Yardi. M Edin Lutfen?

Merb okur musunuz bilmiyorum ama icimi dokmek istedim sene basindan beri asırı mutsuz keyifsiz hissediyorum sanki hicbir seyin eski tadı yok ve gecirdigim en kotu yazlardan biri hic boyle ummamistim gecen yillarda yine bir sekilde mutlu OLMAYİ basariyordum ama su an tamamen gitti ne zaman mutlu olsam bi sorun cikmasindan yoruldum artik hicvir sey tam anlamıyla yolunda gitmiyor size sacma gelebilir bilmiyorum sizin dusunceniz ama 2021 ekim ayinda instagram hesabım kapandi ve nerdeyse tum anılarım silinip gitti gecmise de asiri takintili ve bagli insanim anilarima gereğinden fazla ONEM vermisimdir hep ve bir seylerden kopmak cokzor oldu hep anılarım o sekilde gidince de alt ust oldum ve toparlanamiom olup gidicez her sey onemsiz kafana gore takil dusuncesinde yasamaya calisiyorum ama o da en fazla 10 dk idare edio sonrasinda kaygilarim geri donuo bu yil sinav senem hala bi hedefim yok hala gelecek kafamda bombos surekli alakasiz bir seylerden dolayi fazla kaygili ve huzursuz hissediyorum nedeni de yok dun garip bir sekilde her sey yolundayken aglamaya basladim ve yaklasik 1 ya da 1 bucuk saat boyunca duramadim nedeni de yoktu noldu anlamiyorum sık sık kabuslar goruom ve yine alakasiz ic sıkılmalari nefes yetersizligi gibi seyler yasiom ne hissettigimi tarif de edemiom gittikce hwr sey daha da kotulesio ulkenin hali ortada zaten sirf hayatta kalmak icin yasioz hicvi ekstra bi hobite falab da sahip olamios aile sorunlari ulkenin gidisati insan iliskileri kaygilar ustune ekstra bi seyler daha eklene eklene psikoloji keyif hicbi se kalmadi bende napcam bilmiom gercekten of ozur cok bos yazdim buyuk ihtimal kimse gormicek bile en azindan yazmis olmak istedim 04.08.22 03.05 gunluge cevirdim ozur tam tarihli dursun istiom

Yardi. M Edin Lutfen?