Yeme & İçme Arkadaslar edward mi jacob mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl yok onun icin gulmedim film birazz ergence gibi gibi ondan yani Arkadaslar edward mi jacob mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Ben Jacob seviyorum gadası 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Jacop tabiki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya mantikli olan o ama ben bella olsaydim edwardi secerdim ya Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Oyuncudan ötürü ben edwardı seçemiyorum yakıştırmıyorum niyeyse Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Jacob 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onlar kim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl twilight alacakaranlik karakterleri hahhaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden güldün nereden bileyim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış yere yazdın Yorumla Soran +1 yıl ay sagol fark etmemisim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 773 cevap paylaştı. titanjob 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben Jacob seviyorum gadası
Jacop tabiki
ya mantikli olan o ama ben bella olsaydim edwardi secerdim ya
Oyuncudan ötürü ben edwardı seçemiyorum yakıştırmıyorum niyeyse
Jacob
Onlar kim
twilight alacakaranlik karakterleri hahhaha
Neden güldün nereden bileyim ki
Yanlış yere yazdın