Selamlar! 🌼
Bazen içimizin içimize sığmadığı, heyecandan elimizi kolumuzu nereye koyacağımızı bilemediğimiz, kalbimizi yerinden çıkacakmış gibi hissettiğimiz ânlar olur... 🙃
Heyecanınızı kontrol etmede nasıl olduğunuzu düşünüyorsunuz? 👇

Selamlar! 🌼
Bazen içimizin içimize sığmadığı, heyecandan elimizi kolumuzu nereye koyacağımızı bilemediğimiz, kalbimizi yerinden çıkacakmış gibi hissettiğimiz ânlar olur... 🙃
Heyecanınızı kontrol etmede nasıl olduğunuzu düşünüyorsunuz? 👇

Selamlar,
O an ne yaşadığıma bağlı olarak değişiyor bu durum. Fakat genel olarak kontrol edebiliyorum. Çok önemli insanlarla muhatap oldum, toplum önünde bulundum. Kendime güveniyorum yani bu konuda.
Kolay kolay heyecanlanan birisi değilim ya da heyecanlanacağım şeyler yaşamıyorum ancak heyecanlanırsam da bunu kontrol ederim çok absürt şeyler yapmam oto kontrolü olan biriyim ve dediğim gibi kendimi kontrol etmeyi bilirim ancak böyle tatlı heyecanlarda özellikle, insanlar kendini çok da kontrol etmemeli bence birazcık akışına bırakmalı o heyecanı da yaşamalı tabii absürt şeyler yapmadığı sürece
Soğukkanlıyımdır, heyecanımı çok yansıtmam, kontrol de edebilirim. Mutluluğum da böyledir, hüznüm de, yansıtmam.
Nerden bakarsan bak çok profesyonel...😳🎩
Bir anımı anlatayım sana...
Geliyorum! ✈️
Hayır, kontrol edemem 😅 detayda anlattığın şeyleri birebir yaşıyorum bugün 😅
Cevap
14Cevap
Edemem :) etmekte istemem.
Evet edebiliyorum
Bu hayatın heyecanı meyecanı yok 🎶
Evet istersem edebilirim ama istemezsem
maalesef açık veriyorum
Uzun zamandır heyecanlanmıyorum🙁 Heyecanlanınca pek kontrol edemem.
Sanirim bugun oyleyim. Yine de kontrol altinda.😁
Ne güzel özellik ya, maşallah 😅🌸
Kendime bir milyon telkinde bulunuyorum.😂 sakin kalabilmek icin. Kolay olmuyor ancak oluyor.🌿🤗
O telkinler bazı yerlerde işe yarıyor ama bazı yerlerde yaramıyor... İnsan bünyesi gerçekten çok garip.😅
Çok değişken oluyor. Bazen çok iyi kontrol edebilirken bazı durumlarda gereksiz daha çok kontrolü kaybettiğim bile olabiliyor.
Eskisi gibi heyecanlanamıyorum. Bu yüzden evet kontrol edebiliyorum zaten gelse bile heyecan 2 dk sürüyor sonra hevesim gidiyor.
Hiç heyecan yaşayamıyorum ki ama büyük ihtimalle heyecanımı kontrol edemem çünkü heyecanlanınca endişe ve korku da beraber oluyor bende
çok rahat kontrol edebiliyorum.
hem de 45 dakika.
Pek kontrol edemiyorum, kontrol etmek istemiyorum daha doğrusu etmek istesem bir şekilde bastırırım
Etmiyorum.. Çünkü neden edeyim.. 😄
Heyecanlanmıyorum ki ben 🥺
Genelde evet 🙄
Evet her şey kontrolüm altında
Ediyorum bence ya kişiye ve duruma göre değişiyor
Edemiyorum.
Ederim ama serbest birakmak en guzeli
Evet heyecanimi kontrol edebiliyorum
Uzmanlık alanım falan assfg
Çoğu zaman kontrol edemiyorum
bazen edemem 😅
Ustalıkla hem de.