Hepimizin çevresinde bize şaka yapmayı seven en az bir insan vardır. 🥲
Size şaka yapıldığı takdirde, buna verdiğiniz karşılık ne olur? 👇

Hepimizin çevresinde bize şaka yapmayı seven en az bir insan vardır. 🥲
Size şaka yapıldığı takdirde, buna verdiğiniz karşılık ne olur? 👇

Şaka zeka işidir. Küfür, hakaret, aşağılama veya insanı rencide edici şeyler içermeyen seviyeli şakaya uygun şekilde karşılık veririm. Seviyesiz birşeyler yapıp şaka yaptığını zannedene de insan taklidi yapmayı sana hangi terbiyeci öğretmişse biraz da terbiyeli insan taklidi öğretsin derim.
Evime kadar getirdiğim arkadaşım kapıya görünür şekilde en sevmediğim şaka olan bir benzetme yazmıştı. Annem bile gördü. Annem dövme dedi. Annem kapıyı kapatınca.. Önce apartman merdiveninde dövdüm. Sonra yolda. En son okulda görünce bir kaç tane daha vurdum. Bir daha yapmadı. Çok saygılı bir çocuk oldu kerata 😎
Yapılan şakaya bağlı. El şakalarından nefret ederim mesela. El şakası yapılırsa önce uyarırım, baktım hala devam ediyor, sonrasında olacaklardan ben sorumlu değilim...
Haddini aşmadigi sürece bende şaka yaparim ve severim. Moralim bozukken , sinirli anımda yapılan hiçbir şakaya da güzel karşılık veremiyorum 😅
Cevap
20Cevap
Herkesin bana şaka yapmasını asla istemem.. Samimiyet kurabilen biri değilim herkesle. Samimi olduğum insanlar da bana şaka yaparken iki üç kere düşünür çünkü burunlarından getiririm.. Keyifli akşamlar.. 😄
Gülüp geçerim, illa karşılığını verecem diye bir kural yok. Şaka dozunda olunca, sıkıntı yok.
Severim şakaları. Tabi ki haddini ve maksatını aşmayacak türden olacaksa. Bende aynı şekilde karşılık veririm.
Ahaha şokeri gönce onun kahkahasını attım tabi sen duymadın😂bana bir şaka yapıldıysa mutlaka karşılığını alacaktır o kişi hem de hiç beklemediği bir anda 🤭
Ahahaha severiz Şoker kahkahasını...😂
Gülerim ama aşağılayıcı bir şakaysa olay hiç iyi yerlere gitmez
Şaka sevmiyorum, sinirlenebilirim. Ama ufacık bir şeyse ve ben de eğlendiysem sinirli tepki vermem.
Karşımdaki insanla olan samimiyetime bağlı. Hoşlanmadığım tek şey el hareketleri. İnsanlara belli bir özel alanımızın olduğunu hatırlatmak lazım yoksa bu el şakaları çok rahatsız edici haller alabiliyor.
gülüyorum, zaten benim arkadaş grubum aşırı dalga-şaka-makara geçirilen ortamdan oluşuyor. böyle şeyleri kafamıza takmıyoruz, anlık eğleniyoruz.
El şakası yapan arkadaşlarıma uyguladığım ufak çaplı geri püskürtme mekanizması
Yani bana şaka yapan kişiye bağlı. Samimi olduğum biriyse bende güler geçerim takılmam yani.
Ama samimi olmadığım kişilerin bana şaka yapmasından haz etmiyorum
Isırırım
Bana pek şaka yapılmıyor, yapılamıyor o kadar samimiyet kurmuyorum. En fazla şaka yapan kardeşim o da sözlü olur, ben de gülerim. 😄
Sevdiğim biriyse şakayı yapan gülerim değilse laf sokarım.
Herkes herkese şaka yapamaz.
Samimiyetim varsa ayrıca ben şaka yaptığım zaman sıkıntı yaratmıyorsa, haddini aşmıyorsa gülerim yoksa amel defterini kapatırım 🙂
Bazen gercekten iyi gulerim genelde çok komik 😑😑 gibi surat yaparim oyle kkkk
Katılırım o an ama sürekli herşeyi şakaya çeken insana tepki gösteririm
Gülüp geçtiğim de oluyor , karşılıklı şakalaştığım da 🤔 bilemedim
Katı ile karşılık vererek. Hatta bokunu çıkarıyorum genel de huyum kurusun.
Suyunu çıkarmadıkları sürece güler geçerim.
Ben şaka kaldırırım, ama ben yaptığımda karşımdaki saçma sapan triplere girerse muhabbetimi sınırlarım🤷♀️
Gülerim tabiki. Ama eşşek şakası sevmem sert tepki veririm...
Kafasına tuğla atar halatla boğarım!😡
Çok sert oldu bu...😳
Şaka yapmasını bilen ve seviyeli bir şakaysa hoşuma gider, güler geçerim.
Hayır pek sevmiyorum böyle şakaları vs
Çok komiksin gül gül öldüm 😑😒
Şakasına göre değişir
yapılan şakaya bağlı.
Komik değilse hiç gülmem, komikse sırıtırım.
Dozunda olduğu sürece sıkıntı yapmam.
Şaka yapmayi bilmeyen tipler var
Onlara sinir oluyorum
Şakasına göre değişir
Misliyle karşılık veririm acımaam.
Yapilan şakaya bağlı absürt bi şakaysa terslerim
Genelde şakaları ben yapıyorum
Samimiyete bağlı ama el şakalarını falan sevmem
Samimiliğim varsa gülerim değilsem tavrımı koyarım
şakaya ve kişiye bağlı bir durum 😅
Şaka sevmem. Sert tepki veririm.
Moduma bağlı