Kişilik & Karakter Bu lanet ailemden nasıl kurtulurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bıktım artık bu evden kimseyi görmek istemiyorum sevmiyorum onları ailemde değiller benim Güncellemeler+1 yıl İğrenç bir aile Güncellemeler+1 yıl @mursel60 kullanıcıyı şikayet edin arkadaşlar Bu lanet ailemden nasıl kurtulurum? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
1ʏɢʏᴜ1 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ailelerin bazıları böyle belki ama el insanı daha beterdir be knk :( o yüzden ayakların üstünde dimdik durucan ve güçlü olucan hiç bişiyi umursamican 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim insanla kalmak istiyorum Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Gel beraber çalışalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerde Yorumla drhakannn +1 yıl Burada sen ulaşılmazsın Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Neden bu kadar kin tuttun ailene 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Tutarım ben Yorumla mursel60 +1 yıl Anlatmak istersen dinlerim Yorumla Soran +1 yıl Çünkü sinir ediyorlar mutlu bir hayatım yok Yorumla mursel60 +1 yıl Okuyormusun öğrencimisin calisyomusun Yorumla Soran +1 yıl Okumuyorum keşke okusamm şu an calismiyorum bir ara calisuodum Yorumla mursel60 +1 yıl Peki bu denli seni hayattan bezdiren ne eğer özelse özelde de yazabilirsin Yorumla Soran +1 yıl her şey bu aile olurr Yorumla Soran +1 yıl Benim şanssizligim bu ailede doğmak bence bu sulalenin içinde başka bir ailede daha çok şansim olurdu hiç şansım yok gibi Yorumla mursel60 +1 yıl Sen baya dolmussun Yorumla Soran +1 yıl Evet bu hayatta hiç mutlu değilim Yorumla mursel60 +1 yıl Takip atarmisin bi Yorumla mursel60 +1 yıl Asıl seni şikayet etsinler ailene hakaret ediyosun verdigim nasihatler zoruna gidiyo Yorumla mursel60 +1 yıl İnsan ailesine hakaret edermi kufredemi Allah seni ıslah etsin ne diyim Yorumla mursel60 +1 yıl Lütfen doğruları konuşun böyle bir muhabbet olmadı Yorumla Soran +1 yıl Kendi agzinla söyledin o konuşmaları herkese atarım burada seni nasıl rezil ederim gorurusun şimdi ayağını denk al başkalarıyla zina yaptigini söyledin birde sapık Yorumla mursel60 +1 yıl İstediğinizi atın siz delirmissiniz Yorumla mursel60 +1 yıl Yaa çok kustahsin neyi paylaşırsan paylaş dedim sana Yorumla mursel60 +1 yıl Neler yaptığını sen biliyosun yalan konuşmana gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Tacizci sapık Yorumla Soran +1 yıl dostum Mürsel birde yazıp engellemis korkak aptal zinaci P€zevenk Yorumla Soran +1 yıl B0K Kafalı beyinsiz laflar zorunami gitti lavukkk Yorumla Soran +1 yıl B0K bile senden daha iyidir karak. tersiz olduğun gibi korkaksinda Yorumla
sessizölümmeleğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kendini yok ederek 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden kendimi yok edeyim başkaları varken Yorumla sessizölümmeleğ +1 yıl Kendini yok etmen daha basit Yorumla Soran +1 yıl Sen kendini yok et Yorumla sessizölümmeleğ +1 yıl Tmmm Yorumla sessizölümmeleğ +1 yıl Sende çok kötüsün o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla
Hard-_love Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Niye ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle artık sinir oldum cehennem gitsinler Yorumla Hard-_love +1 yıl bir şey olmuş olması lazım bunu diyebilmen için Yorumla Soran +1 yıl Bağımı koparmak istiyorum kaçıp gitmek istiyorum artık nefes almak bıktım artık Yorumla
huso27ht Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Neden böyle diyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mutlu değilim çünkü Yorumla huso27ht +1 yıl Ne yapıyorlar seni bu kadar hayattan sogutan Yorumla
anılksll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl evlenerek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanki kolay Yorumla anılksll +1 yıl şansını dene bi bakalım benimle Yorumla Soran +1 yıl Seninle derien Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ailelerin bazıları böyle belki ama el insanı daha beterdir be knk :( o yüzden ayakların üstünde dimdik durucan ve güçlü olucan hiç bişiyi umursamican
Sevdiğim insanla kalmak istiyorum
Gel beraber çalışalım
Nerde
Burada sen ulaşılmazsın
Neden bu kadar kin tuttun ailene
Tutarım ben
Anlatmak istersen dinlerim
Çünkü sinir ediyorlar mutlu bir hayatım yok
Okuyormusun öğrencimisin calisyomusun
Okumuyorum keşke okusamm şu an calismiyorum bir ara calisuodum
Peki bu denli seni hayattan bezdiren ne eğer özelse özelde de yazabilirsin
her şey bu aile olurr
Benim şanssizligim bu ailede doğmak bence bu sulalenin içinde başka bir ailede daha çok şansim olurdu hiç şansım yok gibi
Sen baya dolmussun
Evet bu hayatta hiç mutlu değilim
Takip atarmisin bi
Asıl seni şikayet etsinler ailene hakaret ediyosun verdigim nasihatler zoruna gidiyo
İnsan ailesine hakaret edermi kufredemi Allah seni ıslah etsin ne diyim
Lütfen doğruları konuşun böyle bir muhabbet olmadı
Kendi agzinla söyledin o konuşmaları herkese atarım burada seni nasıl rezil ederim gorurusun şimdi ayağını denk al başkalarıyla zina yaptigini söyledin birde sapık
İstediğinizi atın siz delirmissiniz
Yaa çok kustahsin neyi paylaşırsan paylaş dedim sana
Neler yaptığını sen biliyosun yalan konuşmana gerek yok
Tacizci sapık
dostum Mürsel birde yazıp engellemis korkak aptal zinaci P€zevenk
B0K Kafalı beyinsiz laflar zorunami gitti lavukkk
B0K bile senden daha iyidir karak. tersiz olduğun gibi korkaksinda
Kendini yok ederek
Neden kendimi yok edeyim başkaları varken
Kendini yok etmen daha basit
Sen kendini yok et
Tmmm