Ayran olurdum hem çok severim hemde kansızlığımdan dolayı ten rengim fazla açık ya birde ayran hani herşeyin yanına yakışmaz ya örneğin pizzaya olmaz ama lahmacuna olur işte ayran özeldir sadece belli şeyler ayranın ağırlığını taşıyabilir bende öyleyim sadece belli kişilerle aram iyidir.
Teraziyim, diş gösteren değil kızgın olan. Hayat gülünce güzelde hayatında hiç sevilmemiş bazı kalbi çürük tipler geliyor bütün mutluluğunu bozuyor hazımsızlar.
Değer verince afedersin başka bişeyr dönüşüyorlar haklısın o yüzden bırak ne hali varsa görsün bana mi kaldi ben mi çekecem illa bu tipleri değil mi ama
Öyle olmuyor işte bak burdan sürekli bana gördüğü yerde yazan birine karşılık verdim ondan dahada fazla karşılık verdim en son bitirmek istiyorum seni artık sevgili görmüyorum dedi. 1 ay kendisi bana taktı, sonraki 1 ay ben öğle yapınca olay bitti.
Ama bu dediğim kişi vasat hem tip hem karakter hem genel kültür yani çok cahil ve asla buldu mu bırakmıyor beni gözünde nasıl abartmişsa birde o okulu birakti ben üniversiteye başlayacam hissettiğim kadarıyla benim ilerde kariyer sahibi olmam ve bunu firsata çevirmeye çalişmasi çok belli ediyor ve ben daha da soğuyorum sanki eğitimim ve iş sahibi olabilme ihtimalim onu etkilemiş gibi geçim derdi olmasin diye çalişan biri ariyor sanki böyle beleşçi birde sürekli benden yedi buluşmalarda hemde çekinmeden
O farklıymış. Onu istemediği şeylere zorlayacaksın okul okumak gibi çalışıyorsada açıktan okuması vs sürekli kişisel gelişime zorla. Dayanamaz bir yerden sonra