İnsanlara canım, cicim, kardeşim diyerek dedikodu yapar mısınız?

Hadi kadınların yapmasını bir nevi anlıyorum da erkeklerin yapması tuhaf oluyor. :D
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlara canım, cicim, kardeşim diyerek dedikodu yapar mısınız?

Hadi kadınların yapmasını bir nevi anlıyorum da erkeklerin yapması tuhaf oluyor. :D
dedikodunun kralı berberde döner her zaman :)
yani bazen zorla konuşturuyorlar beni gerçekleri yüzlerine vurunca abi seninle hiç konuşulmuyor diyorlar:)
Kırk yağsa bir şey olmaz mermere demişler. Sonrasını sen biliyorsun abi.
Hiç sevmem, seveni de sevmem. Biri olmayan biri hakkında konuşursa "sorayım mı? Hatta dur arayayım" dediğimde "aman dur sana da bişey denmiyor. Doğru mu bilmiyorum ama öyle duydum" denildiğinde anlarsın ki yalan 🤪 diğer adıyla dedikodu
Not: Asıl dedikoduyu erkekler yapıyor. Kahvehane ne için var? Oyun, dedikodu ve yoldan geçenleri dikizlemek. burada da amcalar var. Tüm gün deniz kenarında ağaç altında oturup kim ne yapıyor, inceleyip, dedikodu yapıyorlar. Hatta bugün toplantıda konusu olmuş 😂 Toplantı sonrası da herkes birilerinin evinde toplandı 😂acaba neden?
E herhalde yaparım, dedikodusuz hayat mı olur ya? Zaten sıradan ve sıkıcı bir hayat yaşıyoruz. Dedikodu olmadan hiç çekilmez bu hayat ayrıca benim ruhum kaostan besleniyor. Kaos olmayınca kendimi huzursuz hissediyorum, çölde susuz kalmış gibi, kendimi dedikoduya aç hissediyorum. Dedikodunun kralını yaparım ve çok mutluş hissederim. Kaliteli dedikodu yapmak bir sanattır.
İşim gereği ister istemez oluyor
Kuaförüm
Ne yazık ki öyle
Eşleri ve işleri daha doğrusu her konuda bi şikayetleri var
Cevap
17Cevap
Gayet güzel yaparım ama üzerine eklemeden ve abartmadan 😂
Yapmıyorum
Şimdi dedikodu var dedikodu var. Arkasından kötü amaçla konuşup atıp tumam kimsenin. Fakat yakın arkadaşlarımla aa burada işe başlamış, kombini hoşmuş, sevgilisiyle yakışıyorlar gibi gibi sohbet döner, kötü niyetli bir dedikodu yapmam kısacası.
Sana helal olsun
Yapıyorum elbette ama adice değil. Gerçekten dedikodudan dedikoduya fark var. Bir olay olduysa ve dalga geçilecek bir şey varsa dalgamızı geçeriz. Ya da kötü bir şey yapıldıysa da dert yanarız.
Ajdjwjd sevdim bunu
E yani😂
Yapmam demeyeceğim. Yaparım ama 7/24 dedikodu yapan, dedikodudan beslenen biri değilim. Arada yapar keyfini çıkarırım o kadar.
Ya özellikle dedikodu kovalamam. Biri anlatırsa dinlerim. Zaten bunlara ayıracak vaktim yok. He manita ile acayip dedikodu yaparız o ayrı.
Kızlarla bir araya gelince kaçınılmaz oluyor. Zararsız seviyede kaldığı sürece eğlenceli oluyor.
Sinirlenmişsem olay yeni ise evet. Ama olmuş bitmiş şeyleri pek açmam.
Anlatırım ama çekiştirmem
Neden ya 😊
Öyle bir izlenim oluşturduysam özür dilerim. Aslında amacım kötü olmak değildi
Hshshsh
Yaa herkesle yapılmaz dedikodu ben daha çok dinlerim😂Kim kimden laf taşıyor ona dikkat ederim..
Hayır yapmam ben öyle bir şey canım dediğim kişinin arkasından dedikodu yapmam dedikodu yaptığım kişiye de canın cicim demem ki ben kimsenin dedikodusunu yapmam
Iyy kadınların yapmasi bile iğrenç. Heleki aşko diye konuşan kadinlarr üfff... ben öyle cıvık kelimeler kullanamam ağzıma yakışmaz bikere hiç alışkın değilim 🤢🤮
Yüzüne söyleyemeyeceğim şeyi arkadan söylemem yay burcuyuz bu yüzden de sevmezler bizi 😂 dedikoduya gerek kalmıyor lap diye yüzünede söylediğimiz için dobra dobra khgssg
Kalitesiz insanlarla zaman kaybı yaşamak yerine, donanımlı ve hedefleri olan insanlarla vakit geçirmeyi tercih ederim. İşi olmayanlar, insanlarla uğraşırlar...
Hayır.. bi insanı seviyosam seviyorumdur sevdiğim kişilerin dedikodusunu yapmam izin de vermem.. onun dışında da laf götürüp getirilmesini sevmem
Dedikodu sevmem, ama dediğin gibi dedikodu yapan erkekler var. Ve hiç hoş değil.
Var tabii.
Ayy ne dedikodusu yaaa
kız duydun mu sizin komşu eve adam alıyormuş ay neyse bizene yaa ayıp konuşmak zaten 🙄
Kimsenin yüzüne söyleyemecegim şeyi arkasinda söylemem. Korkak değilim, dedikodu korkaklarin isi..
Yapmadım dersem ikiyüzlü olurum tabi yaptım, bir kaç arkadaş bir araya gelince iş işten geçiyor 😄
Yapmayanmı var dedikodusuz bir hayatı düşünemiyorum
Uzun zamandır hiç yapmadım biriktiriyorum kuzenlerle bir araya gelene kadar.
Ben bir dinleyiciyim efendim üzerine birkaç yorum katarım o kadar yoksa ne dedikodusu 😄
Nadiren o da yaparsam annemle yaparım sbdhbd
Yapıyorum ama sonra içim rahat etmiyor ve bunu o kişiye söylüyorum😂canım, cicim de demem.
Pek huyum değildir. Lakin yapanı da oturup dinlerim 😅
Dedikodu bir hayat felsefesidir, herkes yapmalı yaptırmalı.
Uzman görüşüdür, dikkate alınsın. ✍🏻
Uzak kalmaya çalışıyorum çünkü vebali büyük
Kadınların dedikodu yapmasını normal karşılama nedeniniz nedir?
Ben neden normal karşılaştığınızı merak ettim yoksa kadınlar daha cok dedikodu yapabilirler bu doğru lakin kadınlar için normal karşılama sebebinizi merak ettim
Kadınlar iyi-kötü eleştiride bulunmak ister ve sosyal iletişimleri için bu çok daha önemlidir. Dedikodu insanlık tarihinin en büyük sosyalleşme aracıdır. Erkekler sadece belirli yerlerde kısıtlı şekilde dedikodu yapar, kadınlar ise her yerde yapabilir. Bu yüzden gayet normal durum.
Anlıyorum 😊
Tabii canım genelde anamın arkadaşlarıyla yaparım ncnxcndn
Öyle şeylerim var maalesef :d
Kafama göre sohbet arkadaşım olsun dedikodunun dibine vururum ama iyi bisey mi yapıyorum açıkçası yok
Yapmam diyenlere bakmaya geldim 😂
Niye ayrıldın kızdan 🤣🤣🤣 çok mal biriydi iyi yapmışsın
Niye ayrıldın kız
🤣🤣🤣 Bak bak dilin de pabuç kadar sado
Hemde nasıl ben bir dedidokdu yapar ağzım 😀
ne alaka? herkes dedikodu yapar bence. işin bi cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum
Dibine vururz ve erkek kiz karisik yapilan dedikodular daha cok sariyo
Dedikodu yapmam direk catur cutur herkese herşeyi söyleyebilen bi insanim.. birisi hakkinda konusursam eger yüzüne söyleyemeyecegim bisey olmaz. Dürüst ve dobrayim
Yapmam banane kimin ne yaptığından
Maalesef ağzımdan kaçıyor
Kahve getir Karakutuyu açarım 😅😅😅
yok yahu ne münasebet
evet yapıyorum elimde değil awsdfahd
Şükürler olsun ikiyüzlü bir insan değilim
Vaktimi öyle boş şeylere harcamıyorum.
Çok severim öyle böyle değil
Çok değil bazen arada
Azcık ucundan yapıyor olabilirim
Bence yapıyorum diyen yalan söylüyordur
Yapmıyorum *