"Kaliteli zaman" geçirmek, size göre nedir?
Kalite denilince, alışveriş, harcama, eğlence, etkinlik vs mi yoksa?

"Kaliteli zaman" geçirmek, size göre nedir?
Kalite denilince, alışveriş, harcama, eğlence, etkinlik vs mi yoksa?
Güzel bir soru..
Kaliteli zaman benim için huzuru bulduğum her andır diyebilirim galiba. Kitap okurken, sevdiğim kişilerle sohbet ederken, kendimi geliştirmeye çalışırken, kendim için bir şeyler yaparken kaliteli zaman geçirmiş olurum.
İnsanın kendisini daha iyi bir düzeye çıkarmak için önüne koyduğu hedefler ve bu hedefler için uğraştığı her zaman dilimi kıymetlidir, kalitelidir, bence 😊
Uzun uzun konuşup dertleşmek, bir problemim veya yaşadığım heyecan verici bir olay varsa karşımdakiyle paylaşmak benim için asıl kaliteli zamandır.
Bir arkadaşım var ne zaman buluşalım özledim seni desem nereye gidiyoruz der. Sürekli yeni yerler görmek ve gezmek ister. Kırmam tabi ki gideriz ama bu gezi sürecinde oturup iki kelime edemeyiz. Bu da benim için kaliteli zaman değildir.
Eig icin teşekkürler🌺🌺
Doğru kişiyle. Doğru zamanda. Hatta belki Gerektiği kadar zaman geçirmek. Yani tadında bırakmak. Konuştuğun konu. O sohbetin sana bir şeyler katması, ufkunu açması. Şimdiye kadar düşünmediğin şeyler düşündürmesi vs. bunların hepsi kaliteli zaman geçirmenin bir parçası. Bulunduğun ortam bile önemsiz oluyor o zaman.

Mesela annemle şöyle bi yerlerde dolaşmak.
Seviyorum buralarda büyümedim ama hep burdaymışım gibi. :)
Ben intihar etmeye gidiyorum :D
Cevap
1Cevap
Kaliteli zaman benim için sadece doğada geçirdiğim zamandır. Bazen teyzemlerle geçirdiğim zamanlar da çok eğlenceli ve güzel oluyor. Ama alışveriş falan bu kadar zevk vermiyor.
Anı dolu dolu yaşamak demek bana göre
Kaliteli zaman insana kazanç sağlayan zamandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?