoş duruyor neden önemsiyorsun ki milleti
18 Yorumla- +1 yıl
@Felsajo cok katılmıyorum her cesit insan var bu herhangi bir ülkede de öyledir
- +1 yıl
Burdakiler kendini Best model sanıyor ve kendine aşırı anlam yüklüyor. Çoğunun yüzüne söyledim bunu. Kızın üstünden 50 tane erkek geçmiş kızın bi değeri YOK. Sıfır yani. Evlense kocasına verecek hiçbir şeyi yok, flört ediyosun kendini kafasında öyle konumlandirmis ki sanırsın Monaco prensesi.
Tabi bedelini ödetiyorum. Günümüzde hiçbir kadın bir erkeğe artistlik yapamaz. Zaten bunu yapacak hiçbir şeyleri kalmadı artık. Değersiz et parçasından ibaretler - +1 yıl
@Felsajo biraz agresif davranıyorsun bence herkes öyle değildir ben genellemiyorum insanları her tip insan var onların hayat şartları, tercihleri vs diyorum
- +1 yıl
İnsan aldatilirsa agresifleşir. Sen aldatılırsan sen de çıldırırsın
Biz erkeklere kadinlar çiçek, böcek, hassas massas diye keklediler bizi. Biz de bunları temiz, namus timsali, bunun yanında kanatsız melek falan herhalde dedik.
Sonra etkilemek için saçma canım hareketler, yok kadını mutlu et yok şöyle davran.. Cahilsin tabi o dönemler. Gerçeklerle yüzleşince hiçbir alakası olmadığını öğreniyorsun. Bunlar için mi yaptık bu kadar şeyi. Değer mi. Hayır
Fikir olarak aldatıldık. Bu da beni agresif biri yaptı.
Bi kadından değil kötü bi laf, bi mimik bile yapsa hemen karşısına dikilip hesabını sorarım 😀 Özür diletirim.
Soran+1 yıl@Felsajo Türkiye de erkekler abaza ve kro
Soran+1 yıl@Felsajo al bence
+1 yılBu bir tek erkeklerde değil kadınlarda da var genellikle erkeklerin fizik olarak baktıkları Bir bütün var kadınlar daha detaycı erkek 3 4 kaliteli varsa kadının 10-15 tane oluyor en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar çünkü
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. konudan bağımsız bakın sürekli burada bu hatayı gördüğümden açıklama yapmak istiyorum 85 veya sütyeninizde hangi beden yazıyorsa o sizin meme ölçünüz değildir, beden ölçünüzdür yani göğüs kafesi genişliğinizi belirtir. a-b-c gibi harflerle belirtilen cuplar meme ölçünüzü gösterir, misal siz 85 beden olduğunu söylediniz cup ölçünüz a veya b ise memeleriniz küçüktür, 85 beden olmanızın memenizin büyüklüğü ile alakası yok.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. 85 beden cup en az B dir. Nasıl küçük oluyor ahah. O erkek arkadaşın sabahtan akşama kadar bigboobs p. rno kategorisinde takılıyır olabilir. Kafayı yemiş o demek ki belli
14 Yorumla
Soran+1 yılBelkide olabilir
Soran+1 yılYa ben de cinsellige önem veririm ama olmayan bise niye olmuw deniyor anlamadim
- +1 yıl
Cinselliğe önem vermek değil mesele. Herkesin cinselliğe vardır bir önemi ve isteği. Konu o değil. Seni tamamen cinselleştitmesi. Sana yakınlığı ya da uzaklığını sadece bu açıdan olması. Seni bir birey değil bir vajina ve iki memeden ibaret görmesi ile alakalı. Doğru yerden bakarsan bunu anlarsın.
Kişilik & Karakter konusunda 479 cevap paylaştı. Kendine saygın olsun ve kilodan şikayet etme zayıflık iidir kilo ne işe yario yuk sadece meme ye gelince 85 küçük değil ama o zaten beden ölçün meme ölçüsü için cup ne onu sole ve meme ne işe yario erkeklerin meme olayını anlamiom kullanmiosun da hocam nedir buyuk olma takıntın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafana takma abla dünya böyle pislik bir yer işte sadece güzeller ve yakışıklılar mutlu olur. ama bence estetik yaptır. ben mesela burun, kulak, dudak, göz estetiği oldum. birde çene dolgusu ve bişoktemi yaptırdım. bütün kızlar pervane oldu. hatta evli kadınlar bile teklif ediyor para karşılığı. bence estetik yaptır hem özgüvenin yerine gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEstetik günah
Cevap sahibi+1 yılneden günah. bazı insanlar yanlızlıktan dolayı intihar ediyor. belki yakışıklı olsaydı intihar etmezdi. anne ve babalarımızın genlerinin kötü olması bizim suçumuz değil
başkalarını umursama bak kendini güzel buluyorsun onlara ne senden takma kafana erkek konusunda da muhakkak birini bulursun koca dünyada tipiyle fiziğiyle değil de huyuyla da seven erkek yok mu sanki evet az var ama var biriyle karşılaşırsın muhakkak üzme kendini
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 307 cevap paylaştı. Ne alaka ben sevdiğim kızın 1.55 olmasını isterim zayıf olmasını isterim 58 kiloda zayıf zaten neresi kilolu gögüslere gelince ben küçük gögüs seviyorum normal yani o adamdan sana hayır gelmez yol ver
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver sen onları kendi doğallığınla güzelsindir seni görmeden mi sevgili oldular ki birde buradan bak. Bence fiziğin iyi seni tanımak isterim
11 Yorumla- +1 yıl
Tanışalım mı
Yaaa hiö kafanı takacak bir şey bile değil. Meme küçük olur abi sarkmasından iyidir. Beyler kendinize gelin. Bi kıza bu yüzden saçma sapan şeyler demeyin
10 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla güzelsin ama memeler sorun oluyo. Sağ tıkla, kopyalayıp yapıştır. Daha çok meme olur. Ne kadar çok meme o kadar şey, ney bilmiyom ama bi işe yarar heralde
10 YorumlaGörünen o ki artık bu senin takıntın olmuş. Gelip geçici ilişkiler yaşıyorsan, sende onların kulaklarının büyük olduğunu söyle ne olmuş yani.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl58 kilo zayıf mı oluyor şimdi. Bence kilolu bile sayılırsın. Ayrıca başkalarının ne düşündüğüne takılma
11 Yorumla- +1 yıl
Iha 58 mi yazmis bnede 38 diye sey yaptm beynim bide zayifim falan diince
Baştan böyle insanları seçmem ki. Sadece fiziksel değil, maddi konularda da niceliklere takılmış insanlarla işim olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf değil kilolusun. Kilolu demeyeyim de balık etlisin bu kilo boyla
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bende öyle düşünüyorum
+1 yılSeni sen olduğun için sevecek birisini bul. Kalitesiz insanlardan uzak dur. Başka hiç bir şey yapmana gerek kalmayacak.
10 YorumlaBizim millette takıntı haline gelmiş hep eleştiriyorlar herşeyi ulan keyfine bak eğlen eglendir. Rahatsız herkes
10 YorumlaSeni mi Memelerini mi seviyorlar anlamadım tamam fizik güzelliğinin önemli parçalarından yalan yokda tek sebep olarak sacma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖküzleri hayatında çıkar , bir kadına bu şekilde nasıl hitap edilir
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsan ruhuyla sevilir
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılHayat kısa asla kimsenin sana bunu yapmasına izin verme
Cevap sahibi+1 yılİnsanlari silmeyi bil. Ben asla değer vermeyen boş boş konuşan insanlara zaman ayırmam ama değer bilenide başımın üstünde tutarim
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüş sahibi
Cevap sahibi+1 yıliyimisin kendine geldin mi biraz
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Fiziği ön planda tutan insanlara değer vermeyin. Sig insan onlar. Seçici davranın derim erkekte de adamlık önemli. Ben kendimi böyle seviyorum demeye çalışın.58 kilo gayet hoş bence abartı bı zayıflık yok
00 Yorumla
+1 yıl161 boya 58 kilo zayıfmis saka mi? ben 164üm 45e cikinca kafaya takiyorum : D
11 Yorumla- +1 yıl
Sende çubuk gibisin mk ajsjjs
Kişilik & Karakter konusunda 706 cevap paylaştı. kendini sev kimse için değil kendin için güzel ol. Değerini sen belirle başkaları değil.
10 Yorumla
+1 yılbence harika bir insansın balık etli hafif kilolu kadın candır can :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBanada memen küçük diyorlar ama ben hiç kimseyle kavga etmedim
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle zayıf değilsin. Memende küçükse de senin sonuçta. Milletin kriterlerine takılma
10 YorumlaYani o tarz erkeklerle konuşuyosanız bunları çekmek zorundasınız
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılfızık anlarımına gore fızıgın guzel ayrıca sen boylesın senı seven boyle sevsın buyuk meme ısteyen gıtsın buyuk memelı bırnı bulsun sen sadece memeden ıbaret degılsın. ozguvenın azalmasın sen once kendını sev kı herkes senı daha cok sevsın
10 Yorumla Kendine güvenin olmazsa başkalarının sözlerine güvenmeye başlarsın, ya başkalarıyla arana mesafe koy ya da onlara tepeden bak. Meme konusunda nasıl bi kavga çıkabilir ki?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu soru tam troll sorusu birde önce senin kendine saygın olsun sen memeden ibaret değilsin bir kadinsin ve bütünsün seni seven adam her halinle sever zaten
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Boy kilo indeksine göre kilon fazla kilolu insanlar çevresindekilere zayıfsın kilo al diye dayatma yapar. Sende sıkıntı yok etrafındakiler de sıkıntı var.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk kez böyle öten bir erkek sürüsüyle karşılaşıyorum. Konuştukları anda defet ne çekiyorsun bu iğrenç yaratıkları. Kalitesiz insanlar böyle şeyleri konuşur.
00 Yorumla Saçma sapan nedenler. Amacları belliymiş. Genelde evlenip boşanmış kişilere farklı amaçla bakıyorlar zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılYok beni bekar zannediyor du
- +1 yıl
Yani ben çok sevdim onu hala daha tam bitmiş değil yazisiyoruz, arasiyoruz arada dönüyor bana ama sorun hayatının çok zor ve sorunlarla dolu olmasıydı. Kizina odaklanmak istedi, ailesinin yanında olmak istedi, yalnız kalmak istedi, zamanimdan calmamak haksızlık etmemek istedi bana o yüzden bitirme kararı aldı.
Soran+1 yılBenim rahmim bilr kadin doktor dedi hiç doğum yapmamış gibisin
Soran+1 yılBenim çocuk doğduğum belli olmaz herkes öğrenci zannder
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mısın ya, senin bu verdiğin ölçülerde hiçbir sorun yok, sen kendini zaten aynada görmüyor musun da milletin saçma canım laflarını takıyorsun...
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba niye boşandın ona bakmak gerekiyor istersen dünya güzeli ol farketmez 2 çocuk var ortada bir de
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk bende değil
Senden ayrılmak için senin takıntılarini kullanıyor olabilirler.
Söylediğine göre fiziğin güzel. seçtiğin adamlara dikkat et sadece06 Yorumla
Soran+1 yılBen istedim ayrılmayı engelledim
Soran+1 yılOna ciddi olmadığımı denistim
Soran+1 yılTeşekkür
seks için sevgili olursan böyle olur. Ciddi evlilikte bunlara kafa takılmaz. Seven her halinle sever seni.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen evlilik istemedim
Soran+1 yılBilemem ji erkekler de bi tuhaf
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni memen için seviyorsa sevmesin bir zahmet hiç kimseyi kafana takma bedeninle barışık ol gerisi kolay
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğenmeyen gelmesin der kaale, almazdım, erkekler memeden anlamazzaten, büyük olsun yeter çoğuna
10 Yorumlaasagilik kompleksi hayatim ya boyle diyenlerinki 15cm bile degildir
12 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon
Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. Valla onu bunu bilmem zayıf kadın der susarım ben zayıf kadın hastası biri olarak şimdiye kadar çıktığın adamlar gerçekten seni haketmemis.
10 YorumlaLn senin memen onun ne işine yaracak onane Allah yaratmış kim ne diyebilir kim karışabilir böyle saçma bir şey yok yaa kimene kimenee istersen dünyanın en çirkini ol kimsenin bişiy deme hakkı yok
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimseyi umursamaz hayatıma bakarım elalem neder ne ister diye yaşamaktansa kendimle barışır hayatıma bakarım bu kadar basit
00 YorumlaÖzgüvenli ol. Küçükse küçük nolucak ya küçük seven denk gelir de çocuklarınla ilgilen bence sen kafan dağılır
00 Yorumla
+1 yılTakma kafana p*rno izliyorlar sonra aynısını bekliyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılSesli güldüm 🤣
- +1 yıl
:D :D
+1 yılNe güzel işte küçük memeli iyidir bakma sen doyumsuz pzveklere yatakta yılan gibi kıvranırsın zayıf herzaman iyidir bencee ben çok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıfsan tamam bende zayıf hatun seviyorum, aynı şekilde meme konusunda da büyük olmasın diyorum ve en önemlisi ise insanlikli olsun diyorum 👍 gerçekten Zayıfsan tanışmak isterim.
08 Yorumla
Soran+1 yılYasin çok büyük
Cevap sahibi+1 yıl33 yaşındayım 👍
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılYaz
Cevap sahibi+1 yılnsrtkc@hotmail. com mail adresim
Cevap sahibi+1 yılYaz resim göndereyim
Soran+1 yıltamam ik pertim az yükselsin yazcan
Cevap sahibi+1 yılik perti?
- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkeklerin fizik takıntısı yüzünden kendime özgüvenim azaldı. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler