Kişilik & Karakter Ne konuda kendinizin en büyük düşmanısınız? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Düşmanımız sadece başkaları olmaz. Bazen de biziz kendi dusmanımız. Güncellemeler+1 yıl Baya erken oldu ama. KS hakkımı yemiyor. Süper soru Ne konuda kendinizin en büyük düşmanısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kendime düşman değilim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet https://www.instagram.com/reel/CkI9dE3Dx50/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanıyorum ben offf Yorumla Yaban00 +1 yıl İtfaiyeyi arayalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen gelsen yeterli Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsanlar ile samimiyet kurmam çok uzun zaman alıyor bazen hiç olmuyor bu konuda kendime düşmanım 1 0 Yorumla
Hayali-1-Karakter Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnanma ve umut konusunda kendime düşmanım gibi ama değilim gibi de. 1 0 Yorumla
cgrfsvşcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Tembelliğim en büyük düşmanım. Çok hayalim planım var ama tembellik beni aşağıya çekiyor. 1 0 Yorumla
ramcoli Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sen kaçarak ve kendine sorulan soruları yanıtsız bırakarak kendine yapıyorsun bunu 0 7 Yorumla Yaban00 +1 yıl ? Yorumla ramcoli +1 yıl Dün de yaptın daha önce de yaptın hatırla Yorumla Aliii12306 +1 yıl Arkadaş okumadan cevaplamış😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Nick ini bile ilk defa görüyorum. Bir bağ kuramidim. Yorumla ramcoli +1 yıl Nickin oenmi yok şu an. Sana sorulan sorulardan kaçarak kendi e düşmanlık yapıyorsun zaten Yorumla ramcoli +1 yıl Yapıyorsun bazen Yorumla Yaban00 +1 yıl Alakasız. Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 970 cevap paylaştı. Boğazıma sahip çıkamıyorum 😂😂 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Uçuk kaçık hallerim😅 1 0 Yorumla
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tüm dünya bana düşman ben de kendime 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Özgüven 1 0 Yorumla
efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. hiçbir konuda 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendime düşman değilim
Evet https://www.instagram.com/reel/CkI9dE3Dx50/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🤣🤣
Yanıyorum ben offf
İtfaiyeyi arayalim
Sen gelsen yeterli
İnsanlar ile samimiyet kurmam çok uzun zaman alıyor bazen hiç olmuyor bu konuda kendime düşmanım
İnanma ve umut konusunda kendime düşmanım gibi ama değilim gibi de.
Tembelliğim en büyük düşmanım. Çok hayalim planım var ama tembellik beni aşağıya çekiyor.
Sen kaçarak ve kendine sorulan soruları yanıtsız bırakarak kendine yapıyorsun bunu
?
Dün de yaptın daha önce de yaptın hatırla
Arkadaş okumadan cevaplamış😂
Nick ini bile ilk defa görüyorum. Bir bağ kuramidim.
Nickin oenmi yok şu an. Sana sorulan sorulardan kaçarak kendi e düşmanlık yapıyorsun zaten
Yapıyorsun bazen
Alakasız.
Boğazıma sahip çıkamıyorum 😂😂
Uçuk kaçık hallerim😅
Sigara konusunda.
Tüm dünya bana düşman ben de kendime
b*oktan insanları kafama çok takıyorum
Özgüven
hiçbir konuda
Tipsizim
Bazen evet
Hiç söz dinlemiyorum