Sorun çözme yetiniz var mı kendiniz mi çözersiniz yoksa akıl hocalarımızın dediklerini mi "kendi hayatınızda" uygularsınız?

Sorun çözme yetiniz var mı kendiniz mi çözersiniz yoksa akıl hocalarımızın dediklerini mi "kendi hayatınızda" uygularsınız?

Benim sorunlarımı benden iyi kimse bilemez ve anlayamaz. Herkes kendince bilip bilmeden akıl verip bunu uygulamanı bekler bir de. Hiç benlik değil bu durum. Ben kendi sorunlarımı kendim çözerim. Çünkü en iyi çözüm yolunu ben bilirim.
Kendi kendime çözerim baktım çözemiyorum anama giderim 😂
Küçük bir arkadaş grubumuz var 5 kişiyiz kimin derdi olursa anında hepimiz duyarız illaki birimiz çözeriz. Bizde dert 1 çözüm ortağı her zaman 5 ..
Akıl hocalarıma röveşata çekip kendim çözerim fghfg
Cevap
14Cevap
Kendim çözerim her zaman
Bunun gibi yapmam

Kendim çözerim, birilerine hiçbir zaman ihtiyaç duymadım ama tabii ki bazen arkadaşlarınızın fikirleri de size büyük ölçüde yardımcı olabiliyor. Yine de siz her zaman yalnız odaklı olun, kendi kendinize halletmeye uğraş verin çünkü günün sonunda yine tek başınasınız.
Eskiden akıl hocalarına ihtiyaç duyduğum zamanlar çok oldu ama etrafımda kimse yoktu. Zamanla her sorunumu kendim çözmeyi öğrenince kimseye ihtiyacım kalmadı çok şükür..
Kendi sorunlarımı kendim çözmeyi tercih ederim. Akıl aldığım danıştığım fikirlerine güvendiğim insanlar tabikide var. Fakat son kararı hep ben veririm :-)
Kitaplar sorunlarım açısından daha faydalı işin uzmanı zaten kitap okuyor deneyimli uzman görmedim
Kendim çözerim. Kimsenin aklına ihtiyacım yok. Ve her zaman bir çözüm bulurum.
Kendim çözmüyorsam öyle birilerinden akıl alabilirim.
Önce akıl hocama danışırım sonra dediğinin tam tersini yaparım
Akıl danışmacak kimse yok ve ihtiyacım da yok hata yaparsam en azından kendi kararlarımla yaparım
Kendim çözüyorum açıkçası psikoloğa da gittim ama bir faydası olmadı sorunlarımın sebebi de çözümü de kendi içimde olduğunu çok sonra farkettim ama dediğim gibi kendim çözüyorum
Ne kadar bilirsem bileyim mutlaka bir iki kişiye sorarım olaki benim gözümden kaçan bisey olur iyi yapayım derken kötü yapmak istemem.
Kendim çözerim
Kendi aklım bana yeter 👌
Akıl hocalığı yapıyorum.
Artık kendin çözüyorum
Genelde âkil insanlara danışırım
ahkam kesenden nasihat almam kendim cozerim
Akıl hocası aramam...
çoğu zaman kendim çözerim
Akıl hocam bile çözemez
Bin biliyorsan da bir bilene danış
Çoğunlukla kendim çözerim ama yerine göre akıl danışırım
Akıl hocalarım ömür boyu benimle olmca için kendim çözerm