Selam Gece ✌️
Egolu, özgüveni tavan yapmış, dediğim dedik erkek nasıl yola getirilir?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

mod.
Selam Gece ✌️
Egolu, özgüveni tavan yapmış, dediğim dedik erkek nasıl yola getirilir?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

mod.
Bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Evet, insan değişir. Ama bazı baskın özellikleri kalıcıdır, değişmez. Ego, özgüven, dediğim dedik olmak falan da bu tür özellikler bana göre. O yüzden birisinin bu özellikleri bırakacağını sanmıyorum ben ya. Ya olduğu gibi kabul edecek insan, ya olduğu gibi kabul edecek ahshshs.
İnsanları hamur gibi şekil vermeyi artık bırakmamız gerekir.
İstediğiniz şekli verseniz ne olacak sonuçta o zamanda kendinizi tatmin etmiş olacaksınız doğal olan bir şey olmayacak ki.
Doğal olmayan birşeyin güzel olmasını beklemek ne kadar mantıklı.
Size hitap etmeyen sadece dış görünüşünü begendiginiz birini çünkü kişilik ve karekterini değiştirmek amacınız.
Gönülden seven biri değilse zaten yontsaniz bile size bir yere kadar tahammül edecek.
Bir yerden sonra tekrar patlak verecek. Yine doğal olan bir şey olmayacak.
Ya olduğu gibi kabul etmemiz gerekir insanları ya da bulunduğumuz imkanlara razı olmamız şart.
Aynı şeyi karşı taraf sizin üzerinizde denemek istese siz ne düşünürsünüz?
Hiç bu tarafta da baktınız mı?
Çok kolay..
Dediğini yaparak elbette.. 😄
shsjs gıcıklık var mıydı sende :D
Yok yok bende.. 😂
Ego :D
Teşekkür ederim legom.. 😘😄
sjshs rica ederim zeytingözz ☺️
Ağzının ortasına iki tane çarp. Kendime gelir o 😄
Osmanlı tokadı mı olsun? 😃
Osmanlı da olur bizans da olur fark etmez. Çarpta nasıl çarparsan çarp 🤣
Anlaşıldı :D
Cevap
40Cevap
Onun davrandığı gibi davranarak.
Yola gelmez, yol verilir o tiplere...
Getirilmez. en mantıklısı hayatından çıkarmak
Böyle bir erkek yola gelmez. Kaçan kovalanır taktiği falan böyle taktikle de yola gelmez. Eğer size karşı hisleri varsa kendiliğinden gelir ama diğer türlüsü imkansız, asla tavlayamazsın böyle bir erkeği. Ayrıca bu bahsettiğin karakterdeki kişiler genelde narsist özelliklere sahip oluyor. Bir narsistle uğraşmak kendinize yapacağınız en kötü şeydir. Size kendinizi her konuda yetersiz hissettirirler, bir süre sonra siz de kendinizi buna inandırırsınız ve kendinizi aşağılamaya başlarsınız. Hep o haklıdır, onun lafının üstüne laf söylemeye hakkın yoktur çünkü sen her zaman onun gözünde haksızsındır. Böyle bir ilişkide çok yıpranırsın. Bana göre sağlıklı ilişkide iki tarafında fikirleri önemlidir, beraber kararlar alınır, bireylerin ilişki dışında da özel hayatları vardır, birbirlerine bağımlı değillerdir.
böyle insanı
kadın olsun erkek olsun yola getirmek için uğraşmak yerine kendi haline bırakmak en iyisi
O tür kadin veya erkek yola gelmez. Sadece yola gelir gibi yapar.
Ben o tür insanlara Ö ' T diyorum.
Sen onu yola getirmeye calistikca ömürden yillar gider farkinda bile olmazsin. Hayatin hep baskalarinin mutluluguna özenmekle gecer.
Yillar gecer geriye dönüp bir bakarsin. El el'de bas basta kalmissin.
Yani sifir arti sifir elde var sifir.
ego özgüven tavan yapmıs bir erkek sunu mu anlayacagız bellı statude egıtımlı bellı yasamıslıgı ve cemıyete mensup bir erkek. oda kendıne uygun profilde standartta kadın bakacaktır. ego değil bunun adı , kenar mahalle kezzosuna un kurabiyelerine göre ego olarak görülen bir şey.
Ben getiremedim ya denedim yani bayağı bir denedim ama olmadı tavsiyem şu an spor yaptırmayın birazcık spor yapınca birazcık kendi vücudunu toplayınca ufacık olan tatlı bira göbeği kendini böyle hafif kaslara bırakınca adamdaki ego da aynı oranda hatta kat kat daha fazla yükseliyor dış görünüşünü daha iyi yapmasına izin vermeyin gidiyor çünkü daha sonra
İnsanları değiştiremezsiniz arkadaşlar, insanlar ancak kendi istedikleri gibi huyunu, karakterini, alışkanlıklarını değiştirir. Diyelim ki sevdiğiniz insan anlattığınız gibi hangi huyunu sevdiniz beğendiniz de sevmediklerini değiştirmeye çalışıyorsunuz? İnsanları olduğu gibi kabul edin. Bu özelliklerden dolayı ilişki yürümüyorsa bırakın, kendinizi yıpratmayın.
Değişmeye isteksiz bir tipse ne yaparsan yap yola gelmez 😃 ancak kabul etmek icap ediyor
Böyle biriyle uğraşmak boşa kürek çekmek gibidir. Değişeceğini pek sanmıyorum.
Deli deliyi görünce hesabı. 😁 "Sen bensin" dedirtecek biri anca. Teslim olması zaman alabilir sadece onu da sabir çözer bence. Saka bi yana kimse kimseyi yola getiremez istenirse gelinir belki.
Yola gelmez bu türler ama tatlarındanda yenmez en güzeli onlar be😅
shsjs napacaz öylesini :D
Ne uğraşayım len onunla.. sal gitsin mnykk
Ötede oynasın zibidi
Aa aa bunlar nasıl hitaplar sjsjsh
Dikkat et kendine
Böyle bir erkeğin yola getirilmesi zordur. Anca büyük olaylar olması gerekir erkeğin bakış açısını değiştirebilecek ciddi meseleler olursa anca öyle bir tık değişir ama tamamen değişmesini beklememek gerekir.
Umursamayıp onun bir b** olmadığını göstererek. Ya da uğraşmaya gerek yok değmez.
off ağır olmuş bu :D
Getirilmez o öyle biri olduğu gibi kabul edersin veya kendi yoluna gidersin birilerini yola getirmek kimsenin haddi değil yolunu sevmediğine yol verirsin
Bu yazdığın gibi olmasa birlikte olacak mıydın onunla?
Hayır
O zaman sal insanları değiştirmeye çalışma zaten öyle birini de değiştiremezsin
İlişki terapisti Gülcan Özerin bu konuyla alakalı çok güzel söyleşini bırakıyorum size
https://www.facebook.com/drgulcanozer/videos/1424552074307996/Ben değişmem. beni değiştirmeye ve kendi istediği gibi yola getirmeye çalışan kadına da yolu gösteririm.
Herşeyin fazlası itici iki cinstede. Başta çekici gelsede uzun vadede ego yorar...
Ona bakarsan bütün erkekler egolu tipli tipsiz farketmiyor neyi var ki ego sıçıyor bunun cevabını öğrenmek lazım önce 😂
O’nu o şekılde kabul etmeyıp degıstirmeye çalışmak bos iş bence.
Olmuyorsa efendı gıbı hayatından çıkılır.
Ateş karşısında bozulmayan altın, kadın karşısında bozulmayan erkek kalitelidir. Hiçbir alfa erkeği bir kız için değişmez (yola getirilmez).
Sakin ve profesyonel davranarak
Ellerimiz titrerse :D
Titremesin 😂
Bir erkek görmezden gelindiğinde ve fark edilmediğinde çok egolanır, bunu bilsen yeter
Ego ve öz güveni tavan yapmış biri yola gelmek istemez bence.
Kendisinden daha egolu özgüvenli bir kıza denk geldiğinde
Kizlarin fantezilerden biri bad boylari evcillestimek ama adi ustunde fantezi
eğer sana bağlanmışsa kolayca getirirsin ama sana karşı bağlılığı yoksa hayatta yola gelmez
Egonun ne olduğunu bilmiyorsan getiremezsin.
Niye yola getireyim ki. Özgüvenli erkek seviyorum.
Böyle insanla uğraşmaya bile deymez, kendi egosuyla mutlu olsun
Kendinize aşık edin kızlar direkt gidiyor her şey bana öyle olmuştu 😬
Yola Gestirne cabasini birakip.. ordan sessizce uzaklasarak 🫣
Getirilmez sadece törpülenir o da yıpratıcı olur
Tabiki bir kadın ancak onu yola getirir, kendine aşık ederek ✌️
Uğraşmayarak onu umursamayarak onun istediği gibi birisi olmayarak
insanlar değişmez ki yanii yola gelmez sanmıyorum
böyle bir görev kadına düşmedi, keşke anlasalar.
Hiç yola getirmekle uğraşılmaz bile. Ne hali varsa görsün 😜😜
Zaten böyle olduğu için beraber olmadın mı onunla? Şimdi niye değiştirmeye çalışıyorsun?
Uğraşamam kendi egosunda boğulur zaten boşa zaman kaybı
Değiştirmek mümkün değil, kaçan kovalanır taktiği ile
Ya olduğu gibi kabul etcen ya da yol vericen kimse bulunmaz hint kumaşı değil ne sen nede o 🤔
Ablacım sen onun annesi değilsin anası yola getirseydi sana verseydi sen mi adam edecen onu girmeyin bu toplara
Uğraşmam ki 😂
Bu hayatın heyecanı meyecanı yok :D
Şaka bir yana ego bir insanda olabilecek en büyük sorun ileri düzeyi narsistlik çünkü. Buna izin verildigi sürece karsidaki kişi bunu manipule ediyor
Narsistlik fena ya, onlara hiç yaklaşmamak lazım
önce egosunu tatmin ederek sonrasında umursamayarak
Çok tatlısın, yanaklarını sıkasım geldi, deyip basarsın kahkahayı 😂
kendi düşündüklerini sanki onun fikriymiş gibi lanse etmeyi başaracak zeki bir kadın yapar bunu yeryüzünde sayıları çok az
Verdikten sonra, bir daha vermeyeceğini belli edersen istediğin olur
Hiç uğraşamam kendi yoluna kendi gitsin
Bırak hayat ağzına sıçsın onun...
Hiç uğraşmamak tercihim.
Erkekleri bana sorma 🤣
Başarılı bir yatak olabilir
Onlar yola gelmiyorlar
Gelmezzzz serbest bırak
Bu saatten sonra kimseyi yontamam
Ondan cacık olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?