AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hafta içi 12 buçuk gibi haftasonu oyun sarmazsa 1 buçuk gibi yatıyom
Hım anladım. .
Anlatabildiysem ne mutlu
Hım peki
Komut dosyasında başka kelimeler var mı
Nasıl yani komut dosyası derken
Verdiğin cevaplar sanki belli kelimerle konuşuyormuş gibiydi bende ironi yapayim dedim
Belli kelimenin anlamı ne
5 yaşında mısın sen
Hayır değilim ruh yaşım kaç bilmiyorum da heralde 5 yasında gördün belli kelimelerle diyince anlamadım bazı şeyleri insan anlayamayabilir niye yaş hakareti yapıyorsunki hem benimle konusmaktan bu kadar sıkıldıysan engelle beni kurtul olur biter
Bu hakaret sayılmaz
5 yasındamısın sen sözü yaşa laf atma yaşla karsındakini kücük düşürmek hakaret olmuyormu hakaret sadece küfür değildir ben senin sözünü anlamadım diye 5 yasındaki masum cocougu beni kücümsemek için böyle hakaret olarak kullandın
Ben insanları küfür etmediği sürece engellemem her zaman cevap hakkı olsun isterim
Ne güzel kimileri küfredip laf atıp egosuna kaçıyor
Yaşını öğrenmek için öyle demiştim
Kusura bakma ben bana laf sokmak kücümsemek için öyle dedin sandım ama sende direkt yaşımı sorabilirdin niye 5 yaşındamısın sen diye söyledinki farklı algı olusturdu
Sende sonra kadınların yaşı sorulmaz deseydin ne olurdu kitlenirdi sohbet
Sonraki hamleyi düşünmek zorundayım
Bence cinsiyetçi yaklasım ben yaşıma sorunmasındı kötülük görmüyorum kaba bir üslup olmadıgı sürece benim için önemi yok ve bir insan bir insanı tanımak için onun gercek benliğini bilmeli
çok karmaşa birisin kanka
Yaş ile benlik ne alaka bir insanın benliğini öğrenmek kolay değil ve ne kadar zaman alacağı bilinmez
Karmaşık olan dünya ben sadece ayak uyduruyorum
Yaş benlik ten alaka kastım biriyle bir bağ kurduğunda onun dogrusunu bilmek yaş vs vs
Pe peki
Bu kadar diyalog sonrası yaşını söylememenin sebebi reşit olmaman mı
Reşitim zaten sadece söylemedim bazı insanlar söyledi diye o olmuş olmuyor söylemedi diye de..
Ve benim bir erkeğim var buarada o kalbim benimle konuşan kişi bunu bilmeli hayatımı
Şairane konuşmayı seviyorsun galiba
Neyse ben ufaktan sıvışayım iyi geceler
Şiiri duyguları severim ama konustugumu farkında değildim
Peki iyi geceler
Son olarak bazı kelimeleri eksik yazıyorsun bilgin olsun
Kelimeler eksik değildir asla sadece türkceye konulmuş kurallara bu bilgi var diye köleler ben zihnimden olan yazıları içimden gördüğümü yazıyorum o an bence insanlar kendi içlerinde gördüğüne yazması eksik yapmaz kimse kimseye anlayamaz.
Anlaşılmak isteyen anlatır ve anlaşılır
Herkes kendince kelimeleri kullansa Türkçe diye bir şey kalmaz ortada
Hayır insanoglunun en büyük ustalıgı söylemek sadece söyler kimse anlatamaz anlaşılamaz bir kelimesiyle vururlar onu anlatmak istese bilinç altı zindan eder dili düğümlenir bildiklerine yutkunur anladıklarına bilemez insan zihni karısık bir şey
O konuda doğrusun anlasılmak isteyen kısımda haksızsın
Edebiyat yapmaszam olmaz diyorsun ama insanlar çokta karmaşık değildir ne söyleyeceğini bilen kişi onu anlaşılır bir şekilde aktarabilir sonuçta aynı dili kullanıyoruz ve aynı çağda yaşıyoruz kelimelerin anlamları aynı
Edebiyat yapmak duygulu sözler ile psikolojik ve şiirlerdir sen mutlı depresyondasn duygularını yok sayarak olmamıs gibi kendine başa çıkıyorsn dünyada ki şerden hayatta kalma savunma mekanizması olarak insanoglu aciz yaratık ve asla anlaşılamaz mahluktur söylemesi konustugunu bilmek kolay değil bilinc altın sanki bıcagı sokuyor gibidir ne anlattığını bilirsin ne bildiğini anlatabilirsin bilincin kilitler o işkence olarak kalır söylesen vururlar seni yaşadıklarını sana vurma silahı yapar insan yaratıgı dilimiz türkce olsada aslında değil içimizde buraya yazıyla attıgımız sözlerdr hepimizin kemdimizce farklı dilleri yazıları var.
Ben duygularımı yok saymıyorum ama kendimi bilinmez bir girdapta sürükleniyor gibi de düşünmüyorum bilinçaltı dediğin zaten senin bir iraden olmayan bölge onun dışında kendini bilirsin
Hayır kimileri asla adından başka kim olduğunu bilmez hepimiz dünyaya gelişimizden beri savas vardı sahte maskeler takarız.
Ve sen hani uyuyordun az önce iyi geceler demiştin
İnsanları çok büyütüyorsun gözünde
Ve uyudum heheh
İnsan sevmiyorum ve insanları büyütmüyorum yaratıkların böcekten farkı yok böcek olrak görüyorum
Anlaşılan sen şu ortamcı herkesi seven böyle eski kafalardasın sen beni anlamszsın boş ver cünkü ben olamazsın kankalarınla gezin sen
Ben gittim hoşçakal
Ben öyle herkesi sevmem ben insanları kavrarım beklentimi yüksek tutmam ortamcı değilim ve beklentim olmayınca şaşırmıyorum birşeylere
İnsanları böcek olarak görmek narsist kişiliğini ortaya çıkarmış olabilir eğer kendini de böcek olarak görmüyorsan yanlış düşünüyor olursun
Ben kendimi bir şey görmüyorum insan yaratığı üst dev tabandan görüyorsn onları dünyadan kocaman aslında köprüyü cıkıp baksan okadar kücük mahluklar ki herşeye onlar büyütüyor
Kendisine sevene narsist sevmeyene kurban yaparsınız insan herşeye hastalık adı takarsınız işine gelmeyene duyduğunuzda
Bu bir hastalık değil kişilik insan zaten kendini sevmeli bende kendimi seviyorum herkes kendini sever bu gerekli olan biseydir
Kendini severken diğerlerini küçük görmek farklıdır biz aciz varlıklarız ama yinede düşünebilir bir hayvanız diğer canlılardan farklıyız ve onlara hükmedebiliyoruz bu bizim o kadar da aciz olmadığımızı gösterir
Hayvana hakaret ettin hayvanlar yönetse dünyaya keşke hayvanlar olmasa insan bi bok olmaz yaşayamaz nefes alıyorsan hayvan sayesinde hayvanlar zeki olacakları gören merhametli hayvan
Hayvanlar yönetemiyor işte biz iyi yönetiyoruz demiyorum biz buna kadiriz diyorum
Tamam
Bazen saat 10da bazen gece 2de. Tamamen yorgunluk ve meşguliyet durumuma bağlı
Anladım
Düzenli bir yat kalk saatim yok. Ne zaman istersem o zaman.
Değişiyor günden güne
Hm anladım
@hilaloz133
Uyumam gerekiyor tam şu an
İyi geceler
Değişiyo bugün uyumadm mesela daaha
ne zaman uyku gelirse
Niye sordun birlikte mi uyuyacaz
Benim erkeğim var o herşeyim defol git bu soru yüzsüz abaza
Böyle soru mu olur
Senin gibi zihniyetsizlerin anlama kıtlığı uyku saatinde ne ahlaksızlık gördün?
Çok lazım kim ne zaman uyuyor
Erkeğin varsa burada ne işin var
İstediğim yerde olurum burası benim evrenim kullandıgım medya platform sen ise ahlaksız kudurukcu abazasın ve de erkeğimde bu hesabo kullanıyor bu hesaplarımız ikimizinde.
Hay senin erkeğini
Erkeğimin agzını sakın anma o kalbim şimdi sorumdan git başka kapıya gururun şu kadar adamlıgın varsa istenmediğin yerde gidersin.
Götüm bende çok meraklıyım sanki sana hahahhahaha
Belli ki merak etmişsinde yorumumu muhatap oluyorsun iyi geceler.
İyi geceler
Sen kaçta uyuycan
5 te uyuyorum
Nasıl yani ne zaman uyanacan peki
Ben 2 buçukta
Bilmem baya uyucam ben yaa
O zaman biraz muhabbet edelim burda😃
İyi bir üsluba sahipsen naziksen olur ve benim hayatımda erkeğim var o benim kalbim bunuda bil🥰
Hmm pardon
Önemli değil
Birazdan uyurum
İyi geceler
Uykum gelince
Kacta geliyor
Kaçta gelirse sabah beşe kadar yolu var
Hım iyi
Hep değişiyor
Anladım
Değişiyor
Hm iyi