En İyi Cevaplar
sımdı bazı ruyalar vardır ama bazı ruyalarda vardır...
bazı ruyalar senın gunluk yasadıgın seyler mesela bugun arkadaslarınla sınemaya gıttın fılm ızledın ruyandada onu gördun bu senın bılıncaltındır.
ama cok ılgınc bır ruya gördun dıgelım hıc bunu daha önce yasamamıstın mesela atıyorum..
ruyanda deprem gördun ama bu senın bılınc altındada yoktu o bı mesajdır ben ınanırım.
zaten bu gerçektır HZ Yusuf (as) hayatına bak ruya tabır etme özellıgı vermıs Allah ona bu ne demek oluyo demekkı gerçektır.
ben ruyamda bi isim duymustum kahkaha sesı duymustum
tabırıne baktım bazı ınsanların arkanızdan konustuguna ıftıra atıgına ısaret eder dıyodu
ve gerçekten 1 2 gun sonra aynen cıktı ıftara atılmıs arkamdan dedıkodum yapılmıstı.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kendime subliminal mp3 ler hazırlıyorum ve istediğim şeyleri ekliyorum sonra dinliyorum o eklediğim mesajları bilinçaltıma kaydetmiş oluyorum ve uyuyorum o söylediğim şeyleri rüyamda görüyorum ve keyfime bakıyorum yani bilinçaltımla dalga geçiyorum oyun oynuyorum bazen canım sıkılıyor sıkıntımı giderecek şeyler söylüyorum bir mp3 hazırlıyorum dinliyorum sonra keyfime bakıyorum işte olay bundan ibaret yani bedenin senin elinde tıpkı bir akıllı telefon gibi çok geniş bir uygulamam marketi var yeter ki kullanmayı bil...
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılRüyalar Gerçek Olsa
Rüyalar Gerçek Olsa
Seni Her gün Görürdüm
O İncecik Beline
Sarılarak Yürürdüm
Sabah Olmasın Diye
Güneşi Durdururdum
Yanardağlarda Tüten
Ateşi Söndürürdüm
Yatağına Her Gece
Gelincik Doldururdum
Dudağına Bin Kere
Öpücük Kondururdum
Rüyalar, Rüyaalaar
Rüyaaalaaaaaarrrr
Aaahhhh
Rüyalar Gerçek Olsa!
Rüyalar Gerçek Olsa
Sana Güller Verirdim
O Güllerle Belki de
Kucağıma Gelirdina10 Yorumla
anlam aramaya gerek yok sonra hastalık yapıyor inan bana. var öyle bi akrabam. psikopata bağlamış:D ama bazen sanki işaret gibi oluyo. yani rüyanda gördüğün bişeyi tıpatıp yaşayabiliyosun. yada hiç aklında olmayan aklının kilometrelerce ötesinden bile geçmeyen bi insanı görüyon. ya diyon ne alaka sanki çok umrumdaydı. sonra ya bi arkadaşın hani falancı vardıya başına böyle böyle bi iş gelmiş gibi ondan bahsediyo yada onu görüyon.sonra ister istemez lan malum mu oldu bana erdim mi ne diyip dgülüyorum kendime:D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Evet verdiğin linkteki bilgilere katılıyorum. Bazı rüyalar gün içinde düşündüğünüz şeylerin bir yansımasıdır. Yorumlamaya gerek yoktur. Ama diğerlerini yorumlamakta fayda var. İnternet bize bu konuda baya kolaylıklar sağlıyor. Rüyamızda gördüğümüz şeyleri kelime kelime anlamına bakıp, bir bütün halinde yorumlamalıyız. Böylece gelecek hakkında genel bir bilgiye sahip olmuş oluruz
10 Yorumla6.hissi kuvvetli olan bir insana rüyalar çok şey anlatabilir diye düşünüyorum. bazıları bilinç altı da olabilir ama bazen alakasız anlamlı nesneler görüdğüm çok oldu rüyamda ve anlamları birebir çıktı desem yeridir. inandığım için belki bana öyle geliyor bilemiyorum ama.
bence bir anlamı vardır. bu dünyada herşeyde bir anlam vardır çünkü.00 Yorumlabütün rüyalar gerçek olacak diye bir kural yoktur.fakat bazı rüyalar kişinin kendisine çeki düzen vermesi için bir işaret olabilir.yusuf(a.s)rüya tabir ediyordu ve kıralın rüyasını tabir etmesiyle zindandan kurtulmuşdu kısaca bazı rüyaların gerçeklik payı vardır.
00 Yorumlarüya tabirinin sağlam bi kaynaktan yapılması gerekir.kitaplarda yada internette okuduklarınız tam olarak tabir değildir.çünkü rüya kişinin özel durumu yaşam tarzı hatta mevsime göre değişir.ama her ne olursa olsun rüyayle amel olmaz.hayatını gördüğün rüyaya göre şekillendiremezsin
00 YorumlaBununla ilgili bir çok bilimsel araştırma mevcut olmasıyla birlikte, rüyanın ruhlar alemi diye tabir ettiğimiz 5. boyutla ilgisi oldupu söylenir. Ama bu rüyanın çeşidine göre değişebilecek bir olay. Çoğunlukla bazı rüya tabirleri de gerçeği yansıtabilir, bu yorumlamaya da bağlı birşey...
00 Yorumla3 türlü rüya var. İlki gerçekten çıkan bi rüya. İkincisi şeytani rüya. Üçüncüsü bilinç altı. Sevdiğini falan görüyorsan kesin bilinç altıdır. 4 yıl önce ayrıldığım sevgilimi rüyamda görmüştüm evlilik teklifi ediyordu, ama ayrıldıktan sonra hiç konuşmadık.
20 YorumlaBilinç altındaki statik enerji beyin ile yorumlanmasıyla rüya görürsün , bu rüyalar bazen gelecek bazende geelcekden haberdir rüyalar gerçek yaşam ile beyinin haberleşme yorumlama kaynagıdır beynimiz uyurken daha çok çalışır nesleleri objeleri farklı yorumlar
01 Yorumla- +1 yıl
Kesin gibi yazmışsınız?
bence vardır bir kız beni rüyasında sevişirken görmüş bu kız bana dedi sen bana tuzak kuracan dedi bende saçmalama dedim onlara inanıp gelip bana anlatma dedim aradan biraz süre geçti aynısı çıktı kıza tuzak kurup kendimden soğuttum sonra tekrardan konuşmaya başladım rüyam gerçek oldu dedi sonra zamanla konuşmalarımız azaldı şimdi konuşmuyoz
00 Yorumla
+1 yılHer ikiside.
Ben gün boyu ne düşünmüşsem onu görürüm rüyamda.
Tabii değişik rüyalar gördüğümde hemen anlamına bakarım ve malesef çıkıyor.
Çok yakınımın öleceğini önceden rüyamda görmüştüm,1 hafta gecti gecmedi onu kaybettik.10 Yorumla
+1 yılRüya tabirleri vardır ama internettkilerin çoğu sahte ben gerçek hayatta rüyaları ciddi ciddi doğru yorumlayabilecek kapasitede insan olduğuna inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBende şöyle bı rüya gördüm sabah ezanından sonra uyudum tekrar ben hastalanmış im babam tansiyonunu ölçüyor düşük kızım kendine dikkat et diyor nedemek acaba bu‽
00 Yorumla%99.99 yalan :) rüyamda bişey görmüştüm hatırlamıyorum okudum rüyanızda bilmem bişey görürseniz paraya işarettir köşeyi dönersiniz diyodu :) evin ordaki köşeden başka daha göremedik o köşeyi
11 Yorumla- +1 yıl
:))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah katında gelecekten haber vermek onun bu bilgiyi vermediği kimsenin bilmesi tabir mabir mümkün değildir. rüyayı Allah'ın vergisiyle tabir edebilme yetisi verilen Hz yusuf buna örnektir. rüyalar günlük olaylardan düşüncelerden çok etkilendiği için yanıltıcılarla doludur kanımca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise 4 te bir arkadaşım vardı 1 yıldır küstük konuşmuyorduk, birgün rüyamda onun benim sıramda oturduğunu gördüm. Sabah okula gittim 3. ders sınav vardı o da arkamda oturuyor bu arada, yer değiştirelimmi dedi ve benim sırama oturdu bende arkaya geçtim. Hayatımda gördüğüm en isabetli rüyaydı diyebilirim.
00 YorumlaBilinç altında olan şeyin peşinden ister istemez gidersin ve bazıları gerçek olur . Sonra rüyalar çıkar . Bok çıkar . Bilinç altı O .
00 YorumlaBilinçaltı ile ilgili yorumlamaları gerçek ama islami olanlarının gerçek olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumlauyurken ruh bedenden alınır,rüyada yaşananları ruhun yaşar gerçekte,tabirler de eden kişiye bağlıdır
02 Yorumla- +1 yıl
bence tabir edecek kişi yok denecek kadarda az alim var
tabir kişinin kendine ait onlar doğru değil ben mesela ne zaman gemi görsem rüyada hissettiğim le aynıdır ''ölüm'' tecrübeyle sabit
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Benim bazı rüyalarım çıkıyor. Hem de tıpatıp... Ama çoğu bilinç altı ;)
10 Yorumla
+1 yılgördüğün rüyaların yorumu çok önemli..bu yüzden kötü rüyalarının tabirini yapma hayra yor kimseyede anlatma...gerçek tabiki ..bilinçaltı olanı seçebiliyorsun zaten.
12 Yorumlaruya gunluklerımı kontrol etmem gerek,gorduklerımden sonrakı gunlerde neler oluyor bu ne kadar tekrarlanıyor dıye belkı o zaman kendım yorum yapabılırım.
işin ustadı hz.yusuf tur ama.00 Yorumlaİnanmam cok saçma gelir aslında ama rüyamda vefat edicek kişileri görüyorum. Ruyamda evleri yanıyor sabah bi kalkıyorum ölüm haberleri geliyor. Korkunç bir şey benim için. kendimden korkuyorum bazen.
06 Yorumla- +1 yıl
kaç kişininkini gördn böyle hep aynı tipte mi,yangın mı?
- +1 yıl
belli oluyooo :)
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılRüya tabirlerine inanmıyorum çoğu bilinçaltı zaten anlam yüklemek saçma
00 Yorumla Rüya ruhun seyehat etmesidir. Bazı insanlar rüyalarında istediği yeri düşündüğünde kendini orada bulabilir.
00 YorumlaRüya tabirlerini insan yazıyor ne kadar doğru olur ki ?
Bilinçaltı da olabilir
bir anlamıda olabilir10 Yorumla
+1 yılBazıları bilinç altında kalanların uykuda yansıması ama bazıları öyle değil rüya tabirleri kesinlikle gerçek.
20 YorumlaMalesef ancak % 1 hatta belki daha azımıza bazı şeyler ilham edilir rüyalarda :/ ama mümkündür, yorumlayabilmek önemli.internetten okudugunuz o kelime anlamlarıyla doğrudan alakası yoktur.
00 Yorumla
+1 yılrüyalar habercidir diye düsünüyorum
bilinc altı sacmalıkları haric10 Yorumlakesinlike gerçektir..ama sadece sabah ezanında sonra görülenler.
24 Yorumla
+1 yılbazen gördüğüm rüyalar birebir çıkyor ama tabir yapılan rüyalarım mesela rüyada balık görmek kısmete delalet eder diyo hiç buna benzer bişey çıkamadı.
00 YorumlaOlabilir belki..ama günümüzde rüya yorumlayacak kadar hikmetli insanların var olduğunu sanmıyorum...en iyisi fala inanma falsiz da kalmadir.
14 Yorumla- +1 yıl
fala inanma falsız da kal..
- +1 yıl
dur artılayım:)
- +1 yıl
eksiyi sen mi verdin?
- +1 yıl
evet:)
+1 yılhiçbir anlamı yoktur sadece bilinç altımızdaki bilgilerin fotoğrafların rüyada video şeklinde oynamasıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRüya ilmi kitaplarda yazmayan, batın ilimlerinden sayılan ilimlerdendir. Kalplere (temiz kalplere) Allahü teala tarafından verilir. Hikmet sahipleri buna sahiptir. Öyle kitaptan, netten tabir öğrenilmez.
00 Yorumlarüyaların içinde mesajlar olduğunu Allahu teala bize bildirmiştir. bkz yusuf suresi
04 Yorumla- +1 yıl
peki adam gibi tabir eden bildiğiniz kaynak varmı
- +1 yıl
evet ALLAH hayır etsin
+1 yılaraştırmalara göree rüyada gördüklerinin gerçekleşme ihtimali milli piyangodann büyük ikramiye tutturman kadar olasıklı birşeymiş
00 Yorumlaakşam duanı edipte yatıyosun şeytani olma ihtimali düşüktür ama yinede rüyaların yüzde doksanı bişeyler anlatmazlar...rüyayla amel edilmez velasıl
00 Yorumla
+1 yılrüya tabiri demeyin bana ya bi diş gördüm rüyamda bi okudum tabirden lanet ettim kapattım kitabı .
00 Yorumla
+1 yılben de çok rüya görürüm bazıları etkiler o etkileyenler önemli olablr..
00 Yorumlabazen tutar. bazen tutmaz. Bilinçaltı ve hayal gücümüzün birleşimidir aslında bana göre.
00 Yorumla
+1 yılkimileri var ki bugün gördüm sütyen kocaman içi boş bide çantanın ipini yan takıyolar igrenç.yakışan var yakışmayan var.bu ne laa :)
01 Yorumla- +1 yıl
biri rüya da bişey görüyo yakını ölüyo aha gördünmü öldü ite falan.herşey öyle kolaymı.
büyük çoğunlukla çıkar.. bilinçaltı bile olsa gerçekleşme payı var ben inanıyorum
00 Yorumlaçogu zaman bir anlamı vardır , astral seyhat ile aynı anda iki yerde bile insan olabilir.
02 Yorumlarüyabilinç altının yansımasıdır. rüyatabirleri sallamasyondur
00 Yorumla
+1 yılo attıgın site güzel bir yer tabiki gerçek inanmayan inanmaz ama her rüyanın bir yorumu vardır...
00 Yorumlaeskiden evet gelecekle ilgili bir bilgi verebiliyormuştu ama artık vermiyormuş :/
00 YorumlaHer ikisi de olabilir,bilinçaltı rüyalarının pek bir anlamı yoktur ama bunun dışında kalanların anlamı olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumlagerçek olduğuna inanmıyorum sadece meraktan okuyorum ama yusuf peygamberın yorumu gerçektir
00 Yorumla
+1 yılBen yaşadığım için bence gerçekleşiyor..
20 Yorumlaİnandığın çerçeveye bağlı :)
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu ben de sordm 3türlü rüya varmıs
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTirmizi'nin yorumlarını sağlıklı buluyorum
00 Yorumla rüya tabirleri çok ciddi bir konudur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı. Bence gerceklik payı var.
00 Yorumlahayııır alakasız bence
03 Yorumla- +1 yıl
ney alakasız tabirmi bilinç altımı
- +1 yıl
evet rüyada ne görsen bekar için evlenmeye evli için çocuk doğucağına çok zengin olucağına vb. fasa fiso şeyler katılıyorum sana
+1 yılruyalarda keramet vardir.
00 Yorumlahiç bir bilgim yok açıkçası
00 YorumlaTercüme eden bilgili kişiyse inana bilirsin
00 Yorumlabence bilinç altında kalan şeylerin bize yansıması
12 Yorumla- +1 yıl
doktor ekle
+1 yılHer rüya için geçerli değil.
00 Yorumlayasadigin hayatin gercek oldugu kadar
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar
Rüya içinde yaşayan birinin gördüğü rüyanın anlamını araması ilginçtir.
Bence öncelikle şu anda içinde yaşadığımız ve gerçek dediğimiz boyutun anlamını aramak lazımdır.
Sabah uyandığınız an acaba gerçekten uyanıyormusunuz yoksa bir rüyanın içinde başka bir rüyaya başlıyor ve buna uyanmak mı diyorsunuz?
Gün içindeki rüyamızdaki her olay, karşımıza çıkan her insan ve yaptığımız her işin anlamı önemlidir aslında. Çünkü buradaki anlamı çözersek çok daha güzel rüyaların kapısı bize açılır. Çözemesek bazen karabasanlar içinde kalabiliriz.
İçinde olduğumuz rüyanın şifrelerinden birisi "niyettir". Yani yaptığımız işleri hangi niyetle yapıyoruz. İki insan düşünün. İkisi de size gülümseyerek "Günaydın" diyor.
Bunların ikisinin de yaptığı aynı gülümseme eylemidir. Ama niyetler işin niteliğini değiştirir. Bir tanesi gülümserken gerçekten sizi gördüğüne sevinmiş, sizin hakkınızda güzel şeyler düşünen ve gününüzün güzel geçmesini isteyen birisi. Diğeriyse sizden bir çıkarı veya korkusu bulunan. Bu sebeple gülümseyerek sizinle "arayı iyi tutmak" isteyen birisi. Sizce hangi gülümsemenin değeri daha fazladır.
İşte yaşam dediğimiz rüyayı yorumlarken kendi niyetlerimize bakmak lazımdır. Başkalarının niyetlerini tahmin etmeye çalışmayın ve siz kendi niyetlerinize odaklanın. Her yaptığınız ve rüyada karşınıza çıkan her durumda niyetinizi tartın. İçinizdeki bir ses size her zaman işin doğrusunu söyler.
Yolda önünüzde giden bir insana baktığınız zaman ondaki çirkinlikler mi ilk gözünüze çarpıyor yoksa güzellikler mi. Başkaları hakkında konuştuğunuz zaman eleştiri okları mı atıyorsunuz yoksa övgü çiçekleri mi. Bir işi yapacağım dediğiniz zaman gerçeği mi söylüyorsunuz yoksa yalan mı söylüyorsunuz?
Benim görüşümce önce şu an "gerçek" dediğimiz rüyadaki anlama bakmak. Anlamlı işler yapmak ve güzel niyetlerle rüyada hareket etmek önemlidir. Bunu yaparsanız rüya içindeki rüyalarınız da güzelleşecektir.
Sevgilerimle