Bu aileden nasıl kurtulurum?

Size evliliğimdekiii sorunlardan bahsedeyim. 7 yıldır evliyim. Balayından döndükten sonra kayınvalide ve kayınpeder kavga ediyor. Kaynım ve kaynanam bende kalıyor. (Kavga sebebi balayına giderken altınlarımı anneme emanet etmiş olmam.) çocuğum doğduğunda kaynanam çocuğu emzirmek istiyor. Karşı çıkınca eşimle kavga ettim. Kendi çocuğu sanıyordu kızımı. Lohusalığımda bana çok çektirdiler ve eşim hiç yanımda olmadı. Mehirimle araba aldı sonra o arabayla kardeşi alkollü bir şekilde kaza yaptı. Eşim alkolün dozunu kaçıp bir kaç kere eve tuvaletni yaptı , kustu. 3-4 defa eve arkadaşları sarhoş getirdi. Milletin evinde kalmak zorunda kaldık. Hamileliğimde 2 kez ve normalde de bir kaç sefer vücudum moraracak kadar şiddet gördüm. Ailem ile arası hiç bir zaman iyi olmadı ve ailem benden uzaklaştı. Şu 1 yıldır evin geçimi bana ait maddi ve manevi. Ev işlerinde hiç yardımcı değil. Duygusal anlamda ondan beslenemiyorum. Kendi ailesi hep onun için daha ön plandaydı benim aileme göre. Ailesi beni 1 yıllık evliyken evden kovdu kaynanam koluma vurdu. Kızım 9 aylıktı çocuğumu alıp alıp annesine götürürdü. Özetle beni hiç anlamadı. Tüm bunlar ona olan sevgimi bitirdi. Ayrılmak istediğimi söylediğimde bir başkasının olmasıyla beni suçluyor. Ben nasıl kurtulacağım?

Bu aileden nasıl kurtulurum?