Yalnızlıkta, müzikte, eğlencede, doğada, sevdiğinin kollarında, kitaplarda, hobilerde, filmlerde, dzilerde, alışverişte, sigarada, nargilede, rakıda, viskide ve daha birçok yerde ararız huzuru. Sence huzur nasıl bulunur?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnızlıkta, müzikte, eğlencede, doğada, sevdiğinin kollarında, kitaplarda, hobilerde, filmlerde, dzilerde, alışverişte, sigarada, nargilede, rakıda, viskide ve daha birçok yerde ararız huzuru. Sence huzur nasıl bulunur?

Öncelikle huzur bir yere ait olmak ya da istediğin bir şeye sahip olmak değildir. Bunlar geçici mutluluğun yansıdığı minimal huzurdur. Kendini tanıma ve kendinde barışık olma çetelesinin ikramıdır huzur. Sana nelerin iyi, nelerin kötü geldiğini farkettikçe o huzuru yakalayabilirsin. Kimisi bir karşı cinsin ruhunda bedeninde, kimisi parada, kimisi bir odunun buram buram kokusunda bulur huzuru. Dinginliğin içindeki devinimi hissedebilme yetisine sahip olduysanız, huzura hoş geldiniz..
Hoş bulmadım.
https://www.hizliresim.com/k3vlnur
Kesin kırmızı halı istiyor. Al 🙄🥺
Tanışıyor musunuz?
Benim tanımadığım var mı sor bakalım. Hahah 😅 tanırım kendilerini
Sayın soran, görüş altındaki konuşmalardan hoşlanmıyor gibi 🙄 gidelim
@Amortentiaa Sadece tanışıyor musunuz kelimesinden böyle bir anlam çıkarmak herkesin harcı değil
Bazen kendiliğinden geliyor bana
Böyle bir tatlı mutluluk huzur kaplıyor içimi
Bu bence, ona buna bağlanacak bir şey değil. insan eğer iç dünyasında pozitif ise; kalbinde kin, aklında hinlik cinlik yoksa küçük şeylerle mutlu olup sahip olduklarına kanaat getirerek huzuru yakalayabiliyor
😇
😊
Huzuru sağlayan iki şey var benim için birincisi maneviyatıma yönelmek, ikincisi doğada bulunmak.
Maneviyat iç huzurumu sağlıyor, doğada bulunmak ruhumu dinlendiriyor. Başka hiç ama hiçbir şey bu kadar güzel huzura erdiremiyor, olsa bile çok kısa sürüyor.
Bem huzuru çalışırken buluyorum bir tek çalışırken her şeyi geride bırakabiliyorum.
Cevap
12Cevap
Gereksiz insanlardan uzak durarak büyük ölçüde huzuru bulmuş olur insan..
Aşkı bularak
Bazen bulunur, bazen verilir huzur..
Yalnızlıktan da, sevdiğinleyken de.. Kısmet biraz..
Ben bulamadım bu yaşıma kadar
Aramızda 20 yaş var vicdansız sabuha. Ben bulamamışım daha. :)))
Belki yaşanmışlık farkı falan olur dedim 😂😂😂😂
Bence kulaklığı takip, bir müzik açıp gün batımında çayını yudumlamak tır. ya da çocuklarımın kokusunu içime çekip, koynuna sokulmaktir...
Huzurun peşine düşmeyince, kendisi beni buluyor. Her an her yer huzur verebilir, önemli olan hangi psikoloji ile orada olduğumuzdur.

Ayaklar denizde, elinde kahve ile bulunuyor.
Denizde kahve mi olur reis
Oluyor, oluyor.
Ben huzuru kendimi işime vererek buluyorum. Ayrıca beni üzen şeyleri sırdaş olarak bildiğim güvendiğim can dostumla can arkadaşımla paylalarak buluyorum.😎
mutlu olabileceğin aktiviteleri yaparak huzur ve mutluluk gelebilir olumsuz düşünceleri unutmakta lazım
Aramayarak 👌
Neyin peşine düşersen, o senden kaçar..
Arayarak bulunmayacagi belli 😊
İnsanın biraz da ic dunyasi ile alakali bi durum bu bence
Eğerki değer verdiğim insanlar benimleyse huzurluyumdur
Sessiz, sakin ve kafa dinleyebileceğin bir yerlere giderek
Huzursuzluktan Kaçarak
Huzur kişinin kendisinde olmalı👌
Cocuklarimin nefes alışı zaten benim için en büyük huzurdur.
Huzuru maddede ararsan anlık hazlar yaşatır.
Huzur yanımda annem ve oğlum
Uyurken bir de sevdiğin bir şeyler yaparken
İyilik, yardım yaparak.
Sevgiyle buluruz ancak. Ben öyle buldum
Arayınca bulunmuyor bunu biliyoruz
Kendi tekamülünü gerçekleştirirken
Huzur insanin içinde olacak
Uyuyarak baska bir şey demiyorum teşekkürler.
Yalnız kalarak kesinlikle
parayla
dua ile 😌
İçinde
İste o zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?