Ben çocukken doktor olmak isterdim
şimdi iç mimar adayıyım.
siz çocukken ne olmak isterdiniz ve ne oldunuz?
Ben çocukken doktor olmak isterdim
şimdi iç mimar adayıyım.
siz çocukken ne olmak isterdiniz ve ne oldunuz?
Hep psikolog olmak isterdim, hep şu şekilde düşünürdüm ; herkese maddi yardımcı olamam belki ama manevi olarak, fikir alışverişi yaparak , karşımdakini mutlu edebilirim, onu iyi hissettirebilirim demiştim. şu an ise psikoloji öğrencisiyim :) iyi bir psikolog olmak istiyor, onun için çabalıyorum.
ne güzel umarım olursun
Teşekkür ederim ☺️ umarım her şey gönlünce olur
Cevap
8Cevap
Oyuncu olmak isterdim
Rocco sifredi olmak tı hayalim. Medikal İhracatçı oldum. Ona kendimi en yakın hissettiğim an kayganlaştırıcı siparişi alırken :)
Doktor olmak isterdim.
Şimdi atama kurası bekliyorum pratisyen hekimlik için.
Sağlıkla ilgili sorular gelmesin diye mi gizlendin :D
Evet ahshshs
Yıldım, dinlenmeye ihtiyacım var.
hahaha güldürdün allah kolaylık versin
Bilmukabele mimar hanım, teşekkür ederim
Polis olmak isterdim iş adamı oldum
Hangi sektör
E ticaret lojistik
Futbolcu olmak isterdim boksör oldum.
Ne güzel bende karate yapıyorum ama meslek olarak değil para kazanamıyorum ama müsabakalara katılıyorum
Bende meslek olarak yapmıyorum :) ama hala idmanlara devam. Kondisyonumu kaybetmek istemiyorum.
aynen bende
Bende doktor istedim mühendis oldum hangi ünidesin
İstanbul'da bir üni sen
Beykent mezunuyum
Meteorolog olmak istemiştim. Oldum da
ilk defa meteorolog olmak isteyeni görüyorum
Bu cümleye şaşırmıyorum çünkü çok duyuyorum :)) 5 sınıf geride bile toplam 600'e yakın Meteoroloji okuyan arasında tek bendim Meteorolojiyi ilk sıraya yazan ve isteyen. Üstelik sırf orası için mezuna kalan 😊
peki çalışma şartları ve kazanç nasıl
Ben bu bölümü seçtiğimde biliyordum işsiz kalacağımı. Sadece kendimi Meteorolog olarak görmek istiyordum. Babam hep derdi okuyorsun ama aç kalacaksın diye
3 sene önce hiç ummadığım yerden öyle yüksek maaşlı iş çıktı ki, herkes hâlâ şaşkın. Daha bir iki saat önce bunun konusu geçiyordu evde :)) dejavu gibi oldu bana
bol kazançlar
Teşekkürler :)
Manken olmak isterdim, öğretmen oldum 😂😂
Pilot olmak derdim
Avukat olmak istiyordum niyeyse dişçi adayıyım😄
Spiker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?