Verdiğiniz kararlardan sonra pişmanlık yaşıyor musunuz?

Verdiğiniz kararlardan sonra pişmanlık yaşıyor musunuz?

Karar vermek esnekliği yok etmiyorsa olabildiğince sağlıklı bir sonuç verir ama kütük gibi alınan sert kararlar insanları acıya, yok oluşa ve hastalığa götürür.
Son zamanlarda aldığım birkac karar beni pisman etti bu yuzden bu soru biraz düşündürmedi değil...😅
Ancak genel olarak alacağim bir kararda fazla düşunen biriyimdir. Ani kararlar almam. Etrafımdakilere de danışır fikir alırım. Gerisini hayırlısı der, Allah'a birakırim.
Önemli kararları tek seferde almıyorum benim kendime göre bir karar alma sürecim var. Ama önemli değil günlük birşeyse iyi ya da kötü mantığıma uygun bir karar alıp devam ediyorum. Nadir de olsa fevri verdiğim kararlarda yanlış verdiğim olumuştur.
Verdiği kararlardan yine olumlu bir sonuç alamamış, tüm erkeklerin aynı olduğuna bir kez daha inanmış ve bunun pişmanlığını yaşayan, çaresiz ve yıkık bir kızın sorusu bu. Nerde olsa tanırım.
Hadi ya? Ben de soruyu mutlaka bi gönderme olarak algılayan ve ona göre cevabı yardıran erkek tutumu gördüm şu an.
Kadınlarla bir türlü yıldızı barışmayan kişi davranışı bu. Nerde olsa tanırım
Bu da tam olarak gerçekleri duymaktan haz edememiş ve laf sokma çabasına girmiş kız cevabı oluyor.
Çok üzüldüm şimdi.
Cevap
17Cevap
Evet alabiliyorum
Her zaman alamıyorum. Aldığım kararın arkasında dururum. Kalacağım dediğim yerde kalan, gideceğim dediğim yerde giden bir yanım var.
Mümkün olduğunca buna uğraşıyorum ama her zaman verdiğim kararlar mutlu etmiyor.
Sürekli olarak verilen kararlardan pişmanlık duyma yani kapris hali psikolojik birtakım sorunların göstergesi olabilir. Anksiyete ve depresyonu olan insanlar bu tarz eğilimlere girebilirler. Böyle bir durum söz konusuysa bir psikoloğa görünmekte fayda var. 😊
Ben başkasının işime, kararıma karışmasından zarar gördüm, Kendi kararlarım beni asla yanıltmadı.
Mantığım harekete geçtiğinde alabiliyorum, duygusal düşününce alamıyorum. Çoğunlukla duygusal olduğundan sağlıklı olamıyor kararlarım...
Çok düşünerek hareket ettiğim için hiç pişman olmadım.
Kararlarıma güvenirim.
Beni dinleyen de kazanır.
Her zaman doğru uçta olup net düşünemiyorum. Üzerinde düşünülmüş kararlarımda pişmanlıklarım olmuyor.
Evet genelde öyle ama Hiç pişman olmam hata bile olsa. Yaşayarak olgunlaşiriz ders çıkaririz.
Hangi konuda ne karar verdiğim çok önemli ama bazen yanlış karar veriyorum bu beni mahvediyor tabi..
Ruja verdiğin parayı tişört için de harcayabilirsin.
Bazıları çok kötü oluyor bazıları çok doğru
Ama asla plansız karar vermiyorum
Eğer bir eyleme geçtiysem onun en doğru olduğunu düşündüğüm içindir, pişman olmam o an durum neyi gerektiriyorsa onu yapmışımdır.
Verdiğim bi karardan asla nedamet duymadım
Hayır her zaman alamıyorum maalesef
Alabiliyorum evet, çiçekler ne kadar güzel…
evet son kararlarım sağlıklı genelde
Bazılarında geç kalmışım
Mantıklı kararlar alırım genelde.
Genelde temkinli adım atmaya çalışıyorum
Alabilirim.
Evet
Alamıyorum
Elimden geldikçe
Sağlıksız kararlar çok serseri vazgeçemiyorum
Hayır hahahaha
Bu aralar hayır.
Pismanlik yasarim