Kişilik & Karakter Bir insana çok fazla bağlanma huyundan nasıl kurtulurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu durumdan nasıl kurtulunur Güncellemeler+1 yıl Kafa karışıklığı bence kafamı toplamam gerek Güncellemeler+1 yıl Kafamı tamamen nasıl toplayabilirim aşırı karışık ne yaptığımı bilmiyorum Bir insana çok fazla bağlanma huyundan nasıl kurtulurum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. Bağlanmayacaksın öyle kimseye körü körüne O olmadan ben yaşayamam demeyeceksin Yaşarsın çünkü 2 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Baska seylerle mesgul olarak. Isin gucun onu dusunmek olursa unutulmaz 1 0 Yorumla
taomaster Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl Yoksunluk ile başa çıkarak, bağımlılık tedavisi zor ve acılı olur. 1 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bağlanmak senin elinde olan bir şey. Dünyada ondan başkası yokmuş gibi davranma 1 0 Yorumla
Talhadimiya Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Böyle olduğum zamanlarda geceleri bile uyuyamıyordum, sabah olur olmaz spor salonuna yazıldım kafamı çok dağıttım 1 0 Yorumla
scream1616 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl O sana o kadar bağlanmıyorsa sen niye bağlanıyorsun 1 0 Yorumla
hl345 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Boşlukta olduğun için böyle hissediyorsun sanırım canım üzülme birkaç uğraş bul kafanı dağıt 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Baska erkek bulsan olmazmi onuda unutursun 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bol bol seks yaparak canım 0 31 Yorumla Soran +1 yıl Ya bi git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama gercek canım rahatlaman lazım beyinsel yönden Yorumla Soran +1 yıl Beynin zevk yönünü tatmin edince daha bi canım icat çıkarma Yorumla Soran +1 yıl Slklasmak* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam olarak anlamadım acık ve net yazarmısın Yorumla Soran +1 yıl İşe yaramaz bence fazladan ihtiyaç yaratmış olurum uyuşturucu gibi birsey kafam ztn karışık üstüne birde uyusturursam daha beter olur Bence. Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Yk git Yorumla Soran +1 yıl Ne bu atar gider hem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atar gider yapmıyorum senın aklın baska yerde oldugu için benı anlamıyorsun okadar Yorumla Soran +1 yıl Sensin dengesiz soruya katkıda bulunuacaksan bulun ya da defol Yorumla Soran +1 yıl Aklımın başka yerde olup olmadığını bilemezsin Yorumla Soran +1 yıl Ksden şu tip dangalakları atmalari lazım katlanamıyorum bir kaşık suda boğarım ben kafaları şeylerinde olan bu canım Yorumla Soran +1 yıl Sen kim köpek bana bunu dersin ha ağzınızı dikerim yeter artık Yorumla Soran +1 yıl Çok komik hsjdjsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀😀 öfkelenme tamam al sunu idare et🍆🍆🍆 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem olabilir olmayabilir ne farkeder Yorumla Soran +1 yıl Ben senin algılayisini kendi anlayışını kendine sakla ayağımın altına alırım seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelde al acı ne var kız 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Sensin o pf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi gelde öpeyim senı barısalım 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl ayağımın altına attırır pas pas yaparım seni en azından daha yararlı birsey olmuş olursun Yorumla Soran +1 yıl Olur tm saçma bir tartışma oldu el kafa tokusturalum ama Yorumla Soran +1 yıl 🌻🌻🌻🤗🌼🌼🌼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam geldim 😀😀 uzattım elimi Yorumla Soran +1 yıl Bende kafayı da uzat hah oldu iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzattım 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😇😇 iyi günler Yorumla Soran +1 yıl Attim istek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sendeyim Yorumla Bartimée +1 yıl Ne alaka ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bağlanmayacaksın öyle kimseye körü körüne
O olmadan ben yaşayamam demeyeceksin
Yaşarsın çünkü
Baska seylerle mesgul olarak. Isin gucun onu dusunmek olursa unutulmaz
Yoksunluk ile başa çıkarak, bağımlılık tedavisi zor ve acılı olur.
Bağlanmak senin elinde olan bir şey. Dünyada ondan başkası yokmuş gibi davranma
Böyle olduğum zamanlarda geceleri bile uyuyamıyordum, sabah olur olmaz spor salonuna yazıldım kafamı çok dağıttım
O sana o kadar bağlanmıyorsa sen niye bağlanıyorsun
Boşlukta olduğun için böyle hissediyorsun sanırım canım üzülme birkaç uğraş bul kafanı dağıt
Büyüyerek
Zaman..
Baska erkek bulsan olmazmi onuda unutursun
?
Bol bol seks yaparak canım
Ya bi git
Ama gercek canım rahatlaman lazım beyinsel yönden
Beynin zevk yönünü tatmin edince daha bi canım icat çıkarma
Slklasmak*
Tam olarak anlamadım acık ve net yazarmısın
İşe yaramaz bence fazladan ihtiyaç yaratmış olurum uyuşturucu gibi birsey kafam ztn karışık üstüne birde uyusturursam daha beter olur Bence.
Ne alaka
Yk git
Ne bu atar gider hem
Atar gider yapmıyorum senın aklın baska yerde oldugu için benı anlamıyorsun okadar
Sensin dengesiz soruya katkıda bulunuacaksan bulun ya da defol
Aklımın başka yerde olup olmadığını bilemezsin
Ksden şu tip dangalakları atmalari lazım katlanamıyorum bir kaşık suda boğarım ben kafaları şeylerinde olan bu canım
Sen kim köpek bana bunu dersin ha ağzınızı dikerim yeter artık
Çok komik hsjdjsjsjs
😀😀😀 öfkelenme tamam al sunu idare et🍆🍆🍆
Bilmem olabilir olmayabilir ne farkeder
Ben senin algılayisini kendi anlayışını kendine sakla ayağımın altına alırım seni
Gelde al acı ne var kız 😅😅
Sensin o pf
Hadi gelde öpeyim senı barısalım 😀😀
ayağımın altına attırır pas pas yaparım seni en azından daha yararlı birsey olmuş olursun
Olur tm saçma bir tartışma oldu el kafa tokusturalum ama
🌻🌻🌻🤗🌼🌼🌼
Tamam geldim 😀😀 uzattım elimi
Bende kafayı da uzat hah oldu iste
Uzattım 😂😂😂
😇😇 iyi günler
Attim istek
Sendeyim
Ne alaka ya