Birilerinin kötü yanlarını kendime malzeme yapıp dedikodusunu yapmam. Konu direkt olarak benimle alakalıysa konuşulmasına müsaade ederim kendimce yorumumu da katarım. Bunu da istediğim yerde, istediğim şekilde yaparım. Çok şükür o toto bizde var. Yapmasaymış yanlış, yapmasaymış dedikodumu ben de adını bile anmasaymışım. Dedikodu yaptıktan sonra oklar o dedikodu yapana çevrildikten sonra ağlamak daha düşürücü benim nezdimde
Olanları konuşmak ne zamandan beri dedikodu yapmak oldu. Bunun adını kim dedikodu koymuş ya, çok saçma. Tamam hadi ismi dedikodu oldu diyelim, neden kötü bir şeymiş gibi biliniyor bu hep. İç dökmek hiç bir zaman kötü bir şey değil, yüzüne de deriz ama bazen anlamayacağını bildiğimiz için birine anlatıp rahatlıyoruz kime ne. Dedik ve koyduk evet, o da yapmasaydı o hataları. Millet yapsın etsin ağzımıza sçsın, biz susalım m@l gibi hııı olduu.
O benim hakkımda beyinsiz derse yaparım kişiye özel hiç bir şey konuşmam , kimseye de kötü laf söyletmem karşıda ki dedikodumu yapınca ben bakacak mıyım öyle
Liseye giderken 5 li bir kız grubu vardi A kızı ile b kızı c kızı hakkında dedikodu yapıyor sonra a c ile b nin dedikodusunu yapıyor çok değisiktiler 🤢