Bir insana ne iyi gelir ki? onun gibi hisseden birimi? onu o düşüncelerden uzaklaştırabilen biri mi? yoksa sadece kırmızı bir balon mu?

Bir insana ne iyi gelir ki? onun gibi hisseden birimi? onu o düşüncelerden uzaklaştırabilen biri mi? yoksa sadece kırmızı bir balon mu?
" Hemdem olma " Farsça kökenli bir kelime aslında...
Farsçada 'hem' kelimesi 'birlikte', 'dem' kelimesi de 'nefes' anlamına gelir. Yani hemdem olmak birlikte nefes almak…”
İşte mesele de bu. Birlikte Nefes alabileceğin, seni anlayabilecek, kalbi seninle atacak, gözleri seninle gülecek sadâkatli bir insan gerek.
Balonu da şişiren sensin, patlatan da sensin. Balona ne hacet var ki. Mutluluk için bir çift göz yeter. Yeter ki gözleri yüreğine baksın.
Onun gibi hisseden ve sürekli güldürmeye çalışan, onu kötü düşüncelerden uzaklaştıran bir insan iyi gelir. Yani bana öylesi iyi geliyor be öyle birisi var hayatımda... 🙃
Teşekkür ederiz 😊
Eigler için teşekkür ederim:)
Yanında keyif alıyor, beraber gülüp eğleniyor, yeri geldiğinde dertleşip birbirimizi yargılamıyorsak yetiyor. Her insanın farklı olduğuna inanan birisiyim.
Anlayış sahibi, ne yaptığını bilen, karşısına geçtiği zaman gülümsemeyi de gülümsetmeyi de başarabilen, konuşarak anlaşmayı becerebilen, sevgi dolu bir adet insandır. Mutsuz insana adeta ilaç gibi gelecektir.
Cevap
6Cevap
sevilmek iyi gelir
İçini ve ruhun okuyabilen birisi. Bazen konuşmadan bile anlamak, anlaşılmak.
Benim gibi hisseden birisi beni benden alan birirsi 🙈
Kırmızı balon nerden çıktı aso?
A şıkkı.. Onun gibi hisseden.. :)
İstediklerimin olması benim için yeterdir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?