Yorulduğunuz şeyleri bırakabildiniz mi? Onlar sizi bıraktı mı?

Yorulduğunuz şeyleri bırakabildiniz mi? Onlar sizi bıraktı mı?
"Ben" yordum, başka bir şey mâl etmeye gerek yok. Beni yoran her şeye izin verem ben olduysam bir başka kişiye suç bulmam, bulamam. Bazen saflığım, bazen karşı koymam gereken şeylere engel olmamam, bazem fazla vicdanımdan, bazen de takıntılarımdan kaynaklanan şeyler yordu. Yine hepsine sebep benim.
Aslında çok yorgunum. Genel olarak her şey yordu. Aynı şeyleri yaşamaktan, aynı şeylere üzülmekten yoruldum.
Diyorum kendime "nerde hata yapıyorum?"
Ama her şeye rağmen hayat devam ediyor. Bir yorgunluk bir diğerine daha az yük bırakıyor. Her seferinde daha fazla akıllanıyor, insan. Bir yerinden sımsıkı sarılıyorsun hayata. Nefes aldığımız sürece ayakta durmak zorundayız. Yapcak bişey yok.
Evet ben de nasıl korktu isem hiç bir şey diyemememişim 😂🤐
Eskiden hep böyleydin 😂😂
Hayat zaten bütün olarak yorucu ekstra bir şeye gerek yok.. Keyifli günler..
Teşekkürler yengeç
Ricalar ikizler ✨
Cevap
19Cevap
Beni yoran üzen ne varsa hepsine boş verdim. Artık üzülmüyorum kendimi mutlu ediyorum.
Hayat yordu ve gerçekleşmek bilmeyen hayallerim
Hayatın kendisi başlı başına yormaya yetiyor zaten. Ve bu aralar bunun sert halini yaşıyorum..
Yoran, üzen, zarar veren kim varsa ve ne varsa kurtuldum. Hayatın çilesini çok sırtladık, sıra sefasında.
Para yordu para hergün zam geliyo valla böyle giderse her sabah yüzümü sadece suyla yıkıycam bi yüz jeli 12 manat olur mu ya allahsızlarr🙄
Demek orada da zam he? Kardeş ülke olmanın hakkını veriyorsunuz
Onun kalbini kazanamamak beni yordu.
Belki seversin tanıdıkca...
Kalbim yordu sağlık açısından onun dışında hiç kimse
Geçecek inşAllah neyi var kalbinin?
Biiznillah. Doğuştan gelen mitral kalp sorunu. Üzülünce kalp kapakçığı içe doğru sarkıyordu dolayısıyla aortu etkiliyor.
Çözüm belli üzülmemek 🧐 bu dünya da biraz zor gibi.
Bakanın korona açıklaması gibi oldu. 😬
Etkiyi azaltmak için nasıl bir tedavi alıyorsun?
Maalesef ki zor. Şu anlık ilaç tedavisi. Doktorum takmamı istiyor kepçe kulak gibi düşün diyor. Bir gelse tatilden beyefendi gideceğim ama bazen de grevlere katıldığı için
Beyefendi önceliği size vermeli.
Benden önce zor durumda olan kişiler var. Başka bir doktor var ama yanlış teşhis ve evladı için çırpınan bir babayı azarladığı için rest çekiyorum. Bilakis kuzenlerim (abilerimden) bir kaçı kalp doktoru ama onları rahatsız etmek istemem.
Rahatsız edilme gibi düşünmemek gerekir bunu. Sağlığınızı ertelemeyin bence. O babayı azarlayan doktor görüntüsüne sahip adamı es geçin bence de.
Kısa süre içinde gönderecekler zaten ona inat öyle davranınca. Tek istediği diyaliz hastası oğlunun kardiyak (kalp krizi oranını) belirlimek için test istemesi. Teşekkür ederim yengeç 😊 iyi ki
İyi kal 🥳🥳 🌸
😊😇
Beni yoran şeylerin başında kendim geliyorum
Çok yoruyorum kendimi ve bırakma konusunda maalesef hiç iyi değilim
Ahh ah bu konuda var ya neler neler yazarım da terapistime anlatmaktan bile bıktım artık hahaha o yüzden açmam konusunu hiç
İnsanın kendisi, kendine yük ettikleri. Ahh kendi değerimizi hep hatırlasak, daha güzel olacak her şey..
Beni en çok bu ülkedeki muhalefet yoruyor. Vatan haini olmak hiç zorlarına gitmiyor nasıl yaşıyorlar merak ediyorum
Geçmiş öğretilerim, tembelliğim ve hatalarım. Herşeyi, hepsini bırakabildiğim kadarını bıraktım yola devam.
Yorulmak kıvamına gelmeden oradan uzaklaşıyorum
Umudu kaybetmek değilde artık ondan kendi isteginle sıyrılmak uzaklaşma isteği..
Hayat yordu ama pes etmek yok. Derdi veren Allah dermanını da verir.
hep yalancı duzenbaz sahtekar insanlar yordu
Laf anlamaz anqutlar yordu. Bırakmazlar nedeni belli zaten...
Eğitim hayatım 🙄 yormaya devam ediyor bi 5 senesi daha var sonrası zaten iş hayatı..
Akışına bırakamamak yordu. Yani kendimi, yine kendim yordum en çok..
Başıma gelen sorunlar, insanların hainliği ve hayırsızlığı
Bıraktım vallahi. Anlamayacak kişilere artık laf anlatmıyorum.
İki yüzlü kalbi çürük olan gönül eğlendirenler ve yüzüme bir şey deme cesareti olamayıpta arkadan kötüleyenler
İlk dıygusal ilişkim vardı 2.5 senelik o kadar yoruldum ki o ilişki boyunca bunun üzerine yorulmak yaşamadım daha ne bedenen ne zihnen
Ben bıraktım hatanın hatasını yaptı artık kendi hayatıma dönüyorum kimsenbenden degerlindegil
İnsanlar yordu beni usta,
Sen halen burada mısın fjdk profil bile aynı
He ya canım sıkıldıkça uğruyorum insanlarla biraz olsun sohbet muhabbet iyi geliyor 😇
Bağımlılığa doğru gider bu sıkılma ben sana söyleyeyim:))
Valla bilmiyorum ileride ki maçlara bakacağız 😅
Valla ne ben bırakabildim nede onlar benden vazgeçti
6-A sınıfından ahmet buraya *hayat* yordu demeye geliyor
bu kadar cahil
ve üstüne ukala tiplerle yaşamak
Beni en çok ben yordum. bu hal ve tavırlarım.
Hayat ve anlayışsız insanlar.
Hastalık
Karektersiz şerefsiz tek biri
Hayatın kendisi , insanlar onu beceremez ya.
İş konusundaki zorundalık
Evlenme Stresi ama geçti 😇
Yaşanmışlıklar ve yaşanamamışlıklar🍁🍁
Bıraktım yok artık yoran.
Yaşanmışlıklar yordu.
Sicak hava yahu bu ne sicak boyle 😩
Bilemedim
belirsizlikler
İkizlerim 😇😇
Neler yormadı ki
Babam ve ailesi
Laftan anlamayan anlayışsız insanlar