Bazı sözler/davranışlar var ki insanı tilt ediyor kfkfkf. 

Birinin bana tavsiye istemediğim halde tavsiye vermesi kendine hayrın yok bana mı olacak ayrıca olmadığım kişi gibi orada burada anlatılmam tilt oluyorum
Cevap
5Cevap
Egoist sözler
Hakaret edici kelimeler sadece bana degil baskalarinada kullanilsiginda ayar oluyorum
canım aptal canım mal gibi leri
Hayir be aciz bu kelimeleri kullanmadan karsindakiyle mulakasaya giremiyormusun baska kelimemi uretemiyorsun aciz. İnsanlar
Evet. Mesela kısa kelimeler. Önemsemiyor hissi veriyor. Ya da baştan atma kelimeleri. Kısa kes isim var sana zamanım yok demek gibi birsey... mesela "anladim, tm, hmm, vb... " kelimeler...
Bir şeyden hoşlanmadığımı belirttiğim hâlde ısrarla sinir etme amaçlı onu yapan insanlar... cinayet işleme potansiyelimi artırıyo :))
Kilo almışsın derlerse çok sinirlenirim. Neyse diyemezler de zaten kilo verdim zamanında, inşallah almam ahdjssjd
sen kızsın gibi saçma canım cinsiyetçi sözler ve davranışlar..
Peki. Sen bilirsin. Ok bu cümlelere ciddi anlamda sinir oluyorum
Dışardan herhangi birinin mesleğime, aile şerefime, şahsıma sebepsiz yere dil uzatması.
Sen önceden böyle değildin cümlesine tilt oluyorum.
Sürekli sinirli triplerine giren ay çok sinirliyim den başka cümle bilmeyen kişiler ew yani
Zıt konuşulması ve homurdanılması cinayet sebebim olabilir
Kendi doğrularını herkesin doğrusu olarak kabul edenler
Çok sinirliyken karşıdaki insanın yüzüme bakarak gülmesi nefret ediyorum bu hareketten
Of evet
Sinirliyiz burada ne gülüyorsun
Aynen ya
Emir kipi ile kurulan her cümle.
Kibirli ve nankör insanlar
El kol hareketleri hiç hoşlanmam
umursuz olan insanlar
Allah devletimize zeval vermesin.
Kızım lafı sinir ediyor
Ukalalık
Çok bilmislik
Patavatszlj