Kişilik & Karakter Hangi özel güce sahip olmak isterdin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi özel güce sahip olmak isterdin?🙂 Nesneleri hareket ettirmek Uçmak Zihin okumak ya da ? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi özel güce sahip olmak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Zaman da yolculuk 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ben element kontrolü ve kitlesel zihin kontrolü (akıl da okuyabilirsin bu sayede) isterdim çok yönlülüklerinden dolayı 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Görünmez olmak isterdim görmesin insanlar beni kafa dinlerim 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zihin okumak böylece kötü düşünceli bütün insanları bu dünyadan temizlerdim. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bu sitedeki moderatörlerin beynini anlamak. Çünkü kaldırılan görüşleri kaldırmak için ancak beyinsiz olmak gerekir 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zihin okuma yeterli şimdilik 0 0 Yorumla
MrsJung Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bütün hastalıklara çare bulmak isterdim. 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Sonsuz geç gelme 😂😂😂 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görünmezlik 0 0 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 488 cevap paylaştı. İyi gelmek isterdim 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Hayvanlarla konuşmak 0 0 Yorumla
chef16 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Zihin okumak 0 0 Yorumla
Tamam007 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Zihin kontrolü 0 3 Yorumla Crawled +1 yıl İnsanları kontrol etmek çekici mi geliyor Yorumla Tamam007 +1 yıl Çekici değil sadece insanların beni kullanmasını engeller artık dinlemek ve görmek istemediğim şeyleri engellerim 🤔 Yorumla Crawled +1 yıl Hm mantıklı bir bakış açısı tabi bu şekilde düşünmemiştim 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Zaman da yolculuk
ben element kontrolü ve kitlesel zihin kontrolü (akıl da okuyabilirsin bu sayede) isterdim çok yönlülüklerinden dolayı
Görünmez olmak isterdim görmesin insanlar beni kafa dinlerim
Zihin okumak böylece kötü düşünceli bütün insanları bu dünyadan temizlerdim.
Bu sitedeki moderatörlerin beynini anlamak.
Çünkü kaldırılan görüşleri kaldırmak için ancak beyinsiz olmak gerekir
Geleceği görüp onu parçalayarak analiz etmek
Death note'um olsa yeter bana.
Görünmezlik 😈
Kötü anıları silebilmek
Beş dk ilerisini görmek kafi
Zihin okuma yeterli şimdilik
ben zaten süperkahramanım
Bütün hastalıklara çare bulmak isterdim.
Görünmez olmak istediğim zaman tabi
Sonsuz geç gelme 😂😂😂
Nesneleri hareket ettirmek
Zihinleri kontrol etmek
Kaybolmak
Görünmezlik
Zengin olmak.
Işınlanmak
ışınlanmak
İyi gelmek isterdim
Hayvanlarla konuşmak
Işınlanmak
Zihin okumak
ya da isterdim.
Görünmez olmak :)
Şifacı olmak
Zihin kontrolü
İnsanları kontrol etmek çekici mi geliyor
Çekici değil sadece insanların beni kullanmasını engeller artık dinlemek ve görmek istemediğim şeyleri engellerim 🤔
Hm mantıklı bir bakış açısı tabi bu şekilde düşünmemiştim 😅