Kişilik & Karakter Utana sıkıla ve gizlice dinlediğin o şarkıyı itiraf etme postu? DüşünceliXkişi Takip Et Xper 2 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor LayLay Lom galıbaa sana göre sevmeler, hopa şinanay galiba.. 🙈-Kardeşim Helikopter😳 Utana sıkıla ve gizlice dinlediğin o şarkıyı itiraf etme postu? Cevapla Sevgi Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl laylaylom şarkısını bende çok dinlerdim eskiden :)) 0 1 Yorumla DüşünceliXkişi +1 yıl 😅😅
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ah geceler, sensiz geceleer kabus gibi çöker gecelerkorkuyorum ulu orta bu şarkıyı söyleyeceğim diye asjhdhjfd 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. hic bir davranisimdan utanmam utanilcak birsey yapmam 0 1 Yorumla DüşünceliXkişi +1 yıl İyiymiş.. O derece bir soru değil tabıki Yorumla
Ekol5984 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Cok ıyı sarılar utanmasam karsında aglarım şimdı bıde onu dene 0 0 Yorumla
sıskapitt Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Where is my mind without me The real slim shady 0 4 Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Whinnie williams mı, o şarkı güzel ki Yorumla sıskapitt +1 yıl @sedatkalender49 hayır o değil Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Haaa Yorumla sıskapitt +1 yıl @sedatkalender49 youtube ye yaz where is my mind Yorumla
liebertsdealer Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl cakalin buyuk antilerinden biriyim ama riv riv rivi ezbere biliyorum 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Grup vitamin - ismail ve abdulkadir 0 3 Yorumla DüşünceliXkişi +1 yıl İsmail bir tuhaf adamdır 😍 ve abdulkadir 90'lar da çocuk olmak 🤭 Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Tüm mal varlığı cebinde olandır :) Yorumla DüşünceliXkişi +1 yıl 😅😅 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yok ki öyle bir şarkı 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yok be ustam 0 9 Yorumla DüşünceliXkişi +1 yıl İsmail yk felan Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Dinlemiyom Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Müzeyyen abla dan önceŞarkıda dinlemezdim pek Yorumla DüşünceliXkişi +1 yıl Bu Xp niye ilerlemiyor guru 6 yıl önce buralardayım unuttum 🤦 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Paylaşım yapman lazımSoru Cevap Yorumla DüşünceliXkişi +1 yıl Asıl sorularım için çok amelelik edicem desene 🙄 görsel dahi eklemıyo teşekkürler Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Rica ederimŞimdiden hayırlı olsun Yorumla DüşünceliXkişi +1 yıl Sıkılıcam gıbı ya neyse eskı hesap arama motorunda bıle yok Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Hemen atlarsın Illa deli yorum yapmana gerek yok Soru yaz çık Abazalar 2 3 haftaya damlar zattanBenden önce 6 7 defa feno bile olursub Yorumla
AaaGerçektenMi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Üzümlü kekik şarkısı 0 1 Yorumla AaaGerçektenMi +1 yıl Kekim* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
laylaylom şarkısını bende çok dinlerdim eskiden :))
😅😅
ah geceler, sensiz geceleer kabus gibi çöker geceler
korkuyorum ulu orta bu şarkıyı söyleyeceğim diye asjhdhjfd
hic bir davranisimdan utanmam utanilcak birsey yapmam
İyiymiş.. O derece bir soru değil tabıki
Cok ıyı sarılar utanmasam karsında aglarım şimdı bıde onu dene
Where is my mind
without me
The real slim shady
Whinnie williams mı, o şarkı güzel ki
@sedatkalender49 hayır o değil
Haaa
@sedatkalender49 youtube ye yaz where is my mind
cakalin buyuk antilerinden biriyim ama riv riv rivi ezbere biliyorum
Grup vitamin - ismail ve abdulkadir
İsmail bir tuhaf adamdır 😍 ve abdulkadir 90'lar da çocuk olmak 🤭
Tüm mal varlığı cebinde olandır :)
😅😅
Yok ki öyle bir şarkı
Serdar ortaç gülün rengi ( guilty pressure şarkım)
Yok be ustam
İsmail yk felan
Dinlemiyom
Müzeyyen abla dan önce
Şarkıda dinlemezdim pek
Bu Xp niye ilerlemiyor guru
6 yıl önce buralardayım unuttum 🤦
Paylaşım yapman lazım
Soru
Cevap
Asıl sorularım için çok amelelik edicem desene 🙄 görsel dahi eklemıyo teşekkürler
Rica ederim
Şimdiden hayırlı olsun
Sıkılıcam gıbı ya neyse eskı hesap arama motorunda bıle yok
Hemen atlarsın
Illa deli yorum yapmana gerek yok
Soru yaz çık
Abazalar 2 3 haftaya damlar zattan
Benden önce 6 7 defa feno bile olursub
Üzümlü kekik şarkısı
Kekim*