Geriye baktığımda gençliğimin hayaller içinde geçtiğini görüyorum. Gerçekleşmemiş hayaller...
İnsanlar hayata nasıl atılıyor? Bu kadar hayat doluyken, neden azimli ve başarılı olmaktan korkuyorum? Siz böyle bir süreçten geçtiniz mi?
Geriye baktığımda gençliğimin hayaller içinde geçtiğini görüyorum. Gerçekleşmemiş hayaller...
İnsanlar hayata nasıl atılıyor? Bu kadar hayat doluyken, neden azimli ve başarılı olmaktan korkuyorum? Siz böyle bir süreçten geçtiniz mi?
Evet 33 yaşındayım maalesrf kendime ait bir hayatım yok işsizim gençliğim hep eve kapalı işsiz geçti sosyal hayatım da olmadı hep hayatın dışında kaldım çocukluğumdan beri içime kapanık çekingen utangaç sessiz biriyim hiç kendimi aşamadım hiç açılamadım hep kendimi kapatarak yaşadım ergenliğim ve gençliğim böylece geçti gitti senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum zamanla daha da içime kapandım hayallerim içimde kaldı artık yaşadığımı bile unutmuş gibiyim kendimi dışarıya topluma ait hissetmiyorum
evet bende öyle bir süreçten geçtim hatta kötüsünü de yaşadım
borcum varken işten çıktım bunu da yaşadım
çalışıp 1.5 ay maaşımı alamadım işten çıktım
ama şimdi çok şükür iyiyim yine de
şimdi 28 yaşındayım ama deneyimsiz de olsan çalışmaktan korkma derim herkes denemeden ne olacağını bilemez
Cevap
11Cevap
Eninde sonunda caliaman gerekecek. Ev hanimligi devride kapaniyor. Ne kadar erken baslarsan o kadar iyi
Evet geçtim ve geçiyorum ama şu var 27 mükemmel bir yaş kariyer için zaman hızlı geçiyor. Hala kıymetini bilme durumun yoksa başın çok ağrır
mendil al toptancildan sokaklarda otobuslerde mendil sat
Daha da geç olmadan bir adım atmak en iyisi
deneyim kazan erteleme
kocan zengin değil mi
Mesleğin nedir?
Calişmakdan korkmak ne sacmalik ya
Evlen
Yirtilman lazım
Evlensin
Korkun neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?