Kişilik & Karakter Kaçta uyuyorsun? SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Eskiden yatağa girdigim gibi uyuyordum noldu bağa 😩Şanslıysam bi yarım saate bayılmış olurum ama değilsem gece 1 2 🙄 Güncellemeler+1 yıl Uyuyamıyorum Kaçta uyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Gece 2 gibi uyuyorum 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aslında biraz karmaşık bir konu ama özet şu: Ne zaman uykum gelirse :-) 1 3 Yorumla BeyazMamba +1 yıl Telefonu elinden bırak. Öteye dön. Gözlerini kapat. Yorumla SonSeslenişim +1 yıl Onu yapamadık da geldik heralde Yorumla BeyazMamba +1 yıl Yapalım... Kimse engel olamaz... :-) Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl aslinda telefon bagimlilikla alakali brakamiyoruz ben fena yorgun da olsam 1 2 bazen ama suanki isim cok yogun ve 1 leri bulmadan pat 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Valla yaz günleri iyice gece kuşu olduk sıcaktan 2 en az 1 0 Yorumla
daisyqueen00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl ben 00 oldumu yatağa geçerim 1 saat uyumaya çalışırım sonra uykuya dalmış olurum :D 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. 4 gibi ya da hiç 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. 2 3 gibi bu ara 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. çoğunlukla gece 3 4 gibi uyuyorum 1 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Belli olmuyor benim 0 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Benimde uykum yok Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. 3-3.30 civarı 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. 1-2 gibi 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Geç uyurum hep 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gece 2 gibi uyuyorum
Aslında biraz karmaşık bir konu ama özet şu: Ne zaman uykum gelirse :-)
Telefonu elinden bırak. Öteye dön. Gözlerini kapat.
Onu yapamadık da geldik heralde
Yapalım... Kimse engel olamaz... :-)
aslinda telefon bagimlilikla alakali brakamiyoruz ben fena yorgun da olsam 1 2 bazen ama suanki isim cok yogun ve 1 leri bulmadan pat
Valla yaz günleri iyice gece kuşu olduk sıcaktan 2 en az
ben 00 oldumu yatağa geçerim 1 saat uyumaya çalışırım sonra uykuya dalmış olurum :D
Belli olmuyor..
4 gibi ya da hiç
2 3 gibi bu ara
Yorgunluk durumuma göre değişiyor😂
1 de uyurum 7 de kalkarim
çoğunlukla gece 3 4 gibi uyuyorum
Bu aralar gözümü kapatsam uyuyorum😀
Sabah Saat 08:00’de Uyuyorum
Belli olmuyor benim
Benimde uykum yok
Yeni uyandım
1 2 oluyor