Hayatınızın gerisinde kalanlarda bıraktığınız fotoğraf nasıl bi fotoğraf?

Hayatınızın gerisinde kalanlarda bıraktığınız fotoğraf nasıl bi fotoğraf?
En son eski eşim ile yollarımı ayırmıştım.
Boşandığımız gün birlikte kahvaltı ettik ve ihtiyacımız olduğunda birbirimizi arayabileceğimizi konuşarak ayrıldık.
Çocuklar dışında aramam ama bu şekilde ayrılmak bence geride kalan bütün anılara yapılabilecek en iyi saygı duruşu.
Harika bir örnek. Zaten olması gereken budur.
Sanirim herkes haklı allahindan bul suadiye madem öyle bende de biter onun için aldığım hediyeyi geri yerine veririm yüzünü seytan görsün derim birdaha boyle sahtekar insanlara jest arkadaşlık sevgili olanın Allah belasını versin derim madem öyle bana kimse karışamaz bu saaten sonra çoluk çocuk temin ederim derim kuyumcunun yoluna dinerm engeline ömür boyu taşırım bu kadarda değmeyen birine hattından fazla büyük hediye saçmalık zaten oyuncak onlarin hakkı herkes birbirini anladı dahada onun sevgisine inanmam güvenmem kendime yakışan biriyle arkadaşlık ederm hiç sevmediğim insan tipi olmuşlar bu günleri asla unutmuycam goruscez Allah büyüktür
Güzel bir iç döküm
Anlık durumlardı olabilirmi 🤔
Bu durumu en iyi bilen sizsiniz.
Kimseye görünmeden bu kadarlıktıı
🤔
Teşekkür ederim
bilmem..
kendim kırıldığımda sessizce kabuğuma çekiliyorum geride kalana ne olduğunu pek umursamadan..
dolayısıyla.. orada nasıl bir fotoğraf var şahsen umurumda değil..
Bu da güzel.
Hak ettikleri resimleri bıraktım. Enkaz altında kaldığım o günü asla unutmam, o günden sonra bana ılımlı, sevecen davrandı, lakin bazı şeylerin affı yoktur. Ben o resmi nasıl yaşadıysam, o kişi de aynı resmi yaşadı, tabiri caizse ağzından burnundan getirdim, var böyle hırçın bir yanım ki ben kim olursa olsun nazik bir insanımdır, canım yanmadan can yakmam. Bana ne kadar saygılı gelirse gelsin o bende güzel kalmayacak ve inanmıyorum da samimiyetine.
Herkesin bende bıraktığı fotoğrafı onlara yaşatıyorum, benim geride bıraktığım fotoğraf bana yaşatılanlar. Kim bana ne yaşatıyorsa aynısını yaşar.
Cevap
12Cevap
Genelde fotojeniğim🤣🤣 şaka bir yana geride güzel anlar bıraktım, güzel olmayanlar varsa haketmişlerdir ve hak ettiklerini vermişimdir.
Sen herkese hak edeni verensin patron.
Geçte olsa...
Hayatta geç yoktur, canına tak etmek vardır
@katılıyorum,,
Kesinlikle öyle canına tak etti patron...
Geride hiç güzel fotoğraf bırakmadım
Hak etmediklerini mi düşündün?
Evet genelde bir insanla ya yolum ayrılıyor yani tekrar konuşmuyoruz ama kötü anlamda değil, ya da kötü bitiyor
İyi Bir fotoğraf yaa kimseyle kötü ayrılmamak için çaba harcıyorum
Kötü ayrıldığım insanlar ile aradan zaman geçince büyük ihtimalle iletişime geçip son vedayi düzeltiyorm
Çok güzel bir şey bu.
Ben teşekkür ederim.
İnsanın hayatı... :
"İşte gördük seni dünya,
Ne gerçeksin, ne de rüya,
Bir resim çizilmiş suya,
Sahte ışık, sahte boya..."
muhteşem :)
Yollarımı ayırdığım bir insanla hiç bir zaman kötü olmak istemem ne yaşanırsa yaşansın geçen zamanın hatrına kötü ayrılmak istemem
Bu çok güzel.
Kesinlikle iyi veya kötü değer verdiğim bir insanı kırmak bana göre bir davranış değil..
Evet, bazen kırmamak daha çok kırılma sebebimiz oluyor.
Aynen öyle..
Acısıyla tatlısıyla bir hayat yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum. Her tecrübeme bir teşekkür borçluyum.
Harikasınız.
Rica ederim :)
Kötü olup konuşmadığım arkadaşlarım da var, iyi ayrılıp gorusmedigim de. Hayat böyle bi şey galiba
Evet, hayat değişimle güzel.
Birilerini geride biraktiysam, muhtemelen çok 'ta iyi değildir.
Bırakılan değil, ayrılık sürecindeki durum önemli üstadım.
Bilmem ki, onu geride kalanlara sormak lazım bence
Geride kalanlarla karşılaşınca anlarız bunu.
Açıkcası ne için konuştuğumuz da önemli burada. Mesela bir arkadaş komşu akraba falan ise zararım olmaz iyi hatırlarlar diye düşünüyorum ama sevgili olarak bakarsak ardımda bir skor tablosu yok. Olsun da istemem. Olsaydı da düşünüyorum öğrenemem galiba , ölmüş olması falan lazım yani.
👏👏
Genel olarak bakmalıyız. Çünkü gönül işleri veya evlilik söz konusu olduğunda bu kişiden kişiye değişir.
Böyle güzel ve sakin çok güzel konuşmak
Hersey plandı vebu planda ben yoktum artık, cevapsızdı endişem,,,
Çok haklısınız.
Minnoş kalbimle güzel fotoğraf bıraktığıma inaniyorum😇
Bu çok güzel.
Son bir bakış sonra kaldığım yerden devam ettim
Efsane foto
Yakışır üstadım :)
Hüzün , hayal kırıklığı , mutsuz.
Ağır bir fotoğraf.
Evet, bunu yapmak zorundayız.
Siz başarabilirsiniz.