Konuşurken kendimi durduramıyorum özellikle uzun bir şey anlatacaksam çok hızlı konuşurum😅 hızlı konuşan biriyle iletişim kurmak sizin için sorun mudur?

Konuşurken kendimi durduramıyorum özellikle uzun bir şey anlatacaksam çok hızlı konuşurum😅 hızlı konuşan biriyle iletişim kurmak sizin için sorun mudur?
Yavaş konuşan biriyle iletişim kurmak ızdıraptır. Bilakis hızlı hızlı konuşsun diyeceğini desin sussun insanlar isterim. 10 saat birini dinlemeye sabrım ve isteğim yok
Hızlı konuşan insanlar için; Zeki derler ama bilemedim. Ben anlamakta güçlük çekiyorum, heyecandan mı, stresten mi, neden öyle konuşuyorlar acaba :D
Ben çok heyecanlı bir yapıya sahibim belki ondandır 😂
Olabilir bak 😅
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🌸🌸
Degil.. daha iyi aslinda anlativeriyor.. bazikiler o ani yasiyarak anlatiyor ve vakit gecmiyor. :)
Cevap
18Cevap
Değildir bence
Çok hızlı ve çok uzun süre konuşabilirsin. :D Hastalık mı bilmem ama zor bir iş :D
Uzun süre konuşmayı sevmiyorum 😂 aklımdaki konuyu anında anlatıp o yükten kurtulma hissiyatı oluşuyor
😂😂
Nefes alarak kelimeleri doğru telafuz ederek yavaşlayabilirsiniz
Asla olmuyor
Hastalık değil ama karsidaki insan zor anliyor. Diksiyon dersi cozumluyor bu durumh
Diksiyon dersi de aldım işe yaramıyor😅 çat çat anlatıp geçiyorum 😅
😂😂tarzın o zaman boş ver birazda baskalari anlamaya calissin
Hastalık değil ama sanırım beyindeki bir sinirsel bir şey olabilir
Konuşmaya başlamadan önce, dinleyecek olanlara ses kaydı açtırın. Sonra, oynatma hızı 0.25x.
Olabilir. Ben de hızlı konuşanlardanım. Yabancılarla konuşurken yavaş yavaş konuşuyorum ki anlasınlar. Kendi etrafımdaki insanlar zaten bana alışık😁
Hızlı konuşan kişi bi şey sakliyodur ve onlar güvenilir insanlar olurlar genelde sır tutarlar yani
Istediginiz zaman yavaslayabiliyorsaniz sorun yok. Hizli dusundugunuz icin hizli konusuyorsunuz.
hastalık mı bilmem ama, az konuşup hızlı konuşan insan bir sır saklıyodur.
Hiç sevmem hızlı konuşan insanları, hep kendileri konuşmak isterler
Yo değil, hızlı konuşanlar genelde zeki olur. He kültürsüz ve boş konuşan biriyse hiç çekilmez o ayrı
Değil.
Ben de öyleyim. Hocalarım arkandan atlılar kosmuyor diyordu
Hastalık ve hiç sevmem hızlı konuşanları
Peki.
Evet bence bir hastalıktır.
Peki.
Alışkanlık
Pimpirikli insanlar hızlı konuşur
Alışkanlıkda olabilir
İt mi kovalıyor yavrum arkandan
Beni yorar, sıkıntılı bir durum🙂
Bilmeme ama karşı tarafın başını ağrıtarak hastalık yarattığı kesin dkdldmldmdldkd
Hastalık değil alışkanlık
Bazıları öyle konuşunca anlamıyorum 😂
Beni de anlamıyorlar bazen 🫠
Kadınlar için normal bir şey
Olabilir.
daha hızlı düşündükleri için hayır :)
Kafa ziker.
Hayır bende hızlı yım
İyi değil
Olabilir 😂
psikolojik bir problem olabilir aslında
Hayır