Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar o andan sonra sinirlendim hem her zaman olan bir şey değil sadece bugün oldu. Sanırım çok sinirlenmemden
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar o sinir krizi değilmiş ablam piskolog onunla konuştum bu konuyu bugun zaten çok stresliydim o yuzden olmuş herkese cok tesekkür ederim yardımınız için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Normal bir sinirlilik durumu, hastalık değil bu, belki bazı konularda hassasiyetiniz vardı bu durum da yapınız ile ilgili, sıkmayın canınızı sakın 😊
teşekkür ederim :)
Derin nefes almayı deneyin bence
Teşekkür ederim
Rica ederim umarım geçer :)
Umarım
toz konsa sinirlenen kizlara ayar oluyorum
Konuyu bilmiyorsunuz hem sinirlendiğim şey küçük bir şey değildi
konuyu kisaca yazarmisin ozaman hak verebilirim belki sana
Bugün işte ailece pikniğe gittik top oynuyorduk yere düşüren çıksın dedik sonra ablam çıktı ve ben unuttum işte pası ona attım unuttum falan dedim sonra o kuzenim olacak kız çık dedi bende uzamasın diye konu bir şey demedim sonra işte yanıma geldi işte ağlama falan dedi halbuki hiç alakası bile yok düzgünce duruyorum. Sonra bana buluşma dedim o da he he dedi başka yere gittim yine geldi peşimden sonra sinirli sinirli baktım o da gülüyordu temelli sinirlendim işte yine bazı saçma laflar söyledi az daha öldürecektim
yaş kaç ya
Çocukça geliyor di mi size
Bencede çoçukça
aynen cocukca sinirlencek birsey yok bence sende onu laflarinla ezebilridin
25 ama o kız 18 işte
he biraz yüz vermissin şimariklik yapiyo demekki aman boş ver sakin ol
Ya laf diyince ailesine şikayet ediyor işte hemde abartarak anlatıyor ve o an sinirden ne yaptığımı bile çok hatırlayamıyorum
normalde altta kalmazdım ama hiç bu kadar sinirlenmemiştim
etsin çocuk işte nolcak sanki sen biraz sakin kalamiyorsun demekki sakin olsan ona sinirlendigini belli etmesen sana boyle yaklasamaz
ben bi de ben sinirliyken bilerek gülen insanlardan gıcık kaparım o da biliyor ve bunu bilerek yaptı
Yardımınız için teşekkür ederim
rica ederim 😉
Evet ben duygularımı kontrol edemeyen birisiyim
olur oyle şeyler kendi kendini motive et zamanla. başarirsin
Çok teşekkür ederim
Ask meskle ilgimi knk😑
Yok knk bugün kuzenim olacak kıza sinirlendim hemde baya sinirlendim az daha üstüne atlıcaktım kendimi zor tuttum işte o an sinirden mi bilmiyorum daraldım
Daralma bir de konuşurken tutukluk oluyor :)
yok konuşmada tutukluk olmadı
Tartışma içerisinde mi sinirlendin
ona bir şey demedim kavga da etmedim zaten
Durduk yere mi sinirlendin
hayır durduk yere değil de sanırım çok sinirlenmemden kaynaklı daralmam ama ilk defa oldu zaten
Nefes egzersizi yap
tamam sağolun
Rica ederim
Herkes şok :)
Niye
Psikolog bir ablan var ondan önce buraya sorduğun için :)
Evet kusura bakmayın aileme anlatmak aklima gelmemişti
Kişiliğin öyle.
inşAllah öyledir
😄
Baslangici
ya lütfen olmasın
Kontrol altına alabilirsin
Ama sinirden mi bilmiyorum ki kuzenime sinirlendim o andan sonra daralmaya başladım
hastasın
Gerçekten mi
geçmiş olsun
Ya sinirden mi bilmiyorum ki