yürümeye üşendiğim için hep böyle bir düşünce geliyor aklıma sizde yürümek nedir açıklama yapar mısınız? bu arada videoyu izlemeyi unutmayın sorunun konuya göre video buldum link bıraktım açıklamada

yürümeye üşendiğim için hep böyle bir düşünce geliyor aklıma sizde yürümek nedir açıklama yapar mısınız? bu arada videoyu izlemeyi unutmayın sorunun konuya göre video buldum link bıraktım açıklamada

Aslında bu bir espridir tabii ki değildir bir insanın sağlıklı olması herhangi bir engele olmaması birilerine muhtaç olmaması güzel bir şeydir, ama aynı şekilde bir insan bedensel engelli diye ya da hayatındaki birtakım sıkıntılar var diye devamlı isyan içinde olması yani kendini devamlı dezavantajlı olarak görmesi doğru bir şey değildir.
P ben kendim doğuştan bedensel engelliyim Evet hayatta bazı şeylerden eksik kalıyor muyum kalıyorum, Ama daha sonra engelli olmayan insanlara dönüp baktığımda hayatlarının çok da mükemmel olmadığını görüyorum, Zaten insanlar elindekinin kıymetini bilmez elinde olmadığı zaman da ancak ağlamasını bilir
memnuniyetsiz insanlar olayları mecburiyet olarak algılarlar.
hayattan zevk alanlara ; hiç bir şey mecburiyetmiş gibi hissettirmez.
yürümek güzeldir.
markete yürüyüp gitmek,
kırlarda, ağaçlı patikalarda yürümek.
bunları fırsat buldukça yaparım.
Profesyonel bir yürüyücü olarak söyleyebilirim ki kölelik değil ama ameleliktir. Özellikle de bayırların bol olduğu bir yerde yaşıyorsanız. Düz yerde gideceğim yer yakınsa yürümeyi tercih ederim ama. Malum benzin fiyatları coştu.
Bizim yolları da bozdular, araba can çekişiyor çıkarken. İyi ki küçükken yollar güzeldi de çok acı çekmedik😄
Demek istediğim yol dikenlidir aga, kişiye göre değişir. Ben normal yollardan bahsettim bu arada, o yürüme aklımda yoktu 😂
İzledikten sonra yaptım bundan önceki yorumu😁
Cevap
4Cevap
Bence değildir hayatta hareket etmek lazım
Videoyu izledin mi
Evet
Nasıl video
Ben zihnimi boşaltmak, hayal kurmak, planlar yapmak için zevkle yürürüm. Yürümek bir spordur aynı zamanda.
Yok sağlıklı bişi çağımızın zaten sorunlarından hareketsizlik
İzlemedim
İzleyemem üşeniyorum
Yürümek özgürlüktür çünkü insan yürürken en iyi dusenceye sahip olur..
Yürümek güzeldir bence yürümeseksek nasıl oluruz yaşlanınca 😁
Yürümek iyidir güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?