Merhabalar…🎼 Xper puanım yetseydi bir şarkı linki buraya atardım ama yazmakla yetineceğim şarkının ismini. Öncelikle müzik her anımda. Sporda, yogada, dans ederken, resim çizerken, seyahat ederken, temizlik yaparken, tatlı yaparken, yalnız kalmak istediğimde her anımda yanımda olur. Türkçe ile çok ilgim yok müziklerde. 90lar Türkçe güzel oluyor bazen onları dinlerim. Ama genelde yabancı, Arapça, Almanca, Fransızca İngilizce dinliyorum. Bazen Boşnakça şarkılar dinliyorum. Benim için başka olan yeri bir şarkı değil bir sürü var ama „Vitaa- a fleur de toi” bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim. Müzikle kalın..
Az önce bu şarkıyı uzun süre dinlemediğim aklıma geldi. Orta son sınıftaydım bu şarkı çıktığında. Ve ilk dinlediğim yerde babamı hastanede ziyarete gittiğimde dinlemiştim. Çok hoşuma gitmişti dinleyince. Bu şarkı bana hep o anı hatırladır.
Var tabii. Emircan İğrek şarkılarına bayılıyorum. Hepsini birden buraya yazasım var inan. 😊 Ama madem bir tane istemişsin, ben de en sevdiğim şarkısını ekleyeyim.
https://m. youtube. com/watch? v=QIIj6_IP6dA Yürüyorum elim cebimde, Ve elim teninde, bedenim yerinde; Seni görmeye geldim.
Senin beni öpüşlerin gibi, Yalan, dolan para falan, filan tamam; Seni sevmeye geldim.
Seni sevmek ne büyük suç, Seni sevmek ne büyük suç, ah... Seni sevmek ne büyük suç, Seni sevmek ne büyük suç...
Herkesten duyuyorum hakkında, Ne kadar ağır şeyler, ama sen duyma. Birden çok yüreği öpen kalbin, Bana tükürürmüş, ben yağmur sandım ya.
Ben yangına vurgun Suyum, aman kuzum, Beyaz skandalım; Bir gün konuşuruz uzun, uzun.
Herkesten duyuyorum hakkında, Ne kadar ağır şeyler, ama sen duyma. Birden çok yüreği öpen kalbin, Bana tükürürmüş, ben yağmur sandım ya.
Çok sevdiğim bir parça daha. Aslında bu Spotify'da dinlediğim Silbermomd şarkısı değil ama bu da en az onun kadar güzel. YoutTube'da bulamadım çünkü. Keyifli dinlemeler 😊