Kahvaltıyı yaptım sofra öylece duruyor ortada o bana ben ona bakıyorum kim toplucak diye düşünüyoruz 😂
Günaydın güzel bir gün dilerim 🌺
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kahvaltıyı yaptım sofra öylece duruyor ortada o bana ben ona bakıyorum kim toplucak diye düşünüyoruz 😂
Günaydın güzel bir gün dilerim 🌺
Vardır. Benim bir çöl kez geldi. Ve son görüşüm gerçekçi rüyalarımdan 10 yıl oncesiydi.. en sevdiğim birini kaybetmiştim. Rüyamda bir çok kez gördüm de. Farkindaydim ama düşünemedim. Kime n3 gelecek diye.. bazı rüyalar. Aynı sekilde ilerliyor. Ve etkisi bir kaç gün gitmiyor. Ben 1 ay öncesinden görüyordum. Ama artık görmüyorum...
Merhaba, evet bu bende de oluyor yani bazen gördüğüm rüyaları dejavu gibi çok yakın bir zamanda tıpkısının aynısını yaşıyorum gibi oluyor. O yüzden rüyaların gerçeklik payı olduğuna inanıyorum ben şahsen. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Rica ederim. Günaydın :)
Rüyalara inanırım peygamber efendimiz sabah namazı sonrası gördüğü rüyalar hakkında konusurmuş.
Her rüya gerçek olmasa da bazı rüyalar bilin altının su yüzeyine çıktığını gösterir.
Rüya iki türlüdür efendim.. Rahmani rüyalar şeytani rüyalar.. İnsan gördüğü rüyaya göre Rahmani mi şeytani mi anlar.. Rüya ile amel olmaz ama gerçeklik payları vardır..
Cevap
46Cevap
Rüyanda kahvaltı masasını toplayan birileri vardı da onlar gelsin diye mi bekliyon? :P
Evet yaaa. Her kimse bu uyuz. Gece niye geliyon? Sabah gel de işe yara değil mi?
Günaydın, gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum daha çok bir şey bilinç altımızda ne kadar düşünürsek bu konuyla ilgili değişik rüyalar görebiliriz.
Günaydınlarrr🌸
Evet, olduğunu düşünüyorum. Her rüyanın olmasa da bazı rüyalar haberci olabiliyor.😄
Psikoloji bilimine göre rüyalar geçmişe, bilinçaltımıza, zihnimizin derinliklerine dair bilgi verirler. Gelecekten haber vermeleri ise hikaye.
Kuantum konusu... Zamanın çizgisel değil, döngüsel olması... Henüz yaşamadığın bir şeyi olmuş gibi rüyanda görmen, zihninin zaman yolculuğu yapması gibi bir şey. Rüyanın gelecekten haber vermesi değil yani.
Günaydın, ben gelip toplayayım sen yorulma, yazık şimdi kim uğraşacak kahvaltı toplamakla 😂😂
Var tabi. Dünyada boşuna, öylesine olan bir şey yok ki rüya boş olsun. Bilinçaltınla ilgilidir rüyalar. Saçma bir rüya da görebilirsin, o da normal. Bazen zihnin de saçmalamıyor mu sanki. Bilinçaltın dipsiz bucaksız evren gibi bir alem.
Rüyalat tamamen bilinç altı ile alakalı bir şey akşam kaynanam patates kızartmış üzerine yumurta kırmış canım çok çekti ama aç değildim yemedim gece uyudum tüm günü ruyamda patates kızartması yiyordum.. Kalktigimda artık doymuştum 😁
Bilinç altının kortekse oyunu.
Karaman'ın koyunu, sonra çıkar oyunu misali.
Ben bazen başıma gelecekleri görüyorum. Nadiren de olsa. Bazende aklımda kalanları görürüm
rüyaların bazıları habercidir. bazıları günlük yaşamdan etkilenince görülür. bazıları bilinçaltı ile ilgilidir... karışık bu işler
Bende olduğuna inananlardanım. Sanki ben bu olayı bir şekilde bir yerde yaşadım dediğim çok oluyor
Gerçi rüyalar tersine çıkar derler ama.
Rüyada yaşadıklarımin hepsini gerçekte yaşadım.
Hiç iyi olmuyor.
Muhakkak vardır tabi ama bence her rüyayı da ciddiye almamak lazım. O yüzden bırak sofra öyle kalsın bu sefer 😅
Rüya biliç altındaki düşüncelerimizden bı kesit gerçeklik payı olmadığını düşünüyorum
İnanmam boyle seylere ama gerçekten rüyalarım çıkıyor
Ruyalar salih ruyalarsa gerceklik payi vardir
bence olabilir gibi ya farklı benliklerimizin yaşadığı hayatlardan kısa kesintiler
benim rüyalar genelde belli olduğu iiçin gerçeklik payı yoktur bence :D
rüyalar bir bildiri gibidir kimi zaman kimi zamanda şeytanın avukatı
Tabi ki de vardır ama yine de her rüyayı takmamak inanmamak lazım özellikle kötü rüyalarda
boş ver bırak kalsın çağır, gelir yardım ederiz ne olacak sanki :))
Rüyalara anlam yüklemiyorum
Her gördüğümüzün değil ama vardır.
Bazen bilinç altı bazense rüyalar gerçekten çıkıyor
Yerken löp löp atıyordun
Ruyandami gordun kahvaltiyi
Ruyada kahvalti yapmak iyiye isarettir
Bilinçaltı , takılmamak lazım esmer
Bu kadar da çabuk ikna olmazsın ya 😂😂
benim rüyam hep çıkıyor
var bence insan bilinç altında ne yatıyorsa onu görüyor
Bilincalti ve gelecekten ipuclari
Bilinçaltında olan şeler fakat bilimsel olarak bi anlamı yok ama inancınıza göre tabirleri olabilir
Benim dikkat ettiğim gün içinde çok etkilendiğin bişey olduğunda onu gece görüyosun
Hemen geliyorum karışma sen 😅
Bazılarının var
Rüyalara göre değişir.
Bir tanesi gerçek olmuştu
Düşükte olsa evet
Yoktur
Bence yoktur
Rüya ayrı bir boyut
Rüyaların tersi çıkar genelde
Bırak dağınık kalsın
Yardima geleyimmi
Yikarsin o zaman bulasiklari 🤪