Selammm 🎈
“Paranoyağım ben! Gördüğüm her taşın içinde kalp, her kafanın içinde beyin var sanıyorum.”
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Selammm 🎈
“Paranoyağım ben! Gördüğüm her taşın içinde kalp, her kafanın içinde beyin var sanıyorum.”
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
Bazen arabamı verince birine pişman oluyorum.. İnsan bir temizletir..
Haha :D bi de fuller depoyu 😅
Yok, temiz bıraksın yeter..
:)
Ruhumu güvenimi sadakatimi..
Bazen insan şaşırıyor bunu mu sevmişim diye, düşünsene ayrılığın hemen ardından adam gitmiş sorusunda zaten öncesinde her haltı yediği kadına "mesaj atsana anlayamadım" diye tekrar özele davet ediyor😄 kimse görmesin diye de hemen siliyor görüşü. Ama sorsan kimseyle ilgilenmiyorum der bangır bangır:). Kafamda tek soru canlanıyor, hep böyle birimiydi de ben mi yalnış tanıdım? Bak bir insanı tanıdığım için pişman olunan kısım budur.
@heyasi o insan hep öyledir, kimse değişmez. Sen onunda, senin ona yaklaştığın gibi yaklaştığını düşünmüşsündür sadece.
Çok şükür diyelim 🙏
Cevap
51Cevap
Çok şey var. Kimisine kalbimi kimisine vücudumu kimisine düşüncelerimi verdim. Bazılarına ise tüm benliğimi verdim. Ben bende değilim artık jdjdjd
Ben, bende değil meçhullerdeyimm; öyle bir şarkı vardı 🙄
Hiç bir pişmanlığım yok ne verdiysem başımın gözümün sadakası olsun.
sabrım
bazıları sabrımı hak etmemiş bunu zamanla fark ettim maalesef..
bir şeyden de öte çok şey var. bir dönemim çok verici olmakla geçti, her şeyimle. ha hâlâ vericiyimdir ama sınırımı bilirim, o zaman bilmiyordum ve bunun birtakım izleri oldu hayatıma. iyi ki olmuş diyorum ama. olmasaydı şu anki ben yaratılmazdı.
Gördüğünüz her şeye duyulan koşulsuz güven etkisinin, paranoid bozuklukla ilgisini anlayamasam da... sanki daha çok 'saflık'.
Dolabımdan, ortaklaşa kullandığımız nescafe'den alabilmesi için anahtarı verdiğim iş arkadaşımın, o gün anahtarı bana geri getirmeyi unutup, bir sonraki gün 3 aylık işgörmezlik raporu alması...
Pişman olmuyorum ya, verdiğim zaman için de, değer içinde. Kimse zorla benden bir şey götürmüyor, verdiysem, veriyorsam kendi isteğimle oluyor, hakettiklerini düşünüp veriyoruz, yaşandıkları dönemde güzel hissettiren hiçbir şeye pişman olmuyorum.
Güvendiğim için en son pişman oldum. Ama bazen daha fazla bilgelik için ve olgunlaşmak için bazı dikenli. tellerden yolumuzun geçmesi gerekiyor. Mühim olan aynı hatalara düşmemek...
Yillar yıllar önce. Kücük Emrah adında bir çoçuk varmis.
Ve şöyle demis. Neyimiz var ki neyimizi verelim be abla.
https://www.youtube.com/embed/kN2Ch5rfISIVerdikten sonra pişman olduğunuz bir şey var mı?
:) :) :)
herhal vardır hemcinslerim ve kadınların .
https://www.youtube.com/embed/Pm9QSaiHrUEGenç yaşlarımda yaptığım hata şuydu "Birine fazla değer verirsen, arta kalanını sana kusar."
Hiç şaşmaz.
😄 Oysa kadın vermeye gitmişti 😂
Güven güvendikten sonra pişman oldum sevgi sevgi mi verdikten sonra pişman oldum önem birini önem verdiğim için pişman oldum hayat o kişiye hayatımı verdiğim için pişmanım bu kadar
Kalbimi kolay kolay açan biri değilim.
Bundan pişman oldum çoğu kez.
Hatalı tercih yaptım kabul ediyorum.
Yapacak bir şey yok her insan hata yapar.
Hemde bir çok kez.
Sanırım bekaretini veren her kız bir şekilde pişman oluyor ama belli etmiyor hatta kendi durumunu kurtarmak için kendisinin bile inanmadığı namus iki bacak arasında değil safsatasini savunuyor
Çok güzel yorum 👏👏👏👏
@Gezginn34566 teşekkürler
İnsanlara değer verdiğim için bazen pişman oluyorum. Çünkü haketmiyorlar özelliklede kocamın sülalesi.
Şiir yaziyodum biri istedi verdim ondan beri yazma istegim gitti yazamiyorumda pismanim ağlaya ağlaya yazdigim onca şiirim gitti onunla beraber
Defterimi vermistim.
Kitap. Tovbe ettim bir daha kimseye kitap vermedim. Su verilen kitaplari insan gibi okuyup kaybetmeden geri verseler mukemmel olur. 🙄
Evet ya
şimdi aklima geldi sinir oldum resmen
Kitap vermiştim birisine ama geri vermedi
Böyle insan olur mu arkadaş
Borç verdim acaba çok geçmeden geri mi istesem demiştim, pişman olmuştum, 30 liranın 30 yıldır ödenmesini bekliyorum, günlük 1 lira verse bitmişti
Bazen insanlara verdiğim değere acıyorum ama sonra dusunuyorum ki o benim insanlığımdan kaynaklanıyor.
Pişman değilim dee nasıl diyeyim daha çok istiyorsun onu bu pişmanlık oluyor
Yeğenime 2.5 sene önce borç verdim it hala vermedı. Üstüne hala istiyor 🥺
Değer verince, zamanımı verince pişman oluyorum..
Evet çok şey var ama o tecrübeyi yaşamadan bu günkü ben olamazdım
Yok verince pişman olmam ben iyi ki vermişim dediğim bile olur.😄
Elimi kimle tokalaşsam vürüslü zan ediyorum wc denmi cıkmiş elini yıkamadan birde sıkıyorlar
Sevgi
Değer
İyilik
Tatlılık
Bu liste sıralanır da değmiyor be😒
Kalbimi verdikten sonra pişman olmuştum🥳 Tabi ki geri aldım, namussuzdan🥳
İnsani davranış bu seni kötü suçlu veya hatalı yapmaz
Değer vermek, ederinden fazla değer başı yere eğer!
Vermek istediğim için vermişimdir, pişman olmadım.
Bazi insanlara verdiğim gereksiz değer bunun için kendimi pişman hissediyorum.
İnsanlara fazla değer vermek
Ve bekaretini veren kızlar arasındada eminim çok pişman olanlar var
Sevdim yıkılmayacak dağılmayacak şekilde sevdim mesafeler engel olamadı 5 yıllık ilişkili çöpe attı 3 yıl oldu ben de daha dün gibi fakat o evlendi aile kurdu olan bana oldu
Her şeye pişman oluyorum aslında, ilgi, sevgi, değer, merhamet, zaman, gözyaşı
Ben kimseye birşeyime vermem pisman olduğum biseye asla yapmam yapilmicak bir şey yaptiysam zevk almisimdir
Tabiki kalbim ama yavaş yavaş geri alıyorum kolay kolayda kimseye vermem artık haketiğine emin olmam lazım
Belçika cikolatami yer fıstığına iki gözüme vermiştim tek hamlede gitti cikolatami çok pişmanım utancından oluyorum
birine çok sevdiğim bir kitabı verdim, haketmemiş
Eski bir arkadaşa verdiğim tavizlerim. Çünkü taviz tavizi doğurdukça doğurdu.
Arkadaşlarıma verdiğim sevgi ve saygı verdiğime pişmanım
Bazı insanlara; değer, saygı, sevgi...
Şeyimi vermekten pişmanım
Yok öyle bedava ya
Vardır da aklımda yok şimdi
Ümit verdim.. pişman oldum
Sevgi zaman ve umutlat
Gençliğim duygularım sevgim zamanım
Hayır yok 😃
Güven duygusu
Guvenimi vermekten pismanim
Kendim gibi sanmam beni çok yaraladı