Kapalılarin dışlanması?

Ablam kapalı, ben de kapaliyim. Hayatımın hiç bir anında hiçbir insanın yobaz diyeceği birisi olmadım. Kitap okurum, ilgilendiğim kültürler ve felfeseyle ilgilenirim. Giyimim kuşamım düzgün, elit takılırım maddi durumumum iyi olmasada bir şekilde dışarıda nasıl gözüktüğümu ayarlarım. Ve bunların hepsini şu yukarıda ilk bahsettiğim kişiden öğrendim. Ablamın istediği şirkete stajyer olarak görmesinin nedeni ne biliyor musunuz? Kapalı olması. Kapalı diye yobaz bellemisler, kendin ielit zanneden bir çok insanın da köpekten farkı yok. Sonra orada bu çok adaletszi diye bir konuşma olmuş galiba, aradılar. ablam şu an orada stajyer, en yakın arkadaşı iki numaralı en iyi stajyer. O açık ve direk alınmıştı şirkete -ablam sayesinde kzii iteklemisti- ablam üniversitesinde birinciydi bu arada. Ablam herkesin favorisi oldu, hızlı kapıyor ve üniversitesi bittiğinde orada çalışmasını söylediler çünkü işini düzgün yapıyor ve benim ablam; hayatımda bir çok insan tanıdım dostlarım hiç birinde olmayan bir özelliğe sahip. İnsanlar ona bakar ve bakmaya devam eder. Çünkü o öyle biri. Neyse demek istediğim insanları inançları ile değil tavrilariyla değerlendirin. Ben kendi okulumda okul birinciyisim, özel bir okul. Oraya ilk gittiğimde ne kadar yargıyla uğraştım bilemezsiniz ve benden iqsuz insanların bana olan o gözlerindeki bakış komik. İnsanları ayırmayın, çünkü asıl yobaz siz olursunuz. İsterseniz şirket sahibi ister dilenci olun.

Kapalılarin dışlanması?