Yaşlanmak istemiyorum ama erken ölmek de istemiyorum?

Yaş 22 oldu hiçbir şey yaşayamadık ne aşk ne hediye ne özel okul. Anne babadan eziyet görerek baba tarafındaki pis akrabaların toplanıp dayak tehdidiyle bir buçuk saat beni konuşturmadan bana hakaret küfür etmeleri sıkıştırmaları 3 ay sonra bi de anne tarafındaki dayımın annemle babamın bana eziyet ettireceğini bildiği için bu sefer annem babam dayımın beni sıkıştırıp dayımın bana ağzını yüzünü kırarım gibi iğrenç konuşmasını yaşadım. Yaş 22 , ben okusam da beni kurtaracak tek şey bana aşık erkek olur.30 yaşında olmak istemem,30 olsam niye 20lerde değilim diye üzülürüm. Ama 30a gelmeden ölmek de çok kısa hayat ve arkamda mezarımda beni ziyaret edecek insanlar şu an yok o zamana kadar biriktiririm inşallah

Güncellemeler
+1 yıl
Akrabaların neden beni sıkıştırdığını burada anlatmıştım özet geçeyim annem babam zaten yok tesettür modelliği yapmak istedim ve gititğim yer tekin çıkmadı otele gideceksiniz diyip evinde bekletti diye işte üstümde hiçbir hakkı olmayan akrabalar öyle yaptı hadi onalr yaptılar 3 ay sonra dayıma noluyor bir ezik erkek işte kadınlara bulaşacak kompleksinden
Güncellemeler
+1 yıl
Siz ne zaman ölmek istiyorsunuz 30lu 40lı yaşlara gelecek olmak siz üzmüyor mu
Yaşlanmak istemiyorum ama erken ölmek de istemiyorum?