Kişilik & Karakter Nelere karşı antipati besliyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sigara, alkol gibi gereksiz şeylere karşı acayip kılım. Yalnız içene de saygım var Nelere karşı antipati besliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Dedikoducu insanlar özellikle dedikoducu erkekler, tutarsız insanlar ve iki yüzlüler dışında hiç bir şey antipatik gelmiyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. İki yüzlü insanlara karşı 0 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. yobaz, bağnaz ve cahil insanlar. zaten üçü de aynı şeye denk geliyor da neyse. 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana da kıl olabilirsin. Aralıksız her gün içiyorum. Sahte insanlara karşı antipati besliyorum 0 0 Yorumla
allhhaan Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl ikiyuzlu gereksiz bos konusan insanlara.. para icin erkek ile yakinlasan kadinlara 0 0 Yorumla
WhooCaresss Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Tanışır tanışmaz cinsellikten bahsetmeye başlayan erkeğe kusuyorum bildiğin 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aynı sigara, alkol ve ikiyüzlü olanlara. 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çilli insanlara.. Turuncu saça, sakala.. 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Benjmim chuuyami sevmez misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dedikoducu insanlar özellikle dedikoducu erkekler, tutarsız insanlar ve iki yüzlüler dışında hiç bir şey antipatik gelmiyor
İki yüzlü insanlara karşı
yobaz, bağnaz ve cahil insanlar. zaten üçü de aynı şeye denk geliyor da neyse.
Bana da kıl olabilirsin. Aralıksız her gün içiyorum. Sahte insanlara karşı antipati besliyorum
Küfürlü konuşan iki cinse de.
ikiyuzlu gereksiz bos konusan insanlara.. para icin erkek ile yakinlasan kadinlara
Tanışır tanışmaz cinsellikten bahsetmeye başlayan erkeğe kusuyorum bildiğin
Aynı sigara, alkol ve ikiyüzlü olanlara.
Çilli insanlara.. Turuncu saça, sakala..
Benjmim chuuyami sevmez misin
Sakız çiğneyene özellikle erkekte
Kızlara antipatim var.
Egolu insanlara karşı
Saygı iyidir
Kötü kokan insanlar
Yobaz dedikoducu